amster Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 pozwolę sobie na zamieszczenie kilku zdjęć z Włostowa. Jest na niej tylko moja - nie moja chałupa i teren przyległy. Quote
charciara Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Amster - widać tylko czerwone krzyżyki !!! Quote
Aleksandra Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 wysłuchali państwo chóru charciar i zaśpiewki Czerwone Krzyżyki. Quote
matrix..... Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Gdzie te zdjęcia z Włostowa? :o Nic nie widać :cry: A tak poważnie to super oferty kupna są tutaj przedstawiane /Bagi, Amster/, ja od jakiegos czasu bardzo chętnie zmieniłbym miejsce zamieszkania głównie ze względu na moje psy. Choc nie mogę narzekac na miejsca do szaleństw moich psów to brakuje mi jednak tej przestrzeni o ktorej piszecie... kilka hektarów. W mojej okolicy działeczki 10 arowe w granicy 50 tysięcy oczywiście tylko same działeczki... Tylko jak znależć w tych super miejscach pracę, żeby utrzymać siebie,psy i dom? No chyba żeby utrzymywać siebie i całe stadko z rolnictwa? Najlepszym rozwiązaniem byłaby ta spółka o której pisze Aleksandra. Quote
amster Posted April 15, 2004 Author Posted April 15, 2004 widzę tylko czerwone krzyżyki widzę tylko czerwone krzyżyki pewnie bierzecie jakieś zastrzyki herą tak z rana się szprycujecie dlatego pewnie nic nie widzicie a przecież widać wszystko jak na dłoni nie ma tu żyraf nie ma tu słoni tylko siedlisko moje kochane miejscami trochę psim goownem zasłane dom, chlew, stodoła, łąki i pola wszystko stracone taka ma dola Quote
charciara Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Amster, a co Ty tak poetycko od samego rana ? Quote
matrix..... Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Amster Ty poetą jesteś! Trochę mi to Białoszewskiego przypomina... Quote
Aleksandra Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 może jakąś grupę artystyczną założymy i będziemy dawać przedstawienia? :B-fly: Kolega Amster się zajmie repertuarem, zresztą na pewno każdy znajdzie u siebie jakieś talenta.... 8) :lol: Amster - pięknie u Ciebie.... Za mną chodzą Mazury..... Quote
charciara Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Fajnie w tym Włostowie - dużo miejsca do biegania dla charciorów. Quote
amster Posted April 15, 2004 Author Posted April 15, 2004 Amster - pięknie u Ciebie.... jakie u mnie ja się muszę stamtąd wynieść. Quote
Aleksandra Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Buldog, teraz to i ja widzę. :D Amster, pięknie, ale może znajdziesz piękniejsze miejsce? Charciara, ja też mogę być, bo właściwie to nawet jestem z wykształcenia, choć niepełnego... :lol: Quote
amster Posted April 15, 2004 Author Posted April 15, 2004 charcia dusza we mnie drzemie wokół łąki jak marzenie pełna wolność i swoboda jak mi tego będzie szkoda mgły ścielącej się od rana woni trawy woni siana ptaków śpiewu wiatru w oczy tak okrutnie mam się stoczyć do rynsztoku gdzieś pod mosty w jakieś wstrętne wodorosty nieme ryby wkoło wszędzie co to będzie co to będzie Quote
charciara Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Sonet powyższy włączamy do programu artystycznego :D . Quote
Aleksandra Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Raz jeden charciarz z Włostowa Miał problem, aż bolała głowa, Czekała go przeprowadzka, Niezapowiedziana i trochę znienacka A żal mu było zaczynac od nowa. Quote
amster Posted April 15, 2004 Author Posted April 15, 2004 ogłosił więc wszystkim i wszędzie że problem z domostwem miał będzie a problem nie lada bo czas mknie i pędzi najlepiej by było wziąć kasę gdzieś zwędzić lecz na to się charciarz nie odważy bo nie chciałby potem chodzić bez twarzy Quote
amster Posted April 15, 2004 Author Posted April 15, 2004 szuka więc miejsca na ziemi bogatej może gdzieś uda się znaleźć tą chatę maleńką taką bo sam jest maleńki nie potrzebuje wanny, łazienki to wszystko są tylko zbędne luksusy na coś takiego ma właśnie zakusy drewniana chatka z jedna izdebką trochę poletka by pielić poletko wśród pól i lasów z dala od ludzi no dobra ... już Wam przestaję nudzić Quote
Aleksandra Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 A ze chartów ma kilka na głowę, Nowe miejsce nie może być przypadkowe, Więc w sieci rozpoczął szukanie, Chcąc szybko trafić na nie, Piękniejsze, tanie i większe o hektara choć połowę... Quote
charciara Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 No i co wierszokleci? Wena sobie poszła? Dostałam zaproszenie na coursing w Pomiechówku 25 kwietnia. Wybiera się ktoś? Może Bartek zrobi licencję w końcu. W zeszłym roku podczas biegu licencyjnego nagle sobie przypomniał, że natychmiast musi zrobić kupę. Tym razem chyba mu tyłek zaspawam :D . Quote
matrix..... Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Chwilę człeka nie ma w pracy, A tu wiersze takie ... cacy! Nie ma na co czekać Jeno trza wesprzeć charciarza - człeka! Żeby nie musiał emigrować z Włostowa Zaczynając całe życie od nowa. Dogomaniacy kochani, wezmy się w siłę sami Wymyślmy plan wspaniały Żeby charty Amstera dobrze się miały, Po swoich łąkach dalej hasały! Quote
Aleksandra Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Charciara :) chwila odpoczynku od Sztuki. A wpuszczą mnie z Ramzesem??? Quote
charciara Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 A wpuszczą mnie z Ramzesem??? Na łące nie ma ogrodzenia :D :D :D . Przyjeżdżaj, przyjeżdżaj. Quote
Recommended Posts