Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podglądam cichoczytaczo wątek farciarza Zorby, bo co mam gadać, jak pomóc nie umiem, ale dłużej nie wytrzymam... Pati, skąd Ty masz takie bombowe nakrycia głowy?! :evil_lol: Zorba wygląda przednio :lol: choć chudzina z niego rzeczywiście...

Trzymam kciuki za najwspanialszy dom dla dandysa ;)

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pati podobno miała kilka telefonów, ale dzwoniły same nieodpowiednie sobny. Jednen telefon był fajny. Młoda dziewczyna, dom z ogrodem, mieszka w Dębicy. Zgadza się na kastrację psiaka, wizytę przedadopcyjna. A co z tym domkiem w Szczecinie? Aktualny?

Posted

Młoda dziewczyna, dom z ogrodem, mieszka w Dębicy. Zgadza się na kastrację psiaka, wizytę przedadopcyjna.

Dajcie kobitki telefon do tej pani, pojedziemy sprawdzic dom z Ulka. Mieszkamy przeciez w Debicy ;)

Posted

witajcie witajcie jestesmy już na miejscu od czwartku :multi:

psiaki maja sporą działke , za miedzą las w zyciu nie byly tak wybiegane i wyspacerowane :loveu: podróż zniosły wspaniale moje były naćpane bo to szoguny do potęgi :angryy: a Zorbi jak to psi anioł przespał całą drogę. Zaczeło sie od poczatku wynoszenie i wnoszenie do dmou nie wiem co on z tym ma chyba boi sie nowych miejsc , czuje sie niepewnie , zagrożony . Powoli znajduja sobie miejsca bo myslelismy ze zwariujemy tak sie to po domu rozlaziło .

Ula18 podałam ci namiary do agnieszki jażeli mozesz prosze podjedz tam po Świętach i spawdz dom może sie uda alez bym sie cieszyła miałabys Zorbe na oku cały czas.

mam tu inny problem . Całkowita tragedia. zajme sie tym po Świętach. Ludzie zostawili mi tu na działce psa i kota . Pies stan tragiczny, głodzony, bez budy w kojcu z jakas decha postawiona koło sciany. Widok mnie przeraził, gówna , nie sprzatanw , pies we własnych odchodach :-( boze rarujcie trzeba mu pomóc .KONIECZNIE trzeba mu znależć nowy lepszy dom. Psiak kochany nie wiem czy agresywny. sprawdze to wszystko ale juz po swietach. Błagam o pomoc dla niego .Mam zdjecia zaloze mu watek ale to juz po swietach musze miec neta.

Buziaki dla was od Zorbiego

Posted

dziewczya z dębicy zrezygnowała szukamy dalej. Może by go w takim razie Lucynka adoptowała. sama juz nie wiem . U mnie ma sie dobrze ale Zet go zupełnie nie akceptuje :angryy: musze izolowac tylko na dworze biegaja wspolnie i nic sobie nie robia w domu co sie widza to by sie gryzły . Zorba skaleczony na psyku Zet go dziabnął ale to jeszzce jak bylismy w Busku. Od tej pry obaj tylko w kagańcach. Elfik tez probuje Zorbe ustawic i tu jest gorzej bo Zorbi sprowokowany pzrezniego potrafi mu oddac a Elfik wiadomo jaki jest rozmiarowo. Boimy sie o to najbardziej.

Damy rade musimy .. Usciski od Zorby

Posted

hej hej wróciliśmy do życia :p własnie dzis podłaczono mi internet w tej głuszy :p

z nowosci moja mama lekko sie wyluzowuje zaczyna sie przynajmniej nie bac jak widzi walczące ze soba psy . Przyzyczaja sie do widoku. Chłopaki mysla oststnio tylko jądrami i patrzec na siebie nie mogą. Na dwozre w kagańcach biegaja w domu tylko by sie gryżc chciały. Mam na tyle pokoi żeby drani tam pozamykać i spią sobie grzecznie albo niegrzeczni (skomląc)
Nawet jak sie złapią to sa cały czas w kagańcaxch więc krew sie nie leje a może ktoryś w końcu da za wygrana i sie podda :cool3: taa marzycielka ze mnie

beda nowe zdjęcia przystojaniaka zorbiego światecze przy choince :loveu:
teraz uciekam jak net podłaczyli to każdy sie chce do kąpa dostać

Posted

Qrczę, pati, patrzę z podziwem na Twój upór i wolę walki z wariującymi panami :lol: Ale tak się długo nie da żyć, psy w kagańcach, oczy dookoła głowy... Mogę chłopaka gdzieś poogłaszać, tylko prześlij mi na pv jakieś namiary na siebie.

Posted

zurdo napisał(a):
Ale tak się długo nie da żyć, psy w kagańcach, oczy dookoła głowy...

dokładnie tak teraz zyje odkąd sie złapały pierwszy raz. no ale cuż to dla wyższego dobra. :p

Posted

zurdo napisał(a):
Pati, znalazłam na forum collie twój telefon i pozwoliłam sobie porobić trochę ogłoszeń. Może cuś się ruszy :roll:

wielkie dzięki!!! przyda sie bardzo .

tylko w ogłoszeniach to juz nie Busko Zdrój tylko okolice Warszawy prosze podawajcie

Posted

na szybko wstawiam kilka świątecznych zdjęć dzentelmena :lol:

z moja siostrą

zbliżenie na słodziaka :p ja jak pijana na kazdym zdjęciu :roll:

i podaje łapke wszyskim cioteczkom :loveu:

tak chodzimy na spacer Pancia mnie nosi psioczy ale przyda jej sie - chciała schudnąc - prosze

na wczesniejszym zdjeciu widac po prawej jego stronie na pysku rane po pierwszym poważnym "kontakcie" z moim psem. Nie chciała sie goić wiec wet przepisał maść , smarujemy i jest o wiele lepiej za niedługo nie będzie sladu

pozniej więcej fotek lece do lasu na spacer :p