szajbus Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Kodi najpiękniej jak potrafi prosi o domek Quote
jola od jadzi Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Kodi jest bardzo spragniony pieszczot,głaskania,zainteresowania nim.Ostatnio, kiedy byłyśmy z Morią w hoteliku, rozczarowany,że kilkuminutowe mizianko się skończyło, skakał łapiąc mnie za rękaw, rękawiczkę i domagał się dalszego głaskania.I co ważne, poszedł z nami na spacer odbiegając dość daleko, ale zawołany wracał natychmiast. Quote
szajbus Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kodi czeka na kochający dom. Kto przygarnie tego małego, zywiołowego pieska? Quote
hanka456 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ktoś dzisiaj byl poważnie zainteresowany Kodim. Oby podtrzymał swoje zainteresowanie. Quote
szajbus Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Trzymam i boje się nawet złapac powietrza! Quote
Niewiasta_21 Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 A cioteczki nic nie wiedzą? Kodi od niedzieli siedzi juz w swoim własnym domku w Jarocinie :-) Państwo zobaczyli Kodiego na stronie Fundacji i od razu Kodi im sie spodobał bo był bardzo podobny do ich poprzedniego pieska który niedawno odszedł.Przyjechali całą rodziną (łącznie z dziadkiem). Bardzo fajni ludzie,a Kodi zrobił cos niesamowitego,on poprostu wiedział ze to jego nowa rodzina. Wszystkich przywitał niesmiało,a potem usiadł dziadkowi na kolanach w samochodzie,spojrzał na nas jakby mówiąc" Wiem ze to teraz jest moja nowa rodzina i jade z nimi. Nie wyrywał sie,nie piszczał,nie podszedł do szyby,wtulił sie w nową rodzinke I pojechał. Bedzie miał domek z ogódkiem,cała rodzine do dyspozycji,siostrzyczke i bedzie jeździł z panem na ryby. Bardzo dziekuje wszystkim za pomoc dla Kodiego :-) Quote
hanka456 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Familijny Kodi, ma rodzinę o jakiej marzył. Prawdziwe dobre zakończenie tej historii. Quote
ewatonieja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 :placz: Kodi duzo szczecia! dziewczyny brawo!!!:multi::multi: Quote
katya Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Reno2001 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Kolejne dobre wiadomości dzisiaj...SUPER!!!! Quote
nata od jadzi Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 no wreszcie Kodi się doczekał :D Quote
szajbus Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 No to z przyjemnością go zdejmę z ogłoszeń. Jak na razie to dziś najlepsza nowina. Dogo po tym jak nie działało, działa jakby chciało, a nie mogło, w domu mam zarazę to chociaż sie tym pocieszę. Quote
Recommended Posts