Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam takiego meila::placz:
nie wiem..pisze pod wpływem chwili.. w chwili gdy ogarnia
mnie smutek po stracie psa..który nie mieszkał ze mna..ale
jak pomysle ze miota sie teraz w schronisku, boi sie nowego miejsca,
ludzi..nie umie sie przyzwyczaic do tej mysli i czesto ona wraca..ale
tak silnie, że łzy pojawiaja sie w oczach i nawet myśl mi
przechodzi przez głowe że może mogłam doradzić uspienie pieska..

dwa tygodnie temu został oddany do schroniska w sosnowcu pies
rasy doberman 7 latek od urodzenia mieszkał w domu, był
spokojny, kanapowy pies lubił sie przytulac(choc wyglad nie wskazuje na
to)..włascicielka juz nie dawała rady wyprowadzac go, troche
schorowana, córka wyjechała za granice kraju..3 lata temu, a
maz włascicielki juz jakis czas temu powiedział, ze to nie jego
pies (jest to czowiek, zamkniety w sobie,
negatywnie nastawiony do siebie i swiata)zostałą podjeta taka
decyzja nie wiem czy słuszna..moze za szybka..z tego co wiem
włascicielka tez przyzwyczaic sie nie umie...
Pies jest podobno kochany, łagodny dla ludzi (typowy kanapowiec) i zwierząt (pani twierdzi, że jak jakis pies nawet na niego szczekał, to ten nie reagował w ogóle), kochał dzieci...:shake:

Teraz szukamy dla tej psiny domu tymczasowego,aby móc go jak najszybciej wyciągnąć i szukac mu domku!
proszę:ZLITUJCIE SIĘ!!!
Kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ,tel: 605434484

[IMG]http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/n/6/0/0/29997546_d.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/n/1/9/9/29997547_d.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/n/8/0/8/29997549_d.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/n/4/4/9/29997550_d.jpg[/IMG]

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może piżamkowca wyeksportować? Kto ma kontakt z Na pomoc dobermanom? to piękny pies. Jutro powiem Lucy, żeby mu sie przyjrzała. Sama nie dam rady podjechać.

Posted

Jaki piekny!:loveu:
Oby jak najszybciej wyszedł z tego bagna:shake:
Ja nie mam co się w schronie pokazywac i tak mi nawet fotek nie dadzą zrobić..Lucy pewnie się tym zajmie:loveu:

Posted

[quote name='Klementynkaa']rozmawiałam z Anetą, pojedzie do hotelu tylko są problemy z miejscami... :/[/quote]
A kiedy jakies miejsce się zwolni?
A po kwarantannie i szczepieniach pojedzie do Niemczech?:razz:
Jeso kolejny dobek z naszego schronu miałby dom:razz:

Posted

[quote name='jotka']przed "niespodziewanym przypadkiem" w schronie zabezpieczyłam go nieco, mówią kierowniczce, ze najdalej w poniedziałek go zabieramy.[/quote]
No to dobrze!:multi:
Dałyście psa na Akagere?:roll:

Posted

Ludkowie, na hotel trzeba pieniążków, na początek mamy, ale nie wiadomo kiedy pojedzie do domku! proszę o wpłaty na hotel, czipowanie, na konto Fundacji S.O.S. dla Zwierząt.

Posted

bardzo proszę o pomoc..Fado jest naprawdę bardzo spokojnym psem, kanapowym, akceptujący dzieci..bardzo często przebywał z nimi..

pobyt w schronisku Fada był dla niego szokiem..jak bym mogła to bym cofnęła czas..ale już przeżył najgorsze..mam nadzieje, że znajdzie nowy dom..ludzi którzy go przygarną i pokochają..szukamy osoby..która będzie chciała pieskowi zapewnić bezpieczeństwo na kilka ostatnich lat życia..bardzo prosze..

chciałam tez bardzo podziękować za dotychczasowa pomoc Pani Kasi z Nadziei Ddobermama i Pani Janinie z Fundacji Sos Zwierzat..jak i osobą z którymi nie miałam kontaktu a wiem że pośrednio również wkładają dużo pracy i serca w znalezieniu Fadowi schronienia

A.M, autorka listu

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AGA_CI%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]

Posted

bardzo proszę o pomoc..Fado jest naprawdę bardzo spokojnym psem, kanapowym, akceptujący dzieci..bardzo często przebywał z nimi..

„Fundacja S.O.S. dla ZWIERZĄT”
Ul. Kasprzaka 62/21
41-303 Dąbrowa Górnicza
NIP: 6292374672
Numer KRS: 0000285182
REGON: 240699505
Numer konta bankowego: 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001

i szukamy mu domku

pobyt w schronisku Fada był dla niego szokiem..jak bym mogła to bym cofnęła czas..ale już przeżył najgorsze..mam nadzieje, że znajdzie nowy dom..ludzi którzy go przygarną i pokochają..szukamy osoby..która będzie chciała pieskowi zapewnić bezpieczeństwo na kilka ostatnich lat życia..bardzo prosze..

chciałam tez bardzo podziękować za dotychczasowa pomoc Pani Kasi z Nadziei Ddobermama i Pani Janinie z Fundacji Sos Zwierzat..jak i osobą z którymi nie miałam kontaktu a wiem że pośrednio również wkładają dużo pracy i serca w znalezieniu Fadowi schronienia

A.M, autorka listu

Posted

moze znajdzie sie osobą w której fado mógłby znaleźć nowy dom..

przez jakis czas bedzie w hoteliku w katowicach, każda złotówka sie przyda...dziękuje

„Fundacja S.O.S. dla ZWIERZĄT”
Ul. Kasprzaka 62/21
41-303 Dąbrowa Górnicza

NIP: 6292374672

Numer KRS: 0000285182
REGON: 240699505

Numer konta bankowego: 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001

Posted

DZIEKUJE WAM ZA POMOC, PANI KASI, JANINIE, PANI jOASI I MOZE KOMUS JESZCZE.... DZIEKI TAKIM LUDZIOM JAK WY WIELE ISTOT ZNAJDUJE POMOC, WSZYSTKIE SA BEZRADNE.. FADO TEZ MIAł SZCZESCIE ZE WAS SPOTKAł

PROSZE O KAZDA ZłOTOWKE NA JEGO POBYT W HOTELIKU, TAM JEST CIEPłO A DZISIAJ JUZ śNIEG..

NAJWAZNIEJSZE ABY ZNALAZL SIE CZłOWIEK NA KTOREGO CZEKA FADO..
MOZE SIE OKAZAC ZE OBOJE CZEKALI NA SIEBIE..POMOZMY SIE IM ZNALESC..PROSZE Z GłęBI SERCA
A.M