Edi100 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ona taka urocza a imie takie Ponure............... Quote
Ada-jeje Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jestem nie na biezaco bo troche za daleko i czytam ze Ponurak jutro do nowego domku idzie, a przeciez jutro termin sterylki, czy to znaczy ze po sterylce idzie prosto do nowego domku? Quote
hanek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ponurak jest fuksiarą:) Ale Ulaa wszystko ładnie napisze jak już się dowlecze do kompa. Ulii by się przydało wątek założyć i bazarek jakiś skombinować na opłacenie dla niej osobistego opiekuna, który będzie jej zapewniał pyszne kanapki i ciepłą herbatkę w tej jej codziennej bieganinie. Tak, po sterylce od razu zaopiekują się Ponurakiem jej nowi państwo:) Quote
Jade_Natalia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 O super Ponurak ma dom:multi:, jeszcze tylko Zorka go szuka:-( Quote
Ada-jeje Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jade ty przesylasz dla Zorki tak wspaniale fluidy ze chyba ona nie chce isc od ciebie i tak dlugo domku szuka, ale za to jak znajdzie to napewno bedzie ten odpowiedni a ty bedziesz sie tym cieszyc najbardziej bo przeciez to twoja zasluga i tylko twoja a Zorka twoja podopieczna.:loveu: Quote
Ulaa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Dobrze to Hanek określiła :lol: Ponurak to MEGA FUKSIARA :evil_lol: Dzisiaj po nią pani przyjechała, żeby zabrać na próbę do domu, akurat jak byłam z Hanek na mieście z plakacikami. Na szczęście była mama w domu więc jakoś wsadziły z panią Ponuraka do auta. Potem wracałam z Trzebini z Adusią ([url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101696[/url]) i akurat w tym samym czasie zajechała pod dom pani z córką (chyba w moim wieku) i Ponurakiem. Miały dość niepewne miny, więc oczekiwałam texty w stylu "ten pies ma ADHD, nie damy sobie z nią rady"... A pani... "to jeśli można, my się na nią decydujemy"............ :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nie mogły się rozstać z Ponurakiem, pani klęczała na ulicy i niuniała jej i całowała po tej zaślinionej bródce :loveu: A ja nie mogłam nie zadać tego pytania... Czy może chcieliby zabrać Ponuraka już jutro od razu po sterylce (z początku pani obawiała się czy da sobie radę w opiece po zabiegu, ale przecież to nic trudnego). Pani się przekonała, w sumie od razu chętnie zgodziła (kilka godzin z Ponurakiem zrobiło swoje :evil_lol:). I zdecydowanie panie uznały, że Saba to zbyt pospolite imię dla takiego stwora, wymyślą coś "speszyl" :eviltong: No i panie stwierdziły zgodnie, że fotki nie oddają niezwykłości Ponuraka nawet w 1%! :lol: Hurra :loveu::multi: Quote
maciaszek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :multi: :multi: :multi: SUPEEEEERRR !!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Ada-jeje Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ulka a gdzie idzie nasz Ponurak, chyba niedaleko skoro pani z corka objechaly tak szybciutko. Przekaz pani wetce ze w piatek jak podjedziemy po antybiotyk dla Zorki to od razu zaplacimy za sterylke Ponuraka i Zorki, bo wstyd robic na kreche jak mozemy narazie od innego psiaka pozyczyc a pozniej z bazarku zrobonego dla Ponuraka oddac. Nie wiem tylko dlaczego wetka nie zoperowala od razu oczka Zorki. Quote
Edi100 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ależ cuuuuuuudnie!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
dona20 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Wspaniale:multi: Uwielbiam czytać takie szcześliwe wiadomości.Ja życzę dużo szczęscia Ponurakowi i mam nadzieje ze ten domek będzie jej ostatnim ukochanym domkiem, że już nigdy nie będzie musiała go zmieniać i cierpieć z powodu rozłąki. Quote
Ulaa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Ada-jeje']Ulka a gdzie idzie nasz Ponurak, chyba niedaleko skoro pani z corka objechaly tak szybciutko. Przekaz pani wetce ze w piatek jak podjedziemy po antybiotyk dla Zorki to od razu zaplacimy za sterylke Ponuraka i Zorki, bo wstyd robic na kreche jak mozemy narazie od innego psiaka pozyczyc a pozniej z bazarku zrobonego dla Ponuraka oddac. Nie wiem tylko dlaczego wetka nie zoperowala od razu oczka Zorki.[/quote] Ponurak będzie bardzi niedaleko :cool3: Powiem więcej - bardzo bliziutko p. Beaty :cool3: A co do finansów - jutro w lecznicy się dogadamy ile to wogóle będzie kosztować, bo ciężko powiedzieć ile Ponurak waży. Jest wielka, ale chudzina. Dona20 - dziękujemy za życzenia :) Quote
zaba14 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ciesze sie ze tak sie ta cała sprawa zakonczyla :loveu: Quote
Ulaa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='zaba14']Ciesze sie ze tak sie ta cała sprawa zakonczyla :loveu:[/quote] Jeszcze nie :errrr: Quote
diana79 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 ale wspaniałe wiadomości :multi: szybciutko się jej poszczęściło z nowym domkiem :multi: Quote
Ada-jeje Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Z tym tytulem to zawsze sie zdarzy, przeciez dzis o godzinie 16.00 sunia zostaje poddana sterylce. Quote
dorixx Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 I co z Ponurakiem? w porządku po zabiegu ?i jak nowy domek, ? mam nadzieję, że aktualny i się nie rozmyślił ?:mad: Quote
Ulaa Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Ponurak już po sterylce odpoczywa w swoim pięknym cudownym domku :loveu::multi: Zniosła zabieg super. Waży... nie zgadniecie :-(:-(:-( 18 kg.... Przy wzroście ok 64 w kłębie... Państwo już zadbają o to, aby przybrała :multi: Wspaniali psiarze, o takim domku dla niesamowitego stwora marzyłam od zawsze :loveu: I imię zostaje Ponurak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak na razie napewno :eviltong: Quote
natija Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 18 kilo:(:(:( ale super ze czujesie dobrze i bedzie domek:):) Quote
Ulaa Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='natija']18 kilo:(:(:( ale super ze czujesie dobrze i bedzie domek:):)[/quote] Natija domek JEST :p Umowa nawet już podpisana :cool3: Quote
eria Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 :crazyeye:to ona waży niewiele więcej niż ...moja Foxi !:roll: Quote
diana79 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 wspaniale, że już ma swój domek :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts