GoniaP Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Fafel już siedzi na walizkach :loveu: Ma stać się najbardziej kochanym i rozpieszczanym psem świata :evil_lol: Quote
GoniaP Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Pierwsze wieści z nowego domu Fafelka: [I]Witamy ;))) Fafelek juz w nowym domku... Stwierdzenie "najtrudniejsze sa poczatki" jest nam obce! Poczatkowo byl bardzo ciekawski, dlatego zafundowalimy mu wycieczke po domu, a pozniej po okolicy ( ktora go pokochala)! Teraz dozujemy mu duze porcje pieszczot i zabawy... ;) Fafel sprawia wrazenie bardzo szczesliwego... Z tego szczescia zawital nawet do klatki krolika, ktory delikatnie mowiac lekko sie go przestraszyl. Gentelmen zostawil jednak pania w spokoju i poszedl zaczepiac mop podlogowy xD To chyba tyle z pierwszego dnia fafelka u nas... ;))) Niestety nie moge pisac na dogomanii (nie wiem czy jest to spowodowane) ;(. Suma sumarum chcemy bardzo podziekowac Pani i wszystkim innym osobom, ktore maczaly w tym paluchy ;) jeszcze raz DZIEKUJEMY! Pozdrawiamy, Marta, Kamila, Ela i Sławek.[/I] Quote
GoniaP Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4052/fafeldom1hj3.jpg[/IMG] [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/7470/fafeldom2rb9.jpg[/IMG] [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/9777/fafeldom3qo1.jpg[/IMG] [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/9748/fafeldom5dn0.jpg[/IMG] [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/1755/fafeldom6fo7.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Widać na zdjęciach jak chłopak dostał razy od....powiedzmy życia. Ale teraz chuda lata ma za sobą :multi: teraz tylko tłuste. Mam tylko nadzieję, że nie zniknie z dogomanii :shake: Quote
GoniaP Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Menrzuś']Widać na zdjęciach jak chłopak dostał razy od....powiedzmy życia. Ale teraz chuda lata ma za sobą :multi: teraz tylko tłuste. Mam tylko nadzieję, że nie zniknie z dogomanii :shake:[/quote] Zdjęcia tych razów od "życia" nie oddają :shake: Fafluńcio jest calusieńki w szramach, bliznach i strupach (które bardzo go swędzą). Nie mniej, stan jego skóry, ciała i psycha bardzo się poprawiły. Mnie też skubaniec łapał kłami za rękę i głupawki mial w głowie :evil_lol: Wspomniane wyżej puszki Hillsa, które zakupiłam przedwczoraj pojechały z Faflem, legowisko i Agowo Zetowy kocyk natomiast zatrzymałam dla kolejnej biedy... Resztę otrzymanych na Fafelka pieniążków chciałabym natomiast przeznaczyć na chorą Limkę... Mati i ja nie damy rady... Czy się zgadzacie? Quote
Menrzuś Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Jeżeli coś z moich zostało, to oczywiście, że tak......z bazarka też już następne lecą. Jakby co, to wołaj. Quote
la_pegaza Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Menrzuś'] Ale teraz chuda lata ma za sobą :multi: teraz tylko tłuste.[/quote] oj, od razu o gremlinie pomyślałam :roll: :evil_lol: Wszystkiego dobrego dla Fafla i nowej rodzinki! :p Quote
Menrzuś Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='la_pegaza']oj, od razu o gremlinie pomyślałam :roll: :evil_lol: Wszystkiego dobrego dla Fafla i nowej rodzinki! :p[/quote] Pomyślałaś dlatego, że ma tłuste lata, czy że sama jest tłusta? :razz: Quote
AgaiTheta Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 a ja sobie popłacze :D a co!! przeciekam i wyje, raz z radości raz ze smutkości... Quote
Menrzuś Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Już Ty się lepiej tak nie odwadniaj :evil_lol:.....czas na radość dziewczyno. Popłaczesz sobie za tydzień :mad: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 A tak w ogóle, to nowi Pańciostwo Fafla powinni się zaopatrzeć w odpowiedni dokument, że to nie Oni są sprawcami tych śladów na Faflu. Pamiętam wzrok wetki jak pierwszy raz ujrzała Sylwę....i musiałem sie tęgo tłumaczyć, że to nie moja robota :oops: Quote
la_pegaza Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 może kubraczek? zakryje i na zimę akurat :) Jak Sylwa - jak pączek w maśle :) Quote
AgaiTheta Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Pani Ela sobie poradzi, jak Goni sie nie wystraszyła to gittt :D I jak ja mam Wam wszystkim dziękować? Quote
GoniaP Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='AgaiTheta']a ja sobie popłacze :D a co!! przeciekam i wyje, raz z radości raz ze smutkości...[/quote] no wlasnie, dzis jakiś słodko-gorzki dzień. Tu Fafel ma domek, a tam Limka cierpi... [quote name='Menrzuś']Już Ty się lepiej tak nie odwadniaj :evil_lol:.....czas na radość dziewczyno. Popłaczesz sobie za tydzień :mad:[/quote] Zgadzam się w zupełności... Niedługo nic nam z Aguni nie zostania, bo się z tych smutków rozpuści... Nie wiem natomiast dlaczego ma plakać za tydzień, a nie dziś?? [quote name='Menrzuś']A tak w ogóle, to nowi Pańciostwo Fafla powinni się zaopatrzeć w odpowiedni dokument, że to nie Oni są sprawcami tych śladów na Faflu. Pamiętam wzrok wetki jak pierwszy raz ujrzała Sylwę....i musiałem sie tęgo tłumaczyć, że to nie moja robota :oops:[/quote] Mają ;) [quote name='la_pegaza']może kubraczek? zakryje i na zimę akurat :) [/quote] Kubraczka brak, ale może prześlę im Limkowy?? Ona w nim nie chodzi... [quote name='AgaiTheta']Pani Ela sobie poradzi, jak Goni sie nie wystraszyła to gittt :D [/quote] Wredna małpa z Ciebie, wiesz?? :mad::mad::mad: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='la_pegaza']może kubraczek? zakryje i na zimę akurat :) Jak Sylwa - jak pączek w maśle :)[/quote] Bokser w kubraczku??? Argon by się chyba wściekł :evil_lol: Pączek to ona jest...prawda - 28,5 kg. A jak trafiła do nas to miała 16 [quote name='AgaiTheta']Pani Ela sobie poradzi, jak Goni sie nie wystraszyła to gittt :D I jak ja mam Wam wszystkim dziękować?[/quote] To Gonia jest aż tak straszna? :crazyeye:....wow Już Ty nie dziękuj - najważniejsze dla boksiów, że jesteś!! Quote
GoniaP Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Menrzuś']To Gonia jest aż tak straszna? :crazyeye:....wow [/quote] Gonia nie jest wcale taka straszna, acz skrupulatna! i woli dmuchać na zimne, no :mad: I i tak pojedzie na wizytę poadopcyjną sama. Już sprawdziłam... To tylko 105 km :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='GoniaP']Gonia nie jest wcale taka straszna, acz skrupulatna! i woli dmuchać na zimne, no :mad: I i tak pojedzie na wizytę poadopcyjną sama. Już sprawdziłam... To tylko 105 km :diabloti:[/quote] Już się tak nie bzdycz :razz:.....tak zrozumiałem posta Agi :roll: Sprawdzaj, sprawdzaj, ale czuję że wszystko będzie OK Quote
GoniaP Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Menrzuś']Już się tak nie bzdycz :razz:. [/quote] Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='GoniaP']Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :diabloti:[/quote] Faktycznie......można sie przestraszyć :crazyeye::evil_lol: Quote
GoniaP Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Menrzuś']Faktycznie......można sie przestraszyć :crazyeye::evil_lol:[/quote] taaaaaaaaaaaaaaaaaa, jak Fafla :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='GoniaP']taaaaaaaaaaaaaaaaaa, jak Fafla :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Wiesz, nie mogę zrozumieć ludzi, którzy boją się bokserków - przecież one sa tak ufne dla ludzi. Mam nadzieję, że na kontroli pomożesz Pańciostwu zalogować się na Dogomanii. Nie wiem dlaczego, ale Fafel jakiś mi się bliski zrobił - może przez te doświadczenia życiowe, jak Gremlina Quote
GoniaP Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Menrzuś']Wiesz, nie mogę zrozumieć ludzi, którzy boją się bokserków - przecież one sa tak ufne dla ludzi.[/quote] no ja sie kiedyś ich bałam :oops: Póki nie poznałam moich bokserzych sierot ;) Nie lubiłbyś mnie wtedy.... ale ja nie umialam czytać ich pysiów... zawsze miałam do czynienia ze spiczastymi mordami....:evil_lol: [quote name='Menrzuś'] Mam nadzieję, że na kontroli pomożesz Pańciostwu zalogować się na Dogomanii.[/quote] myślę, że uda się znacznie wcześniej... [quote name='Menrzuś'] Nie wiem dlaczego, ale Fafel jakiś mi się bliski zrobił [/quote]no właśnie :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='GoniaP']no ja sie kiedyś ich bałam :oops: Póki nie poznałam moich bokserzych sierot ;) Nie lubiłbyś mnie wtedy.... ale ja nie umialam czytać ich pysiów... zawsze miałam do czynienia ze spiczastymi mordami....:evil_lol: [B]to nie to, że bym nie lubił, ale byśmy się nie poznali. Chyba jeszcze nie jestem dogomaniakiem, ale odkąd pamiętam, zawsze byłem bokseromaniakiem.[/B] myślę, że uda się znacznie wcześniej... [B]wspaniale....tak jak Wy (ciotki z Dogomanii) jesteście po części "właścicielkami" Sylwy, tak i ja czuję się "właścicielem" pieciu włosków na kikutku Fafla i czasami chciałbym wiedzieć co tam z nimi jest :roll:[/B] no właśnie :loveu:[/quote] [B]Była jeszcze Mi, ale szybko znikła po adopcji i nie wiadomo co z nią.[/B] Quote
AniaB Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Poniewaz robiłam bazarek na Fafelka- i już dostałam pieniażki - 30 zł - chciałam spytac na jakie konto moge wpłacić i z jakim opisem? Czy po prostu na boksery w potrzebie? CZy konto jest gdzies na dogo czy to ze stronki BwP mam wykorzystac?:lol: Quote
Recommended Posts