Menrzuś Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='marta&fafel']gdzie tam Fafel przecie to aniol nie pies :p a raczej juz gwiazda :evil_lol: mama juz liczyla, ze jej nie pokaza a tu... niespodzianka haha[/quote] No jak mogli Jej nie pokazać, kiedy dzięki Niej Fafel grzeje doopkę na posłaniu, a nie marźnie w schronisku ;) Quote
marta&fafel Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ona nie byla do tego sama<hahaha> bo sama to by strony BwP nie znalazla :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='marta&fafel']ona nie byla do tego sama<hahaha> bo sama to by strony BwP nie znalazla :evil_lol:[/quote] Aaaaaaa....to Ty w tym palce też maczałaś? :razz: Ale mimo wszystko decyzja była w Jej rękach Quote
marta&fafel Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 od tej mojej persony sie wszystko zaczelo... i jak pieknie skonczylo :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='marta&fafel']od tej mojej persony sie wszystko zaczelo... i jak pieknie skonczylo :loveu:[/quote] A tam się kręciła taka młoda osóbka - czy to nie Ty byłaś? Noooooo.....jeszcze tylko doprowadzić go do porządku, znaleźć na co jest uczulony - i szczęśliwe życie Fafla z Wami :multi: Quote
marta&fafel Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 na ja kurcze... =/ a mialo mnie nie byc Quote
Menrzuś Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='marta&fafel']na ja kurcze... =/ a mialo mnie nie byc[/quote] To pocieszcie się obie - filmik jak znam życie będzie do oglądnięcia w YouTube :lol: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='malagos']Czy ja coś przegapiłam?? :cool3:[/quote] Napewno :diabloti:.....rozmawiam z jedną z dwóch telewizyjnych gwiazd dzisiejszego wieczoru :cool3: Quote
marta&fafel Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 no Fafla w glownym wydaniu wiadomosci xD Quote
Menrzuś Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='marta&fafel']no Fafla w glownym wydaniu wiadomosci xD[/quote] No tak.......ale nie mam jak z nim rozmawiać :eviltong: Quote
marta&fafel Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 jaka gwiazda wrrr... tam byl fafel najwazniejszy ;p Quote
Menrzuś Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='marta&fafel']jaka gwiazda wrrr... tam byl fafel najwazniejszy ;p[/quote] Wszystko było ważne, żeby następne pieski domki znalazły Quote
Aganiok Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dziewczyny wrzuciły już materiał na youtube ;) [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=E6PFMkCe40w[/URL] pozdrawiam rodzinkę Fafelka :) Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Wiedziałem, że tak będzie - dzięki dziewczynom :multi: Quote
Recommended Posts