Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzia_K napisał(a):
Mogę pomóc tylko finansowo na dzień dzisiejszy. Moje namiary znacie. W razie czegoś wołać

Dziękujemy Madziu, pomoc finansowa też bardzo się nam przyda. Basia skontaktuje się z tobą. :)

Posted

Madzia_K napisał(a):
Napisałam o odpowiedzialności...nie o kastracji;). Znawcy rasy wiedzą, że rozmnażanie bassetów jest niesamowicie trudne. Hodowcy mówią, ze praktycznie bez pomocy człowieka bywa to wręcz awykonalne. Co do ewentualnych ucieczek też jestem spokojna;)

cos czuje, ze nie przekonam, ze z kastracja byloby i tak bezpieczniej:razz:
tak czy siak, Leonie - wszystkiego najlepszego w nowym domu!

Posted

Zbieramy pieniądze na transport i leczenie 2 psów z Krzyczek. Kto może nas wspomoc bedziemy niezmiernie wdzięczni. Mamy w naszym tymczasie 10 psów i jak na razie utrzymujemy je sami. Bierzemy najwieksze biedy i wracamy im chęć do życia .

Posted

Witam,

Leon trafił do mojego domu. Jestem siostrą Łukasza (emerican), który wpadł na pomysł adopcji.
Zapewniam, że wszystkie nasze psy są wysterylizowane.
Leona dostaliśmy dopiero dzisiaj i nie mieliśmy nawet czasu żeby zastanowić się nad kwestią kastracji. Jednak gwarantuje, że nie mamy zamiaru go rozmnażać i na pewno nie dojdzie do "wpadki".
Nasze podwórko ma dobre ogrodzenie, żaden z naszych psów nie ucieka.
Sugestie, że możemy być pseudohodowcami są co najmniej nie na miejscu.

Leon ma się dobrze - cały dzień słodko śpi;]

Dołączam się do podziękowań, które złożył mój brat.