dariaopole Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 doddy napisał(a):Fajniutkie zdjecia ciotka :loveu: bo jarek robił :cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 On sie na chińszczyzne nie nadaje, to same kosci są. Quote
doddy Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Chyba czas ponownie zrobić mu kampanię reklamową bo coś ucichło o nim. Nikt nie dzwoni :placz: Quote
doddy Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Czy któraś ciocia może zrobić mu allegro? Quote
andzia69 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 doddy napisał(a):Czy któraś ciocia może zrobić mu allegro? no zrobiem ale wieczorkiem...a tekst jakisik???? Quote
natalia_aa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ja ogloszenia caly czas aktualizuje. Mialam jak narazie jednego meila w stylu: "Czy mozna go jakos wyslac do nas, bardzo mi na nim zalezy..." Quote
doddy Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Ja dziś dostałam maila, czy go przywioze... Andzia, jak się allegro robi? Teksta musisz sama. P.S. Zrób pliiissss też allegro Lali (założyłam jej dziś wątek). Quote
andzia69 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Fobosik zrobiony z "plakatu";) zaraz pomyślem o następnym dla Lalki:lol: Quote
dariaopole Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Focus chce do domu, ma już mnie dość bo mu paluchy do oczu wciskam :evil_lol: Andzia - dzięki za "reklamę" Focusa na Naszej Klasie ;) Quote
andzia69 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 dariaopole napisał(a):Focus chce do domu, ma już mnie dość bo mu paluchy do oczu wciskam :evil_lol: Andzia - dzięki za "reklamę" Focusa na Naszej Klasie ;) i nawet juz kolega się do mnie o niego odezwał...ale nie wiem czy by sobie z nim poradził...z tymi oczami - ale zadałam mu juz parę pytań, wysłałam na niebieskie - zobaczymy;) a założyłam "fundacyjną" klasę...szkoda, ze tego nikt nie pociagnął:shake: w końcu na NK siedzi sporo osób, więc jakieś tam szanse może by były Quote
JagnaP Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Andzia, założyłaś profil, czy otworzyłaś klasę? Ani tego, ani tego nie mogę odszukać :( Lepiej założyć profil- jest to bardziej widoczne-ktoś go doda do "znajomych" i wyświetla się na stronie głównej.... Quote
andzia69 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 ja dałam jego zdjęcie z opisem do mojego profilu:loveu: Quote
JagnaP Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 można5 założyć profil fundacji i dodawać zdjęcia wszystkich psiaków:) Quote
doddy Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Andzia, możesz założyć profil i mieć nad nim pieczę. Ja bowiem nie mam konta na NK. Quote
andzia69 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='doddy']Andzia, możesz założyć profil i mieć nad nim pieczę. Ja bowiem nie mam konta na NK. ciotka - no ja założyłam kiedyś chyba w loginie czarna mamba czy cus i podałam adres do kontaktów [email protected]...i chyba drugi raz to nie przejdzie:cool3: Quote
JagnaP Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ja mogę założyć, jeśli jest jakiś problem-dajcie tylko znać Quote
doddy Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Adzia, załóż na swojego maila a nie mojego :) Quote
ruda76 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='andzia69']ciotka - no ja założyłam kiedyś chyba w loginie czarna mamba czy cus i podałam adres do kontaktów [email protected]...i chyba drugi raz to nie przejdzie:cool3: ja nie kumam jak to Andzia zrobiłas ? ja w swojej galerii zamiesciłam zdjęcie z Sally i dałam w podpisie www.fundacja-ast itd Quote
dariaopole Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='ruda76']ja nie kumam jak to Andzia zrobiłas ? ja w swojej galerii zamiesciłam zdjęcie z Sally i dałam w podpisie www.fundacja-ast itd obecnie zdjęcie Focusa widnieje w moim i Andzi profilu. To dobra reklama bo raz znalazłam tak chętnych na Kiarę ( co prawda zrezygnowali ale przynajmniej było zainteresowanie) i dzięki temu np. moja koleżanka została wirtualną opiekunką Focusa:) Andzia chciała założyć profil Fundacji ale jakoś to nie wypaliło. Andzia załóż to ( na swoim mailu) i pilotuj Ty !!! lub jeśli nie masz czasu to ja mogę ;) Quote
natalia_aa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 No widzę, ze ta NK bardzo uniwersalna jest no i efekty przynosi. Moze i ja pomyślę o profilu na niej.. Quote
natalia_aa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 doddy napisał(a):Pewnie odzewu o chinola nie ma? Ciotka, a czy Ty ostatnimi czasy wogole widzisz jakis odzew gdziekolwiek... bo ja mam z tym problem. A jak juz jest to do ladnych szczyli, wtedy telefony sie urywaja. DT dla staffika tyz pewnie nie ma nadal... Quote
doddy Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Nikt nie dzwoni... a jak dzwonią to albo debile albo jacyś niepoważni ludzie... Powoli się załamuję. O szczyle dzwonią... ale też nie do końca normalni. O Focusa, Tyrona, Tosię, Rumbę odebrałam może po 2 telefony... Aż dziw na przykład, że o Tyrona tak mało telefonów. Wprawdzie w Warszawie go nie ogłaszam (umyślnie) ale nawet po tel w Wyborczej Opolskiej była cisza... Tosia też ładniutka i dupa. Ehhh Quote
Vectra Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 słuchajcie , dziś jak jeździłam po mojej wsi , to na jednej posesji widziałam takiego małego astosczzylka , malutki psiunio , sam ,a rano zimno było :( Taki osowiały , chory chyba :( z tydzień temu też go widziałam na tym samym podwórku w deszcz ... myślałam że może przejściowe ... ale kurde dziś też był , takie z 8 tygodni max :( co robić co ? Quote
Recommended Posts