Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sluchaj, to schronisko na Kosodrzewiny to jest pana Longina tak? przeciez byla afera z jego dzialalnoscia-oni maja dwa miejsca i drugie gdzies pod Lodzia, gdzie jest 2 tysiace psow???!!! tu szczeniaczki sie rodzą jeszcze!?:crazyeye:

Posted

Nie ja po prostu nie wierze!!
Nie wierze, że szczeniaki się urodziły w schronie.

W schronie, gdzie zostaną w cudownej atmosferze, pełnej miłosci i ciepła wychowane. Wychowane również w dostatku, bo schronisko ma wszystko (poza sterylekami oczywiście) ZA DARMO oczywiście z magicznych pieniędzy, których nigdy nie brak, więc po co np PRZEZNACZYĆ JE NA COŚ CO ŻYJE JUŻ OD WIELU WIELU LAT A ŻYCIE TO JEST G**** WARTE?!
Nie wierze, że czytam o schronisku, któremu wiedzie się na tyle dobrze, żeby produkować kundle i szukać im potem domów, które oczywiście na 100% się znajdą, zaraz po 8 tygodniu życia

Czy to dziwne, że nie wierzę?

Posted

Ja już nie mam siły czytać o wspaniałych warunkach w schronisku w Łęczycy. Psy tam na pewno śpią z właścicielami w łóżkach, mają złote obróżki i jedzą Royal Canin. :angryy:
Mój dziadek mieszka w Łęczycy i tak się składa, że bywałam tam w schronisku kilka razy. Nie było tak różowo. :shake:
Krótkowzroczność BlackSheWolf mnie przeraża. Jeszcze przed chwilą czytałam wątek małej Agatki z tego schronu, sunia od kilka miesięcy szuka domu i nie może znaleźć, choć jest przepiękna. Sunia przerażona, nie socjalizowana, boi się własnego cienia. Takich psów jest tam wiele. Adopcje raczej nieliczne. No i jeszcze te szczeniaki. Kolejne schroniskowe bidy. Powołane do życia za kratami, w schronie. Bez miłości, właściciela, itd... Kolejne bezdomne kundle.:placz: I jeszcze to podobno dla ich dobra. Bo sunia by cierpiała, gdyby je uśpili. Hahaha, dobre sobie. A tak będzie cierpieć 8 psów - sunia, bo nadal w schronie, gdyby nie szczeniaki, może ktoś zabrałby ją do domu + sieden bid, bo też czeka je życie w schronie. świetne rozwiązanie. Gratulacje! :angryy: Rany, przecież to zakrawa na jakiś makabryczny żart. Tylko jakoś śmiać mi się nie chce. :shake:

Posted

ARKA napisał(a):
Sluchaj, to schronisko na Kosodrzewiny to jest pana Longina tak? przeciez byla afera z jego dzialalnoscia-oni maja dwa miejsca i drugie gdzies pod Lodzia, gdzie jest 2 tysiace psow???!!! tu szczeniaczki sie rodzą jeszcze!?:crazyeye:

nie... pomylilas miejscowosci chyba... u nas jest 70 psow

• 1 month later...
  • 2 weeks later...