kasia14 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Super, bardzo się cieszę!:loveu::loveu::loveu: Calinka pięknie wygląda na tej kanapie;) No i Zak jak pięknie wyszedł, no no:razz: Co do allegro jak byś chciała to w wolnej chwili mogę tu wpisać wszystkie, żeby były tylko do skopiowania jak nie masz czasu;) ? Quote
modliszka84 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 kasia14 napisał(a): Co do allegro jak byś chciała to w wolnej chwili mogę tu wpisać wszystkie, żeby były tylko do skopiowania jak nie masz czasu;) ? no to do dzieła :evil_lol: aha, mam trochę rzeczy na bazarek - ktoś by się chciał pobawić i powystawiać :roll: ? Kado i Zak był z Patrycją. Quote
kasia14 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 modliszka84 napisał(a):no to do dzieła :evil_lol: aha, mam trochę rzeczy na bazarek - ktoś by się chciał pobawić i powystawiać :roll: ? niech Ci będzie:eviltong: ale to jutro. co do bazarku - chętnie się dorzucę jak ktoś chce się pobawić:cool3: Quote
modliszka84 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ptaszki mi dziś zaćwierkały że Kudłaty pojechał dziś domu :razz: Quote
piechcia15 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 tak moi drodzy. Kudłacz pojechał dziś do domku, do Łodzi:) młodzi ludzie, znaleźli go na allegro,tylko że zadziałali na własną rękę:( no ale najważniejsze że domek wydaje się dobry i pełen miłości. Na wstępie dostał nową obróżkę i smyczkę:) A oto foto relacja z mojej dzisiejszej wizyty:) pan olbrzym Karlos:) wykastrowany przemiły psiunio:) tylko wydaje mu się,że jest małym psiakiem i skacze czasami,czego siny efekt mam na ręku:)zrobię mu allego a kuku:) Quote
kasia14 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 A gdzie to nasz Kudłaty wyruszył w świat? Wiadomo coś więcej?;) [quote name='modliszka84']Ptaszki mi dziś zaćwierkały że Kudłaty pojechał dziś domu :razz: Quote
piechcia15 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 a to pan Zak:p fajny,przyjacielski psiak, ale chyba bardzo zestresowany albo sfrustrowany. Ciągle piszczy nie wiadomo na co, biega,skacze,kręci się w kółko,skacze na człowieka, taki mały owsik:) Podobno taki dzikus, a okazał się całkiem fajnym psiakiem, tylko do wychowania.też zrobię mu allegro:) a tu wcinamy trawkę:) a to saba wylegująca się w słoneczku :) a o to kochane wystraszone "maleństwo" też powinnyśmy się wziąć, bo jest strasznie wystraszona:( strasznie miły psiaczek Quote
piechcia15 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 allegro Zak mam nadzieję,że miniaturka działa poprawnie a to Bumerang na łonie natury:) czy ktoś ma jego allegro czy też mogę zrobić??:) Quote
dzodzo Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 znajomy szuka psa w typie długowłosego owczarka niemieckiego do 2 lat,musi byc przyjaźnie nastawiony do dzieci bo sa tam w wieku szkolnym.Ma mieszkac na zewnatrz od razu uprzedzam;)Nie mamy nic takiego w P-cach? Quote
modliszka84 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 dzodzo - rozjerzymy się w sobote jest kilka w typie owczarka ale nie z długim włosem... aha, mam dobrą wiadomość : chudzielec jedzie do Niemiec do osoby działającej w Dobermann Nothilfe :) Quote
dzodzo Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 a który chudzielec????? ale mu się fuksnęło:) aha ten owczarek ma byc na zewnątrz ale z mozliwoscią wejscia do domu,i nie na żadnym łancuchu.Płeć obojetna, będzie kastrowany/sterylizowany Quote
piechcia15 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 a ja mam super wiadomość:) mam wieści od Kudłatego:) Podróż tramwajem przeżył fantastycznie, ma już swoje leżonko i teściowa uszyła mu nawet poduszkę:) był u fryzjera bo niestety kąpiel ani szczotkowanie nie pomogły!Wygląda świetnie. Jest ogromnym pieszczochem, ma nowe zabawki z którymi szaleje. Podbił serca całej rodziny. Są mega szczęśliwi że go wzięli. Teraz nazywa się Maks:) :cool3: A ze starego kudłatego zostały tylko oczy:) No i co najdziwniejsze podobno jest...spokojnym psem:) czego nie widać było w schronie:) a oto fotoski:) Quote
kasia14 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 aż trudno uwierzyć, że to Kudłaty!:crazyeye: http://img208.imageshack.us/img208/844/p4243566.jpg Piękny jest :loveu: Quote
piechcia15 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 wątek Olbrzymka Karlosa Wątek przypominam kochaną Rudzię...nikt się nią nie interesuje:( Wątek a tu Saba skrzywdzona i stęskniona Wątek super pies Szogun Wątek sfrustrowany Kumpel Wątek Marley Wątek nie wiem już co robić...nikt nie odiwedza tych watków prucz nas...:( może porozsyłajcie zaproszenia na wątki,niech ludzie wchodzą, może ktoś je w końcu zauwazy:placz: Quote
modliszka84 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Moli to mała, ok 4 letnia sunia, która trafiła do nas ze Zgierza. Była zaraz po porodzie... niestety nie wiemy co stało się ze szczeniętami. Moli miała jeszcze mleko... Sunia od początku była bardzo przyjazna, wesoła, bardzo garnie się do człowieka. Potrafi chodzić na smyczy, akceptuje inne suczki i lubi psie towarzystwo. Jest delikatna i spokojna. Quote
modliszka84 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Aferka to młoda, ok roczna sunia. Bardzo przestraszona schroniskiem, prawdopodobnie nie chodziła nigdy na smyczy. Jest dość nieufna, ale pozwala brać się na ręce. Na spacerze przekonuje się, że jednak może być fajnie. Wesoła, pojętna sunia, tylko bardzo wystraszona. Potrzebuje spokojnego, cierpliwego domu. Quote
modliszka84 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Zoja to suczka ok 1 roku, bardzo przyjazna, wesoła, zywiołowa. Potrafi chodzić na smyczy, zgadza sięz innymi psami. Sunia nieprzeciętnej urody :) Może jakiś mix owczarka belgijskiego. Quote
piechcia15 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 allegro: szpic Luis Aferka Sara Karlos Quote
modliszka84 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Dizel to mieszaniec z terierkiem, ma ok 3 lata. Bardzo wesoły i przyjazny, kontaktowy, lubi się przytulać i siedzieć na kolanach. Grzecznie chodzi na smyczy, zgadza się z innymi psami. Wykastrowany. Fajny, łagodny pies. Quote
modliszka84 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Doris - delikatna spokojna sunia w wieku ok 10 m-cy. Boi się duzych psów i gwałtownych ruchów, jest grzeczna, przyjacielska, typowa sunia - pieszczoszek. Wygląda jak mix jamnika z ratlerkiem. Jest maleńka i śliczna. Quote
Recommended Posts