piechcia15 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 słuchajcie świetna wiadomość!!:) Diego idzie do domku w środę:D:) pies ok 14 lat, praktycznie bez szans:)Pani chciała właśnie takiego psa, który jest stary i szuka domu pogodnej i spokojnej starości:) cudo człowiek:cool3: ale przed wyjściem czeka go jeszcze nasz gabinet fryzjerski:) bo na grzbiecie wyrósł mu filc:-( Quote
Madzik77 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 wspaniala nieslychana adopcja DIEGO -dziekujemy ogromnie tej osobie. Ja tez mam dobre wiesci -wyadoptowałam psa ktory błąkał się po Piątkowisku -pisalam wczesniej. W kazdym razie ma wspanialy dom o jakim kazdy dogomaniak marzy dla swoich podopiecznych. :multi: Jednak domek prosi o przynajmniej czesciową pomoc w kastracji psa i szczepieniach. Pow ze zorientuję sie w tej sprawie -Nie wiecie czy moze sie starać o taką pomoc w jakiejś fundacji albo w urzedzie miasta Łodzi?? dodatkowo na tego psa mam jeszcze jednych chetnych (niesłychane! tyle psów siedzi w schroniskach...) Musi to być pies podobny do Maxa -wiec mysłe o Bumi (tylko troche sie krzywią ze za stary)-moze macie jeszcze jakieś typy?? Quote
Madzik77 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Mam miejsce na alegro Ponieważ mam 2 psy -staruszki dla odmiany chciałabym wziąc młoda sunię najlepiej tą 2279 mozecie ją obfocić i opisac? Quote
piechcia15 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Madzik, nie wiem czy jest sens ją wystawiać bo to szczenię, oglądałam ją i jak to u nas ze szczeniętami, pewnie lada chwila pójdzie do domu. Z takimi psiakami to szybko idzie, gorzej ze starszymi:( zamiast twojego maxa proponuję 2241 tofik dizel rufi 2226 Karat Amik Harnaś 2253 Kumpel (oczywiście):) a może Bumerang :( to psiaki najbardzie zblizone rozmiarem i kolorem do tamtego Quote
Madzik77 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [FONT=Verdana]Piechcia oni szukają niestety jedynie psa takiego jak MAX chodzi o wyglad. niedawno takiego pożegnali a uratował im 2 razy zycie dzis mialam 3 tel. od nich, pan az sie popłakał[/FONT]:-( Quote
piechcia15 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 no to te są podobne tam jeden jest nawet taki sam,chudziutki biedny trafił do nas ostatnio dzis do niemiec pojechały: Bary, Grosik, Gaja, Moli!! :) oby im sie udało. Gaja jak dla mnie zaskoczenie:) Quote
piechcia15 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 UWAGA nasza nowa amstafowa chudzina SUNIA Quote
kasia14 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Czy ta sunia ma jakieś imię? Jezeli nie, to może Mila? chciałabym ją trochę poogłaszać puki siedzę w domu... Quote
kasia14 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 no jak ja do niej weszłam to sie strasznie na kolana pchała:) tylko wyniesiona sie boi tak strasznie, ale myślę, że to kwestia czasu... Quote
piechcia15 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 imię może być, też ostatnio o niej myślałam,aby porobić jej fotki bardziej przyjazne. Teraz jest świeżo po sterylce:) tylko nadal jest strasznie wystraszona, ale przez kraty odważna jak zwykle:) Quote
kasia14 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 alegratka.pl + e-zwierzak.pl Dallas, Karmen, Bumi, Quote
Madzik77 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Czytałam w lokalnej gazecie ze 02 czerwca (wtorek) o godz 17.00 w siedzibie TOZ Pabianice ul. Buźniczna jest zebranie na ktore zapraszają wszystkich miłośników zwierząt. Czy ktoś sie wybiera?? Quote
piechcia15 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 ja:D :cool3::cool3:może mi potoważysz ktoś:> dziś do domu poszły 3 psiaki: aferka diego i bokser:) Aferka do Pabianic,pani kilka dni temu straciła swojego ukochanego dobermana i teraz postawiła na mniejszego psiaka, a ona ja urzekła.Zastanawiała się nad Muszką,ale obszczekała ją:):eviltong: Bokser sprawdził się w rodzinie znakomicie:)zamieszka w kaliszu:) Diego natomiast przezywa drugą młodość:)Obcinaliśmy go w 3 osoby 1,5godz.:)i od razu odebrała go pani:)wpakowaliśmy go do malucha i pojechał:)skakał jak mała owieczka. oto diego przed i po;] Quote
Cieplutkaa. Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ohh...:loveu: Cune wiadomości... Prosimy takich wiecej, wiecej :diabloti: Quote
Madzik77 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Diego ogolony wyglada jak szczeniak!! Bardzo zabawnie :evil_lol:3 Czy orientujecie sie jaki jest koszt maszynki dla psa. Takiej prostej, zwykłej byleby cieła!? Quote
kasia14 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Piechcia co wyście mu zrobiły!:mad: :evil_lol: bardzo się cieszę z każdej adopcji!!!!:loveu: Ale z Diego to po prostu. ..!:multi: Quote
modliszka84 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 zapraszam! http://www.dogomania.pl/forum/f511/pabianice-reaktywacja-tozu-kto-chetny-do-pomocy-139058/#post12387311 Quote
kasia14 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Dziewczyny wiecie coś o Hexie? Jeszcze w sobotę była w schronie, ale na dniach zniknęła ze strony... Poszła do adopcji? Quote
piechcia15 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 o kurcze to może poszła...! w pt planuję iść do schronu to może się dowiem albo jutro zadzwonię jak mi doby starczy:) Quote
piechcia15 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 a oto nasz Diego starszy pan jak nowo narodzony:) mam dostawę fotek:) chodzi codziennie na długie spacery aby sadełko zrzucić i kondycji nabrać:) kiepsko słyszy podobno,ale michę z żarełkiem zawsze usłyszy:) ma już karmę odchudzającą i piękna nowa budę jak widać na obrazku:p jakoś zdjęć nie najlepsza:( muszę sie pochwalić ze pędzelek na ogonie jest mojego autorstwa hehe :cool3::cool3::eviltong::eviltong: Quote
kasia14 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 kurde ale pieknie wygląda:-o CUDO!:loveu: a jednak, czasem cuda się zdarzają! Quote
piechcia15 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 dzisiejsza relacja schroniskowa... Heksa poszła jednak do adopcji w Pabianicach na bugaju:) dziś pojechał też Frodo do Piotrkowa (Agi adopcja) Muszka też znalazła dom w Czestkowie czarna sunia ma dom w Konstantynowie i jeszcze taki czarny śliczny psiaczek z podpalana obwódką na około oczu,młody. a to zdjęcie normalnie powinno byc logo naszego schronu...śliczna mordka... aha i ta sunia nowa się oszczeniła... Quote
Recommended Posts