Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

słuchajcie świetna wiadomość!!:)

Diego idzie do domku w środę:D:) pies ok 14 lat, praktycznie bez szans:)Pani chciała właśnie takiego psa, który jest stary i szuka domu pogodnej i spokojnej starości:) cudo człowiek:cool3:
ale przed wyjściem czeka go jeszcze nasz gabinet fryzjerski:) bo na grzbiecie wyrósł mu filc:-(

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wspaniala nieslychana adopcja DIEGO -dziekujemy ogromnie tej osobie.

Ja tez mam dobre wiesci -wyadoptowałam psa ktory błąkał się po Piątkowisku -pisalam wczesniej. W kazdym razie ma wspanialy dom o jakim kazdy dogomaniak marzy dla swoich podopiecznych. :multi: Jednak domek prosi o przynajmniej czesciową pomoc w kastracji psa i szczepieniach. Pow ze zorientuję sie w tej sprawie -Nie wiecie czy moze sie starać o taką pomoc w jakiejś fundacji albo w urzedzie miasta Łodzi??

dodatkowo na tego psa mam jeszcze jednych chetnych (niesłychane! tyle psów siedzi w schroniskach...) Musi to być pies podobny do Maxa -wiec mysłe o Bumi (tylko troche sie krzywią ze za stary)-moze macie jeszcze jakieś typy??

Posted

[FONT=Verdana]Piechcia oni szukają niestety jedynie psa takiego jak MAX
chodzi o wyglad. niedawno takiego pożegnali a uratował im 2 razy zycie
dzis mialam 3 tel. od nich, pan az sie popłakał[/FONT]
:-(

Posted

no to te są podobne tam jeden jest nawet taki sam,chudziutki biedny trafił do nas ostatnio

dzis do niemiec pojechały: Bary, Grosik, Gaja, Moli!! :) oby im sie udało. Gaja jak dla mnie zaskoczenie:)

Posted

imię może być, też ostatnio o niej myślałam,aby porobić jej fotki bardziej przyjazne. Teraz jest świeżo po sterylce:) tylko nadal jest strasznie wystraszona, ale przez kraty odważna jak zwykle:)

Posted

Czytałam w lokalnej gazecie ze
02 czerwca (wtorek) o godz 17.00
w siedzibie TOZ Pabianice ul. Buźniczna
jest zebranie na ktore zapraszają wszystkich miłośników zwierząt.

Czy ktoś sie wybiera??

Posted

ja:D :cool3::cool3:może mi potoważysz ktoś:>

dziś do domu poszły 3 psiaki:
aferka diego i bokser:) Aferka do Pabianic,pani kilka dni temu straciła swojego ukochanego dobermana i teraz postawiła na mniejszego psiaka, a ona ja urzekła.Zastanawiała się nad Muszką,ale obszczekała ją:):eviltong:
Bokser sprawdził się w rodzinie znakomicie:)zamieszka w kaliszu:)
Diego natomiast przezywa drugą młodość:)Obcinaliśmy go w 3 osoby 1,5godz.:)i od razu odebrała go pani:)wpakowaliśmy go do malucha i pojechał:)skakał jak mała owieczka. oto diego przed i po;]

Posted

Diego ogolony wyglada jak szczeniak!! Bardzo zabawnie :evil_lol:3

Czy orientujecie sie jaki jest koszt maszynki dla psa. Takiej prostej, zwykłej byleby cieła!?

Posted

a oto nasz Diego starszy pan jak nowo narodzony:) mam dostawę fotek:) chodzi codziennie na długie spacery aby sadełko zrzucić i kondycji nabrać:) kiepsko słyszy podobno,ale michę z żarełkiem zawsze usłyszy:) ma już karmę odchudzającą i piękna nowa budę jak widać na obrazku:p
jakoś zdjęć nie najlepsza:(

muszę sie pochwalić ze pędzelek na ogonie jest mojego autorstwa hehe :cool3::cool3::eviltong::eviltong:

Posted

dzisiejsza relacja schroniskowa...
Heksa poszła jednak do adopcji w Pabianicach na bugaju:)
dziś pojechał też Frodo do Piotrkowa (Agi adopcja)
Muszka też znalazła dom w Czestkowie
czarna sunia ma dom w Konstantynowie

i jeszcze taki czarny śliczny psiaczek z podpalana obwódką na około oczu,młody.

a to zdjęcie normalnie powinno byc logo naszego schronu...śliczna mordka...

aha i ta sunia nowa się oszczeniła...