rose Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Kanzaj']Łącznie 52 łapki :eviltong:!!![/quote] Ojej:eviltong: no to rzeczywiście spora gromadka:p Quote
Mysia_ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Kanzaj']Łącznie 52 łapki :eviltong:!!![/quote] jesli wszystkie są czworonogami to masz w domu 13 zwierzaków? :loveu::evil_lol: Quote
Matusz Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Mysia_']jesli wszystkie są czworonogami to masz w domu 13 zwierzaków? :loveu::evil_lol:[/quote] tak, potwierdzam:loveu: wszystkie poznałem i wymiziałem... ale Muko nie mogłem zabrać:shake: Quote
Kanzaj Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='rose']Ojej:eviltong: no to rzeczywiście spora gromadka:p[/quote] Ale za to jaka kochana:loveu:! Tylko trochę mało towarzyska :diabloti::mad::angryy::sg168::boom:... Quote
Kanzaj Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Matusz']tak, potwierdzam:loveu: wszystkie poznałem i wymiziałem... ale Muko nie mogłem zabrać:shake:[/quote] Ostatniego "nabytku" - tymczasowiczki Fifi - nie poznałeś!:biggrina: Quote
rose Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Asia !!! Co z zaliczka?:p bo jeśli niepotrzebna to ja ja mogę zawsze na jakis godziwy cel przeznaczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 [quote name='rose']Asia !!! Co z zaliczka?:p bo jeśli niepotrzebna to ja ja mogę zawsze na jakis godziwy cel przeznaczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Aniu, jutro rano zadzwonię do Pani z ośrodka, bo dzisiaj miałam takie urwanie głowy, że zupełnie o tym zapomniałam. :splat: Wybaczysz mi? :oops: Quote
rose Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Aniu, jutro rano zadzwonię do Pani z ośrodka, bo dzisiaj miałam takie urwanie głowy, że zupełnie o tym zapomniałam. :splat: Wybaczysz mi? :oops:[/quote] Oj Asiu, Asiu:eviltong: skleroza.. alzheimer?:evil_lol: ale niech Ci będzie wybaczam:eviltong: uczą mnie, że do ludzi z alzheimerem trzeba mieć cierpliwość, doceń moją dobrą wolę:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 [quote name='rose']Oj Asiu, Asiu:eviltong: skleroza.. alzheimer?:evil_lol: ale niech Ci będzie wybaczam:eviltong: uczą mnie, że do ludzi z alzheimerem trzeba mieć cierpliwość, doceń moją dobrą wolę:evil_lol:[/quote] Chyba muszę zacząć popijać Buer Lecithin czy jak to się tam pisze. :lol: Quote
ulvhedinn Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ja się na pewno zdeklaruję niedługo i bardzo chcę jechać, ale to niestety jest uzależnione od wyników Pałka :shake: Ma okropny wynik badań histop. wyciętego nadziąslaka i jeśli coś będzie nie tak i będzie potrzebne leczenie, to niestety sie wypiszę :shake: A jeśli jadę, to Kanzaj, co sie łamiesz, ja też na pewno wszystkich nie zabiorę ;) Quote
Asia & Ginger Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 [quote name='ulvhedinn']Ja się na pewno zdeklaruję niedługo i bardzo chcę jechać, ale to niestety jest uzależnione od wyników Pałka :shake: Ma okropny wynik badań histop. wyciętego nadziąslaka i jeśli coś będzie nie tak i będzie potrzebne leczenie, to niestety sie wypiszę :shake: A jeśli jadę, to Kanzaj, co sie łamiesz, ja też na pewno wszystkich nie zabiorę ;)[/quote] No to życzymy dużo, dużo zdrówka Pałkowi. :glaszcze: Quote
komar Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 no to kiedyś tam pisałem o stworzeniu dłuższego filmiku ze zlotu:-) padło na zlot nr 2 bo... bo tak:-) [url]http://www.youtube.com/watch?v=tzvVYSOZQ5o[/url] :-) a czy Asia dzwoniła do ośrodka??:D Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 fajny filmik...az sie chce juz sierpnia:):):) Quote
Asia & Ginger Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 [quote name='komar']no to kiedyś tam pisałem o stworzeniu dłuższego filmiku ze zlotu:-) padło na zlot nr 2 bo... bo tak:-) [URL]http://www.youtube.com/watch?v=tzvVYSOZQ5o[/URL] :-) a czy Asia dzwoniła do ośrodka??:D[/quote] A dzwoniłam, dzwoniłam. :cool3: Możemy odwiedzić ośrodek kiedy chcemy, bramka jest zepsuta, więc Pani powiedziała, że jakoś wejdziemy, gdyby nikogo nie było. ;) Ale powinni być tam jacyś faceci i coś naprawiać. Pani będzie w ośrodku dopiero od 15 kwietnia. Quote
komar Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 no i dobrze:D zawsze mozemy przez płot przeskoczyc;) hehe:) a filmik tez mis ie podoba:D Quote
Asia & Ginger Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 [quote name='komar']no i dobrze:D zawsze mozemy przez płot przeskoczyc;) hehe:) a filmik tez mis ie podoba:D[/quote] A filmik świetny :cool3:, wrzucam na pierwszą. :p :multi: Quote
betty_labrador Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 bardzo fajnie zrobiony filmik ;) poprostu swietny ;) Quote
KaRa_ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Komar nie popisałeś się, oj nie:eviltong: Quote
komar Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 No niestety:P ale nie miałem Cię jak wstawić do filmiku skoro nie byłaś na zlocie nr II:D:D Quote
rose Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Filmik super:D możesz być z siebie dumny:eviltong: Quote
Agga Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='komar']no to kiedyś tam pisałem o stworzeniu dłuższego filmiku ze zlotu:-) padło na zlot nr 2 bo... bo tak:-) [URL]http://www.youtube.com/watch?v=tzvVYSOZQ5o[/URL] :-) [/quote] [COLOR=DarkGreen][B]Komar filmik rewelacyjny:diabloti: Stare dobre czasy:multi: Fajny był ten zlocik :evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 z tego zlotu niech ktos filmik nakreci:):):) Quote
KaRa_ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='Niki-lidka']z tego zlotu niech ktos filmik nakreci:):):)[/quote] będą kamery w tym roku;) Quote
Recommended Posts