Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_']jesli wszystkie są czworonogami to masz w domu 13 zwierzaków? :loveu::evil_lol:[/quote]

tak, potwierdzam:loveu: wszystkie poznałem i wymiziałem...

ale Muko nie mogłem zabrać:shake:

Posted

[quote name='rose']Ojej:eviltong: no to rzeczywiście spora gromadka:p[/quote]
Ale za to jaka kochana:loveu:! Tylko trochę mało towarzyska :diabloti::mad::angryy::sg168::boom:...

Posted

[quote name='Matusz']tak, potwierdzam:loveu: wszystkie poznałem i wymiziałem...

ale Muko nie mogłem zabrać:shake:[/quote]
Ostatniego "nabytku" - tymczasowiczki Fifi - nie poznałeś!:biggrina:

Posted

[quote name='rose']Asia !!! Co z zaliczka?:p bo jeśli niepotrzebna to ja ja mogę zawsze na jakis godziwy cel przeznaczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Aniu, jutro rano zadzwonię do Pani z ośrodka, bo dzisiaj miałam takie urwanie głowy, że zupełnie o tym zapomniałam. :splat:
Wybaczysz mi? :oops:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Aniu, jutro rano zadzwonię do Pani z ośrodka, bo dzisiaj miałam takie urwanie głowy, że zupełnie o tym zapomniałam. :splat:
Wybaczysz mi? :oops:[/quote]

Oj Asiu, Asiu:eviltong: skleroza.. alzheimer?:evil_lol: ale niech Ci będzie wybaczam:eviltong: uczą mnie, że do ludzi z alzheimerem trzeba mieć cierpliwość, doceń moją dobrą wolę:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Oj Asiu, Asiu:eviltong: skleroza.. alzheimer?:evil_lol: ale niech Ci będzie wybaczam:eviltong: uczą mnie, że do ludzi z alzheimerem trzeba mieć cierpliwość, doceń moją dobrą wolę:evil_lol:[/quote]
Chyba muszę zacząć popijać Buer Lecithin czy jak to się tam pisze. :lol:

Posted

Ja się na pewno zdeklaruję niedługo i bardzo chcę jechać, ale to niestety jest uzależnione od wyników Pałka :shake: Ma okropny wynik badań histop. wyciętego nadziąslaka i jeśli coś będzie nie tak i będzie potrzebne leczenie, to niestety sie wypiszę :shake:

A jeśli jadę, to Kanzaj, co sie łamiesz, ja też na pewno wszystkich nie zabiorę ;)

Posted

[quote name='ulvhedinn']Ja się na pewno zdeklaruję niedługo i bardzo chcę jechać, ale to niestety jest uzależnione od wyników Pałka :shake: Ma okropny wynik badań histop. wyciętego nadziąslaka i jeśli coś będzie nie tak i będzie potrzebne leczenie, to niestety sie wypiszę :shake:

A jeśli jadę, to Kanzaj, co sie łamiesz, ja też na pewno wszystkich nie zabiorę ;)[/quote]
No to życzymy dużo, dużo zdrówka Pałkowi. :glaszcze:

Posted

no to kiedyś tam pisałem o stworzeniu dłuższego filmiku ze zlotu:-) padło na zlot nr 2 bo... bo tak:-)

[url]http://www.youtube.com/watch?v=tzvVYSOZQ5o[/url]

:-)

a czy Asia dzwoniła do ośrodka??:D

Posted

[quote name='komar']no to kiedyś tam pisałem o stworzeniu dłuższego filmiku ze zlotu:-) padło na zlot nr 2 bo... bo tak:-)

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=tzvVYSOZQ5o[/URL]

a czy Asia dzwoniła do ośrodka??:D[/quote]
A dzwoniłam, dzwoniłam. :cool3:
Możemy odwiedzić ośrodek kiedy chcemy, bramka jest zepsuta, więc Pani powiedziała, że jakoś wejdziemy, gdyby nikogo nie było. ;)
Ale powinni być tam jacyś faceci i coś naprawiać.
Pani będzie w ośrodku dopiero od 15 kwietnia.

Posted

[quote name='komar']no to kiedyś tam pisałem o stworzeniu dłuższego filmiku ze zlotu:-) padło na zlot nr 2 bo... bo tak:-)

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=tzvVYSOZQ5o[/URL]

[/quote]

[COLOR=DarkGreen][B]Komar filmik rewelacyjny:diabloti: Stare dobre czasy:multi:
Fajny był ten zlocik :evil_lol:
[/B][/COLOR]