goldenka245 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Estera']Dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że będę w domku z wilczarką :loveu:[/quote] :mad: I z moim Gordusiem :obrazic: :mad: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Niki-lidka']yhy:):):) ostrzegam, ze to okropny pieszczoch...rano pakuje sie do lozka i nie chce wyjsc...na spacer trzeba ją ciagnac prawie sila....w koncu lozko jest lepsze niz jakis tam spacer ....:)[/quote]Suuuuuuuuuuper :loveu: Tak jak moja Diuna...Tylko Duś jest jakieś 10 razy mniejsza :lol: [quote name='goldenka245']:mad: I z moim Gordusiem :obrazic: :mad: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]no tak. Ale Gorduś nie jest taki duży jak wilczarz :loveu: Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 tez bym chciala jechac na zlot, ale daleko Czy na zlot jedzie jakis ONek? Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Bo moj bober za bardzo nie lubi Onkow Quote
marmara_19 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 a moj takie male ustawia za pomoca lap i ryku;p i jest spokoj;p jelsi ten Twoj jest malutki rzecz jasna;p Quote
Rinuś Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [I][B]Ja na 99% przyjadę chociażby na weekend na zlot :evil_lol: Po rozmowie skontrolowanej doszłam do wniosku,że opłaci mi się przyjechać na dwie noce :diabloti:[/B][/I] [FONT=Century Gothic][SIZE=1][COLOR=Wheat]:diabloti:[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=1][COLOR=Wheat]wisisz mi dług [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Mada:) Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Witajcie, ja tutaj pierwszy raz, tzn. na tym wątku. Tyska ekipa dogomaniaków również chciałaby się wybrać na ten zlot. O zlocie wiemy dopiero kilka dni. Mamy troszku pytań odnośnie rezerwacji, wpłacania, itp. Do kiedy należy rezerwować miejsca i kiedy mija termin wpłacania zaliczki? Oto spis chętnych z Tychów: Dianeczka + jeden pies Mada:) + jeden pies + osoba towarzysząca grazyna9915 + kilka psów (nieznana ilość) Dawix Arlene + jeden pies / Czekamy na potwierdzenie od Arlene Zastanawiamy się nad jednym domkiem + namiot. Czy można tak zarezerwowac miejsca? Potrzebowalibyśmy jeden domek 4-osobowy + dwie osoby nocowałyby w namiocie. Czy takie rozwiązanie wchodzi w grę? Mamy nadzieję, że się nie spóźniliśmy? :razz: Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nie wiem jeszcze zcy pojade, to zalezy od rodzicow, ale jakby co to do kiedy moge sie namyslac? Quote
Mysia_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 suuuper, zapraszamy Tychy :multi::cool3: Quote
KaRa_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Mada:)']Witajcie, ja tutaj pierwszy raz, tzn. na tym wątku. Tyska ekipa dogomaniaków również chciałaby się wybrać na ten zlot. O zlocie wiemy dopiero kilka dni. Mamy troszku pytań odnośnie rezerwacji, wpłacania, itp. Do kiedy należy rezerwować miejsca i kiedy mija termin wpłacania zaliczki? Oto spis chętnych z Tychów: Dianeczka + jeden pies Mada:) + jeden pies + osoba towarzysząca grazyna9915 + kilka psów (nieznana ilość) Dawix Arlene + jeden pies / Czekamy na potwierdzenie od Arlene Zastanawiamy się nad jednym domkiem + namiot. Czy można tak zarezerwowac miejsca? Potrzebowalibyśmy jeden domek 4-osobowy + dwie osoby nocowałyby w namiocie. Czy takie rozwiązanie wchodzi w grę? Mamy nadzieję, że się nie spóźniliśmy? :razz:[/quote] Zaliczki wpłacamy do końca stycznia. Wydaje mi się,że da rade byście miały cały domek;) Tylko najlepiej,że osoby co wymieniłaś tutaj się wpisały same plus opis pieska. Psy moją jechać tylko łagodne;) Quote
KaRa_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Mada:)']To znaczy, że nie spóźniliśmy się i mamy szansę jechac? :cool3:[/quote] Oczywiście,że macie szanse jechać jesli tylko chcecie;) Zaliczka jest od osoby 50zł i osoby towarzyszace tez ta zaliczke placa (domek), mozliwe sa dostawki do domku. Koszt domku za caly pobyt to 180zl Quote
Rawa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 To super :) Oczywiście jak Madzia napisała- jestem chętna. Ja + pies + domek Quote
baffi2 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Mada:)']Witajcie, ja tutaj pierwszy raz, tzn. na tym wątku. Tyska ekipa dogomaniaków również chciałaby się wybrać na ten zlot. O zlocie wiemy dopiero kilka dni. Mamy troszku pytań odnośnie rezerwacji, wpłacania, itp. Do kiedy należy rezerwować miejsca i kiedy mija termin wpłacania zaliczki? Oto spis chętnych z Tychów: Dianeczka + jeden pies Mada:) + jeden pies + osoba towarzysząca grazyna9915 + kilka psów (nieznana ilość) Dawix Arlene + jeden pies / Czekamy na potwierdzenie od Arlene Zastanawiamy się nad jednym domkiem + namiot. Czy można tak zarezerwowac miejsca? Potrzebowalibyśmy jeden domek 4-osobowy + dwie osoby nocowałyby w namiocie. Czy takie rozwiązanie wchodzi w grę? Mamy nadzieję, że się nie spóźniliśmy? :razz:[/quote] świetnie, więcej osób na zlocie będzie :lol: Quote
KaRa_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A psy łagodne w stosunku od ludzi i psów??i jakie to psy Quote
rose Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote] Napisał [B]Mada:)[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9382579#post9382579"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]Witajcie, ja tutaj pierwszy raz, tzn. na tym wątku. Tyska ekipa dogomaniaków również chciałaby się wybrać na ten zlot. O zlocie wiemy dopiero kilka dni. Mamy troszku pytań odnośnie rezerwacji, wpłacania, itp. Do kiedy należy rezerwować miejsca i kiedy mija termin wpłacania zaliczki? Oto spis chętnych z Tychów: Dianeczka + jeden pies Mada:smile: + jeden pies + osoba towarzysząca grazyna9915 + kilka psów (nieznana ilość) Dawix Arlene + jeden pies / Czekamy na potwierdzenie od Arlene Zastanawiamy się nad jednym domkiem + namiot. Czy można tak zarezerwowac miejsca? Potrzebowalibyśmy jeden domek 4-osobowy + dwie osoby nocowałyby w namiocie. Czy takie rozwiązanie wchodzi w grę? Mamy nadzieję, że się nie spóźniliśmy? :razz:[/I] [/quote]Świetnie, że chcecie jechać!! Tak jak mówiła Kara zaliczka do końca stycznia, jeśli posiadacie konto w mBanku to dojdzie już dziś:eviltong:, a jeśli nie to wpłacając jutro do czwartku powinno dojść;) Quote
KaRa_ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Kincia']No to mnie narazie wypiszcie.....[/quote] Ale prosimy o powód Quote
rose Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='KaRa_']Ale prosimy o powód[/quote] Oj Kara już nie męcz.. Nie wiesz, ze ludziom nie należy wierzyć na słowo.. Nie jedzie trudno, niech już się nie spowiada.. To było wiadome, że połowa zrezygnuje, choć niby zadeklarowała, że na 100% pojedzie.. Quote
KaRa_ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Mysia_']kto nie jedzie niech żałuje :eviltong:[/quote] dokładnie ;) Quote
rose Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 baffi2 zaliczka zapłacona oraz dostałam jeszcze pieniądze od Małgorzaty M (nie będę publicznie nazwiska podawać:eviltong:) za 3 osoby, można wiedzieć kto tą zaliczkę wpłacił? Quote
komar Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 a to moze Agnisia... bo ona + 2 osoby towarzyszace:P Quote
Recommended Posts