rose Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Asiu możesz zaznaczyć Karę na różowo, przed chwilą odebrałam pieniążki od jej brata:evil_lol: jaki on dziś był miły:loveu: Quote
baffi2 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='goldenka245']No więc jesteśmy za połączeniem domku nr 3 i nr 5 tylko jeszcze Bigos musi się zgodzić na taki układ, bo Nikki to zaakceptowała:diabloti::loveu:[/quote] a mnie już nie kcecie? buuu :placz: :eviltong: Quote
rose Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Asiu mogłabyś się zapytać czy 900zł wystarczy na zaliczkę? Quote
Asia & Ginger Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='BBeta']Nie byłabym tego taka pewna :diabloti:[/quote] [quote name='KaRa_']Jest,jest super na zlocie;) miło i sympatycznie zawsze ludzie się dobierają tak,że dogadują się i zwierzaki;)no i jest przezabawnie:multi:[/quote] Dokładnie, jesli wszyscy będą stosować się do zasad, to będzie super i unikniemy wszelkich konfliktów. A podstawowa zasada to sprzątanie po psiakach, jeśli chcemy zostawić po sobie dobre wrażenie. :cool3: [quote name='rose']Widzę, że zaczęłaś rymować:evil_lol: zazdrościsz mi:eviltong:[/quote] A to tak tylko mi się rymnelo. :eviltong: [quote name='rose']Asiu możesz zaznaczyć Karę na różowo, przed chwilą odebrałam pieniążki od jej brata:evil_lol: jaki on dziś był miły:loveu:[/quote] No w końcu. :cool3: :p [quote name='rose']Mamy 900zł.. a zaliczki miało być 1000..[/quote] [quote name='Mysia_']Qrczę ludzie, pełna mobilizacja :mad:[/quote] [quote name='rose']Asiu mogłabyś się zapytać czy 900zł wystarczy na zaliczkę?[/quote] Na razie nie bedę pytać, poczekamy do końca terminu wpłat. ;) Quote
KaRa_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Asia może wyślij PW do tych osób co jeszcze nie wpłaciły i nie dają znaku zycia??? bo jeszcze 10osob na liscie musi zaplacic Quote
Mysia_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [B][/B]Czyli podsumowując pierwszą stronę :diabloti: [B] Ewa_17[/B] i [B]mrowa23 wogóle nie potwierdziły domku, czy w ogóle jadą?[/B] [B]Potwierdziły, ale nie zapłaciły: [B][COLOR=blue]ulvhedinn[/COLOR][/B] ,[/B][B][COLOR=blue]Mi.[/COLOR][COLOR=black] ,[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Usia[/COLOR][/B] [B], [COLOR=blue]Estera[COLOR=black] ,[/COLOR] [/COLOR][COLOR=blue]Anecioreczek[COLOR=black] ,[/COLOR] [/COLOR][COLOR=blue]Agnisia =)[/COLOR][COLOR=black] ,[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Kincia[/COLOR][COLOR=black] ,[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]baffi2[/COLOR][/B] [COLOR=black][B],[/B][/COLOR] [B][COLOR=blue]Luzia&Funia[/COLOR][/B] [B],[/B] [B][COLOR=blue]Enchantress*[/COLOR][/B] [B],[COLOR=blue]LeCoyotte[/COLOR][/B] Asiu, chyba musisz je pomolestować na PW :evil_lol: Quote
Kida i Olo Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Mysia_'] Asiu, chyba musisz [B]je [/B]pomolestować na PW :evil_lol:[/quote] Ich :eviltong:. [quote]Czyli podsumowując pierwszą stronę :diabloti: [B]Ewa_17[/B] i [B]mrowa23 wogóle nie potwierdziły domku, czy w ogóle jadą?[/B] [B]Potwierdziły, ale nie zapłaciły: [B][COLOR=blue]ulvhedinn[/COLOR][/B] [SIZE=3],[/SIZE][/B][B][COLOR=blue][SIZE=3][U]Mi[/U].[/SIZE][/COLOR][COLOR=black] ,[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Usia[/COLOR][/B] [B], [COLOR=blue]Estera[COLOR=black] ,[/COLOR] [/COLOR][COLOR=blue]Anecioreczek[COLOR=black] ,[/COLOR] [/COLOR][COLOR=blue]Agnisia =)[/COLOR][COLOR=black] ,[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Kincia[/COLOR][COLOR=black] ,[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]baffi2[/COLOR][/B] [COLOR=black][B],[/B][/COLOR] [B][COLOR=blue]Luzia&Funia[/COLOR][/B] [B],[/B] [B][COLOR=blue]Enchantress*[/COLOR][/B] [B],[COLOR=blue]LeCoyotte[/COLOR][/B] [/quote] Z tego, co pamiętam, bodajże Goldenka pisała, że Mi. nie jedzie. Quote
goldenka245 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='rose']Goldenka masz na imię Lucyna? Jeśli tak to dostałam Twoja zaliczkę, nie ma w tytule nicku, więc pytam;)[/quote] Lucyna to moja mama:evil_lol: Ja jestem Karolina :D Tak, tak to mój przelew:multi: Quote
goldenka245 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Zmienię Goldenkę w różową panienkę. :lol: :evil_lol:[/quote] Nie doczytałam, że już sie wyjaśniło:cool1::cool3: Będę na rużoFFo:diabloti: Quote
KaRa_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='goldenka245'] Tak, tak to mój przelew:multi:[/quote] Haha jaka radość,że przelew dotarł:lol::lol::lol: No nie powiem jest się z czego cieszyć sama zobaczysz na zlocie;) Quote
Asia & Ginger Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='KaRa_']Asia może wyślij PW do tych osób co jeszcze nie wpłaciły i nie dają znaku zycia??? bo jeszcze 10osob na liscie musi zaplacic[/quote] Wczoraj wysłałam PW do wszystkich osób, które jeszcze nie zapłaciły. :cool3: [quote name='Mysia_']Czyli podsumowując pierwszą stronę :diabloti: [B]Ewa_17[/B] i [B]mrowa23 wogóle nie potwierdziły domku, czy w ogóle jadą?[/B][/quote] Niestety nie odpisują na PW. :shake: [quote name='Mysia_'][B]Potwierdziły, ale nie zapłaciły: [COLOR=blue]ulvhedinn[/COLOR] ,[COLOR=blue]Mi.[/COLOR][COLOR=black] ,[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Usia[/COLOR][/B] [B], [COLOR=blue]Estera[COLOR=black] ,[/COLOR] [/COLOR][COLOR=blue]Anecioreczek[COLOR=black] ,[/COLOR] [/COLOR][COLOR=blue]Agnisia =)[/COLOR][COLOR=black] ,[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Kincia[/COLOR][COLOR=black] ,[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]baffi2[/COLOR][/B] [COLOR=black][B],[/B][/COLOR] [B][COLOR=blue]Luzia&Funia[/COLOR][/B] [B],[/B] [B][COLOR=blue]Enchantress*[/COLOR][/B] [B],[/B][COLOR=blue][B]LeCoyotte[/B][/COLOR] Asiu, chyba musisz je pomolestować na PW :evil_lol:[/quote] [B]LeCoyotte[/B] prosił o wypisanie. [B]Enchantress*[/B] o zmianę na namiot. [B]Ulvhedinn[/B], [B]Estera[/B] i [B]Luzia&Funia[/B] usprawiedliwiały się, że nie dadzą rady wpłacić w styczniu, ale jechać jak najbardziej chcą. Od reszty osób nie mam wieści. :shake: [quote name='Kida i Olo']Z tego, co pamiętam, bodajże Goldenka pisała, że Mi. nie jedzie.[/quote] Szkoda, że [B]Mi.[/B] sama nie napisała, nie odpowiada na PW, zero wieści. :shake: Quote
goldenka245 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Asia, no to może jeśli te pewne osoby (Estera,ulv i luzia) zapłacą na pewno to założysz za nie te 100zł aby było na to 1000zł? O ile masz taką możliwość:) [B]Kara[/B]-no baaa:D W końcu Was poznam:multi::loveu::cool1: Quote
baffi2 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Moja zaliczka wpłacona /dziś/ ale pewnie dojdzie dopiero w poniedziałek:-( Quote
Asia & Ginger Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='goldenka245']Asia, no to może jeśli te pewne osoby (Estera,ulv i luzia) zapłacą na pewno to założysz za nie te 100zł aby było na to 1000zł? O ile masz taką możliwość:) [B]Kara[/B]-no baaa:D W końcu Was poznam:multi::loveu::cool1:[/quote] Ale po co ja mam zakładać, skoro jeszcze kilka osób nie zapłaciło. :eviltong: Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. :roll: Quote
goldenka245 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Ale po co ja mam zakładać, skoro jeszcze kilka osób nie zapłaciło. :eviltong: Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. :roll:[/quote] Tzn. chodziło mi o to, ze jak do 28 nie zapłacą tzn nie bedzie 1000zł ;) Quote
Mysia_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 mam nadzieje, że ten 1000 jednak się uzbiera :roll: Quote
goldenka245 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Mysia_']mam nadzieje, że ten 1000 jednak się uzbiera :roll:[/quote] Obyyyy.... jeszcze 7msc!:angryy: Ponad... Quote
Mysia_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ja już bym się chętnie spakowała i jechała na zlocik :diabloti: Muszę się odstresować, ciekawe czy na zlocie to jest możliwe :evil_lol: Quote
baffi2 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='goldenka245']Obyyyy.... jeszcze 7msc!:angryy: Ponad...[/quote] 6 miesięcy i 9 dni :mad: :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='goldenka245']Obyyyy.... jeszcze 7msc!:angryy: Ponad...[/quote] Toż to cała wieczność. :placz: [quote name='Mysia_']ja już bym się chętnie spakowała i jechała na zlocik :diabloti: Muszę się odstresować, ciekawe czy na zlocie to jest możliwe :evil_lol:[/quote] Ja to bym najchętniej z takiego zlotu w ogóle nie wracała. :cool3: :lol: :evil_lol: [quote name='baffi2']6 miesięcy i 9 dni :mad: :eviltong:[/quote] I tak strasznie długo, za długo... :shake: Quote
goldenka245 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='baffi2']6 miesięcy i 9 dni :mad: :eviltong:[/quote] A no fakt hahahaha ale i tak dużo:angryy: Quote
BlackSheWolf Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 a ja nadal nie wiem czy pojade :-( dziś byłam z Kleksem na kolejnym zabiegu... ciągle problemy ze zdrowiem ma.. wiec nie wiem... Quote
Mysia_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='baffi2']6 miesięcy i 9 dni :mad: :eviltong:[/quote] a nie 7 miesięcy i 9 dni? :hmmmm: Quote
Recommended Posts