Paulina87 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Zrobię lazanie jaką tylko będziesz chciał, tylko przylatuj szybciutko. Ale się sypie ten nasz zlot :shake: Quote
baffi2 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Wykreśliłam z pierwszej strony: [B]Rybc!ę[/B], [B]Valeur[/B], [B]Gonitwę[/B], [B]betty_lablador[/B], [B]Matusza[/B], [B]ewelinebuck[/B]. :cool1: [COLOR=paleturquoise].[/COLOR][/quote] Tyle osób sie rozmyśliło... :shake: To Enchantress* w końcu jedzie? :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='baffi2']Tyle osób sie rozmyśliło... :shake: To Enchantress* w końcu jedzie? :cool3:[/quote] Niestety nie wiemy, czekamy na decyzję. :roll: Quote
goldenka245 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Asia & Ginger'][B]Orzech[/B] zaróżowiony. :p Wykreśliłam z pierwszej strony: [B]Rybc!ę[/B], [B]Valeur[/B], [B]Gonitwę[/B], [B]betty_lablador[/B], [B]Matusza[/B], [B]ewelinebuck[/B]. :cool1: [COLOR=paleturquoise].[/COLOR][/quote] :mdleje: ............... Quote
sacred PIRANHA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ludzie ludzie...zawsze to samo...wszyscy chetni dopoki nie chodzi o ostateczne zdeklarowanie sie i wplate kasy...:( Quote
goldenka245 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A właśnie! czy moje pieniążki już doszły? W sumie to watpie, bo pocztą wysyłałam, ale może,,,,:evil_lol: Quote
Fusica Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Bardzo mi przykro ale musze zrezygnować z wyjazdu. Powody zawodowe. Quote
Asia & Ginger Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Niki-lidka']ludzie ludzie...zawsze to samo...wszyscy chetni dopoki nie chodzi o ostateczne zdeklarowanie sie i wplate kasy...:([/quote] Dokładnie... :mad: [quote name='goldenka245']A właśnie! czy moje pieniążki już doszły? W sumie to watpie, bo pocztą wysyłałam, ale może,,,,:evil_lol:[/quote] Z tym poczekajmy na Anię. ;) Quote
wiq Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 co to się robi :shake: ja tam i tak jadę :evil_lol: pojeziorować piesy i w miłym towarzystwie napić się piwka..:cool3::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Fusica']Bardzo mi przykro ale musze zrezygnować z wyjazdu. Powody zawodowe.[/quote] Wykreślam. :roll: [quote name='wiq']co to się robi :shake: ja tam i tak jadę :evil_lol: pojeziorować piesy i w miłym towarzystwie napić się piwka..:cool3::evil_lol:[/quote] Dokładnie, nie ma to jak wakacje z psiakami nad jeziorkiem i... z dogomaniakami oczywiście. :cool3: Quote
rose Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='goldenka245']A właśnie! czy moje pieniążki już doszły? W sumie to watpie, bo pocztą wysyłałam, ale może,,,,:evil_lol:[/quote] Jeszcze nie doszły..ale pewnie niebawem;) Quote
AgaCzips Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Niki-lidka']ludzie ludzie...zawsze to samo...wszyscy chetni dopoki nie chodzi o ostateczne zdeklarowanie sie i wplate kasy...:([/quote] tak jest zawsze więc nie ma co się dziwić i trzeba się z tym liczyć ;), poza tym nie każdy jest w stanie określić co będzie robił za 8 miesięcy:shake: Quote
rose Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='AgaCzips']tak jest zawsze więc nie ma co się dziwić i trzeba się z tym liczyć ;), poza tym nie każdy jest w stanie określić co będzie robił za 8 miesięcy:shake:[/quote] No to niech się wycofują np. w czerwcu a nie w styczniu:eviltong: założę się, że przed samym zlotem znów będą chcieli jechać.. Quote
AgaCzips Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='rose']No to niech się wycofują np. w czerwcu a nie w styczniu:eviltong: założę się, że przed samym zlotem znów będą chcieli jechać..[/quote] punk widzenia zależy od punktu siedzenia;) Quote
sacred PIRANHA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 wiesz ja tez nie mam pewnosci ze w sieprniu mi nic nie wypadnie...zawsze moze sie cos wydarzyc...ale zeby tak nagle wszystkim cos wypadalo akurat wtedy kiedy juz kase trzeba zaczac wplacac...ja sie wybieram, bardzo chce jechac ale mozliwe ze rtzeczywiscie mi cos wypadnie...ale kasa za moja miejscwoke bedzie juz zaplacona i nikt nei bedzie mial klopotu jak mi cos wypadnie...tymczasem Asia zarezerwowala caly osrodek bo tyyyyle chetnych bylo...a to lipa...ludziska sie wykruszaja...a szkoda...fajnie by bylo gdybysmy mieli caly osrodek...fajniej dla naszych psow...a to glownie o nie tutaj chodzi no nie? oki jednostki napewno sa usprawiedliwione...praca, rodzina itp...ale to jednostki a reszta tylko mowi ze jest chetna a tak naprawde wogole nie jest przekonana do wyjazdu i niepotrzebnie sie deklaruje na poczatku ze pojedzie...i zawraca np Asi gitare... sorki jak ktos sie poczul urazony, ale takie jest moje zdanie do ktorego mam pelne prawo:P (Ps. zaczynacie juz zalowac ze ja jade?:P) Quote
komar Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 No to najwyżej nie bedziemy całego ośrodka rezerwować.. a ci co sie później zdecydują moga próbowac sobie zarezerwowac we własnym zakresie:-) A z tym żeby zebrać znajomymych z "zewnątrz" to nie głupi pomysł:-) Quote
goldenka245 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='komar']No to najwyżej nie bedziemy całego ośrodka rezerwować.. a ci co sie później zdecydują moga próbowac sobie zarezerwowac we własnym zakresie:-)[/quote] No ale wiesz, zawsze lepiej cały ośrodek i dla psów i dla nas, bo nie bedziemy musieli za nimi 'latać' jakby ktoś się burzył:roll: Quote
Paulina87 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Dlatego może z tymi znajomymi to nie głupi pomysł. Quote
komar Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 zbudujemy sobie zasieki:D albo wszyscy obcy bedą się bali nas i naszych psów;-) Quote
goldenka245 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='komar']zbudujemy sobie zasieki:D albo wszyscy obcy bedą się bali nas i naszych psów;-)[/quote] hahahaha taki wielki afisz - 'Wchodzisz na własne ryzyko":diabloti: Quote
AgaCzips Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Paulina87']Dlatego może z tymi znajomymi to nie głupi pomysł.[/quote] komar zabierze cały sas:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='komar']ale to jeden ośrodek nie wystarczy;PP[/quote] ale będzie przynajmniej cały zapełniony:eviltong: zawsze mogą spać na drzewach:lol: Quote
Mysia_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 widze, że ekipa na zlot coraz bardziej się sypie :shake: Quote
basia bonnie Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 czyżby znów panowała ta dziwna epidemia grypy, o której kiedyś tam Olek wspomniał? :shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts