diabelkowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 moj jak ktos sie bije to podlatuje i gwalci noge nie to ze on rucha wszystko co sie rusza ale to jest jedyny przypadek gdy skacze na noge :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='diabelkowa']moj jak ktos sie bije to podlatuje i gwalci noge nie to ze on rucha wszystko co sie rusza ale to jest jedyny przypadek gdy skacze na noge :evil_lol:[/quote] [I][B]haha to jedyne o co można się bać to to ,że pobrudzi spodnie :evil_lol:[/B][/I] Quote
CASIA&ttb Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='KaRa_']A teraz tak poważnie, taki zlot nie wygląda jak jakiś obóz kolonijny, tam każdy żyje własnym życiem, a nie bawimy się czy coś, to raczej wygląda od 18pijemy kończymy w nocy spimy do południa, później każdy robi to co lubi. I jedna ważna rzecz. ŁAGODNE psy, nie ma a bo ona suczek nie lubi wiec może je chłapnąć zębami czy coś;). Nie ma co narażać psów innych i swoich i narobić sobie problemów.[/QUOTE] łagodne psy czyli mordercza Figa pit bull :evil_lol: ,Kara ucałuj Duka w kudłatego mordulca :loveu: Quote
KaRa_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]ano aopropos tego... napiszcie czyje psy stana w obronie właściciela w razie jakby naszła kogoś ochota na zabawę w bijatykę :) żeby nie doszło do nieszczęść...[/B][/I][/quote] Ale raczej nikt się nie bije:evil_lol: tylko Olek przeszedł nad śpiącym Duke wiec ten się wystraszył i go chwycił za spodnie:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']Dla Kaji ważne ,zeby nikt jej nie chciał podprowadzić kamyczka ,którego sobie toczy.A dla Czarka ,zeby nikt nie denerwował kaji heheh[/quote] czyli kamyczki są nietykalne:diabloti: [quote name='KaRa_']Mój duke w zeszłym roku tylko raz ugryzł i to Olka bo wiedział,że pańcia jest zla na niego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co to była wtedy za akcja :lol::lol::lol:[/quote] hahaha chcialabym to zobaczyc:diabloti: [quote name='Rinuś'][I][B]ano aopropos tego...[/B][/I] [I][B]napiszcie czyje psy stana w obronie właściciela w razie jakby naszła kogoś ochota na zabawę w bijatykę :) żeby nie doszło do nieszczęść...[/B][/I][/quote] moj zje jak bede na kogos zla:cool3: a ze ja ciagle zla jestem to go nie wezme:eviltong: Quote
KaRa_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Casia_i_Figa']łagodne psy czyli mordercza Figa pit bull :evil_lol: ,Kara ucałuj Duka w kudłatego mordulca :loveu:[/quote] Ucałuje,ucałuje:evil_lol: :evil_lol:Mój powinien być pit bullem przecież on Fige niezle tarmosił:evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='KaRa_']Ale raczej nikt się nie bije:evil_lol: tylko Olek przeszedł nad śpiącym Duke wiec ten się wystraszył i go chwycił za spodnie:lol:[/quote] [I][B]ale wiesz taka zabawa na żarty :) np ja w złości-pół żarcie rzucam się na Olka i chcę go pogilgotać :evil_lol: i wtedy piesek może wyczuć zagrożenie :evil_lol:[/B][/I] Quote
KaRa_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]ale wiesz taka zabawa na żarty :) np ja w złości-pół żarcie rzucam się na Olka i chcę go pogilgotać :evil_lol: i wtedy piesek może wyczuć zagrożenie :evil_lol:[/B][/I][/quote] Przeważnie nikt nie chce gilgotać Olka :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='smallpati']A to jeszcze jedno pytanie :) Czy ludzi sie jakos dolacza (do innych) jak chca mieszkac w domku a nie maja paczki? I co jak psiaki wtedy sie nie polubia?[/quote] Jak ktoś nie ma znajomych, to się gdzieś go wciśnie. ;) Ja w tamtym roku też nie miałam. ;) [quote name='olekg18']My już sobie zoorganizowaliśmy domek:P Ja ,orzech,kara,rose,asia i chips [/quote] :crazyeye: Oluś nic mi o tym nie wiadomo. Poza tym mam nadzieję, że będziecie z Orzechem zachowywać się w miarę cicho. :evil_lol: [quote name='KaRa_']Asia minusy radiówki, jak ja się ciesze,że mam juz neostrade:evil_lol:[/quote] Na szczęście takie awarie zdarzają się nieczęsto, bo inaczej to tylko :mad: [quote name='basia bonnie']a jakim środkiem transportu pojedziecie? kto jedzie pociągiem i wysiada w Lesznie ? :evil_lol: bo leszno jest chyba 27km od Boszkowa, a Poznań dużo dalej.[/quote] Ja najprawdopodobniej pojadę samochodem, a jak nie to pociągiem. ;) Z Leszna jest pociąg i autobus do Boszkowa. [quote name='Niki-lidka']musze byc po prostu pozytywnie nastawione do psow i posluszne...tyle:) jak ktow wie, ze jego pies nie toleruje malych suczek to niech nie beirze swojego pupila, bo napewno sie taka sunia trafi i co wtedy? nie ma sensu sobie utrudniac milego wypoczynku:)[/quote] Dokładnie, każdy odpowiada za swojego psa i jego wybryki, również finansowo. [quote name='diabelkowa']no no widzialam fotki z tamtego zlotu :evil_lol: o Olus nie wiedzialam ze w tamtym roku grzecznie kupki sprzatales. Logan jest mily dopuki ktos mu nie zabierze jednej z 2 ulubionych zabawek dlatego postanowilam ich na zlot nie brac ^^[/quote] Ginger też pilnuje swoich zabawek, dlatego ja żadnych zabawek nie biorę na zlot. :shake: Quote
Rinuś Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='KaRa_']Przeważnie nikt nie chce gilgotać Olka :evil_lol:[/quote] [I][B]to nieważne kogo :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: jak dostanę ataku to leci pierwsza lepsza osoba :evil_lol:[/B][/I] Quote
diabelkowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]to nieważne kogo :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: jak dostanę ataku to leci pierwsza lepsza osoba :evil_lol:[/B][/I][/QUOTE] nie mam laskotek :) Olek i Orzech cicho ?? chyba snisz:evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='diabelkowa']nie mam laskotek :) [/quote] [I][B]ja też nie :evil_lol: idę spać już teraz :evil_lol:[/B][/I] Quote
CASIA&ttb Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ja żałuje że raczej na 80% nie będzie mnie na zlocie... :( bardzo fajnie spędzone 5dni w super towrzystwie i pięknej okolicy Quote
marmara_19 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']Asia-mam nadzieje ,ze nie Mamuśka Kara-zdecydowanie łagodne,albo takie które potrafia się bezkrawo dogadać z innymi .I nie drą ryja 24h na dobe[/quote] ojj tak Czarek z Cekinem bezkrawawo sie dogaduja;p i sprzataja mrowki ze sciezki tj w momencie gdy czarek ckeinem ta sciezke zamiata;p Quote
KaRa_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Casia_i_Figa']ja żałuje że raczej na 80% nie będzie mnie na zlocie... :( bardzo fajnie spędzone 5dni w super towrzystwie i pięknej okolicy[/quote] Jakieś plany już inne masz na ten czas? może jednak uda się Ci wpaść razem z Mrówą;) Quote
goldenka245 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 To może przenieśmy się na czat? :cool3: Quote
olekg89 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Diabełkowa skąd ten wnioski nie znasz ani mnie ,ani Tomka z reala:) Poza tym nie o cisze chodzi tylko ,żeby nas w nocy za bardzo słychać nie było:) hahaha Marmara no wiesz będziesz nam wypominała 1 wypadek heheh :P Jakby się nie bawili to by wszystko było ok heheh:P Quote
olekg89 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Rinuś-Czraek jak najbardziej może na taki zamach zareagować negatywnie :PAle raczej nie ugryzie tylko zacznie warczeć i szczekać:) Quote
marmara_19 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']Diabełkowa skąd ten wnioski nie znasz ani mnie ,ani Tomka z reala:) Poza tym nie o cisze chodzi tylko ,żeby nas w nocy za bardzo słychać nie było:) hahaha Marmara no wiesz będziesz nam wypominała 1 wypadek heheh :P Jakby się nie bawili to by wszystko było ok heheh:P[/quote] haha a czy ja cos wypominam?:> jak bedzie balagan to nasze psy znowu beda musialy sie arzem pobawic i wtedy bedzie pozamiatane;p noo;p Quote
olekg89 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Hahah ale ani kropelki krwi nie było .A po takiej akcji byłem pewnien ,że bd rany szarpane.A wszystko przez głupie drzewo Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']Hahah ale ani kropelki krwi nie było .A po takiej akcji byłem pewnien ,że bd rany szarpane.A wszystko przez głupie drzewo[/quote] szczegoly pliiiiis:loveu: Quote
furciaczek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='diabelkowa']to ja sie pisze z psem i tztem pod namiocikiem ^^ fur jak milo ze bedziesz ^^ :loveu:[/quote] Tez sie ciesze:loveu: [quote name='Niki-lidka']aaaaaaaa daleko:(:(:([/quote] [quote name='Niki-lidka']ja jestem z zamoscia...to ile godzin bym jechala? :(:(:([/quote] Sis kochana to moze najpierw przyjedziesz do mnie i razem pojedziemy... to tez w sumie daleko no ale moze cos da sie zrobic...albo wyjedziemy kawalek po Ciebie:razz: Tyle zescie nagadali ze sie zgubilam no:shake: Zaplacic moge z gory jesli bede pewna na 100% ze termin mi odpowiada, jak juz mowilam caaaly sierpien w PL spedzamy wiec powinno byc OK. Psy moje nie sa wcieleniem lagodnosci niestety:roll: ale tez nie atakuja wszytkiego co sie rusza:p Quote
marmara_19 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 haha juz to gdzies opisywalam;p psy nasze zaczely sie gonic wzdulz bajorka.. i Cek zatrzyal sie na drzewie, nie csowal a chyba wrecz przeciwnie i Czarek poszedl na niego.. i w rezultacie zamiatal Cekinem mrowki ze sciezki.... Olek zdjal Czarka.. ja Cekina wzielam.. i dalej spacer trwal ok... nawet ostatnio nad jeziorem psy byly ok... i tlyko arz cek mruknal do zcarka a ja do olkak "zeby sie nie zezarly" i cisza;p Quote
goldenka245 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Fur jedzie:multi::multi::multi::multi::loveu: Quote
Recommended Posts