Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='diabelkowa']moj jak ktos sie bije to podlatuje i gwalci noge nie to ze on rucha wszystko co sie rusza ale to jest jedyny przypadek gdy skacze na noge :evil_lol:[/quote]
[I][B]haha to jedyne o co można się bać to to ,że pobrudzi spodnie :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='KaRa_']A teraz tak poważnie, taki zlot nie wygląda jak jakiś obóz kolonijny, tam każdy żyje własnym życiem, a nie bawimy się czy coś, to raczej wygląda od 18pijemy kończymy w nocy spimy do południa, później każdy robi to co lubi.

I jedna ważna rzecz.
ŁAGODNE psy, nie ma a bo ona suczek nie lubi wiec może je chłapnąć zębami czy coś;). Nie ma co narażać psów innych i swoich i narobić sobie problemów.[/QUOTE]

łagodne psy czyli mordercza Figa pit bull :evil_lol: ,Kara ucałuj Duka w kudłatego mordulca :loveu:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]ano aopropos tego...
napiszcie czyje psy stana w obronie właściciela w razie jakby naszła kogoś ochota na zabawę w bijatykę :) żeby nie doszło do nieszczęść...[/B][/I][/quote]

Ale raczej nikt się nie bije:evil_lol: tylko Olek przeszedł nad śpiącym Duke wiec ten się wystraszył i go chwycił za spodnie:lol:

Posted

[quote name='olekg18']Dla Kaji ważne ,zeby nikt jej nie chciał podprowadzić kamyczka ,którego sobie toczy.A dla Czarka ,zeby nikt nie denerwował kaji heheh[/quote]
czyli kamyczki są nietykalne:diabloti:
[quote name='KaRa_']Mój duke w zeszłym roku tylko raz ugryzł i to Olka bo wiedział,że pańcia jest zla na niego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co to była wtedy za akcja :lol::lol::lol:[/quote]
hahaha chcialabym to zobaczyc:diabloti:
[quote name='Rinuś'][I][B]ano aopropos tego...[/B][/I]
[I][B]napiszcie czyje psy stana w obronie właściciela w razie jakby naszła kogoś ochota na zabawę w bijatykę :) żeby nie doszło do nieszczęść...[/B][/I][/quote]
moj zje jak bede na kogos zla:cool3:
a ze ja ciagle zla jestem to go nie wezme:eviltong:

Posted

[quote name='Casia_i_Figa']łagodne psy czyli mordercza Figa pit bull :evil_lol: ,Kara ucałuj Duka w kudłatego mordulca :loveu:[/quote]
Ucałuje,ucałuje:evil_lol: :evil_lol:Mój powinien być pit bullem przecież on Fige niezle tarmosił:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Ale raczej nikt się nie bije:evil_lol: tylko Olek przeszedł nad śpiącym Duke wiec ten się wystraszył i go chwycił za spodnie:lol:[/quote]
[I][B]ale wiesz taka zabawa na żarty :) np ja w złości-pół żarcie rzucam się na Olka i chcę go pogilgotać :evil_lol: i wtedy piesek może wyczuć zagrożenie :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]ale wiesz taka zabawa na żarty :) np ja w złości-pół żarcie rzucam się na Olka i chcę go pogilgotać :evil_lol: i wtedy piesek może wyczuć zagrożenie :evil_lol:[/B][/I][/quote]
Przeważnie nikt nie chce gilgotać Olka :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']A to jeszcze jedno pytanie :)

Czy ludzi sie jakos dolacza (do innych) jak chca mieszkac w domku a nie maja paczki?
I co jak psiaki wtedy sie nie polubia?[/quote]
Jak ktoś nie ma znajomych, to się gdzieś go wciśnie. ;)
Ja w tamtym roku też nie miałam. ;)

[quote name='olekg18']My już sobie zoorganizowaliśmy domek:P Ja ,orzech,kara,rose,asia i chips
[/quote]
:crazyeye: Oluś nic mi o tym nie wiadomo. Poza tym mam nadzieję, że będziecie z Orzechem zachowywać się w miarę cicho. :evil_lol:

[quote name='KaRa_']Asia minusy radiówki, jak ja się ciesze,że mam juz neostrade:evil_lol:[/quote]
Na szczęście takie awarie zdarzają się nieczęsto, bo inaczej to tylko :mad:

[quote name='basia bonnie']a jakim środkiem transportu pojedziecie? kto jedzie pociągiem i wysiada w Lesznie ? :evil_lol: bo leszno jest chyba 27km od Boszkowa, a Poznań dużo dalej.[/quote]
Ja najprawdopodobniej pojadę samochodem, a jak nie to pociągiem. ;)
Z Leszna jest pociąg i autobus do Boszkowa.

[quote name='Niki-lidka']musze byc po prostu pozytywnie nastawione do psow i posluszne...tyle:)
jak ktow wie, ze jego pies nie toleruje malych suczek to niech nie beirze swojego pupila, bo napewno sie taka sunia trafi i co wtedy?
nie ma sensu sobie utrudniac milego wypoczynku:)[/quote]
Dokładnie, każdy odpowiada za swojego psa i jego wybryki, również finansowo.

[quote name='diabelkowa']no no widzialam fotki z tamtego zlotu :evil_lol:

o Olus nie wiedzialam ze w tamtym roku grzecznie kupki sprzatales. Logan jest mily dopuki ktos mu nie zabierze jednej z 2 ulubionych zabawek dlatego postanowilam ich na zlot nie brac ^^[/quote]
Ginger też pilnuje swoich zabawek, dlatego ja żadnych zabawek nie biorę na zlot. :shake:

Posted

[quote name='KaRa_']Przeważnie nikt nie chce gilgotać Olka :evil_lol:[/quote]
[I][B]to nieważne kogo :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: jak dostanę ataku to leci pierwsza lepsza osoba :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]to nieważne kogo :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: jak dostanę ataku to leci pierwsza lepsza osoba :evil_lol:[/B][/I][/QUOTE]

nie mam laskotek :)

Olek i Orzech cicho ?? chyba snisz:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']Asia-mam nadzieje ,ze nie Mamuśka
Kara-zdecydowanie łagodne,albo takie które potrafia się bezkrawo dogadać z innymi .I nie drą ryja 24h na dobe[/quote]
ojj tak Czarek z Cekinem bezkrawawo sie dogaduja;p i sprzataja mrowki ze sciezki tj w momencie gdy czarek ckeinem ta sciezke zamiata;p

Posted

[quote name='Casia_i_Figa']ja żałuje że raczej na 80% nie będzie mnie na zlocie... :( bardzo fajnie spędzone 5dni w super towrzystwie i pięknej okolicy[/quote]

Jakieś plany już inne masz na ten czas? może jednak uda się Ci wpaść razem z Mrówą;)

Posted

Diabełkowa skąd ten wnioski nie znasz ani mnie ,ani Tomka z reala:) Poza tym nie o cisze chodzi tylko ,żeby nas w nocy za bardzo słychać nie było:)
hahaha Marmara no wiesz będziesz nam wypominała 1 wypadek heheh :P Jakby się nie bawili to by wszystko było ok heheh:P

Posted

[quote name='olekg18']Diabełkowa skąd ten wnioski nie znasz ani mnie ,ani Tomka z reala:) Poza tym nie o cisze chodzi tylko ,żeby nas w nocy za bardzo słychać nie było:)
hahaha Marmara no wiesz będziesz nam wypominała 1 wypadek heheh :P Jakby się nie bawili to by wszystko było ok heheh:P[/quote]
haha a czy ja cos wypominam?:> jak bedzie balagan to nasze psy znowu beda musialy sie arzem pobawic i wtedy bedzie pozamiatane;p noo;p

Posted

[quote name='diabelkowa']to ja sie pisze z psem i tztem pod namiocikiem ^^ fur jak milo ze bedziesz ^^ :loveu:[/quote]

Tez sie ciesze:loveu:

[quote name='Niki-lidka']aaaaaaaa daleko:(:(:([/quote]

[quote name='Niki-lidka']ja jestem z zamoscia...to ile godzin bym jechala? :(:(:([/quote]

Sis kochana to moze najpierw przyjedziesz do mnie i razem pojedziemy... to tez w sumie daleko no ale moze cos da sie zrobic...albo wyjedziemy kawalek po Ciebie:razz:

Tyle zescie nagadali ze sie zgubilam no:shake:
Zaplacic moge z gory jesli bede pewna na 100% ze termin mi odpowiada, jak juz mowilam caaaly sierpien w PL spedzamy wiec powinno byc OK.
Psy moje nie sa wcieleniem lagodnosci niestety:roll: ale tez nie atakuja wszytkiego co sie rusza:p

Posted

haha juz to gdzies opisywalam;p psy nasze zaczely sie gonic wzdulz bajorka.. i Cek zatrzyal sie na drzewie, nie csowal a chyba wrecz przeciwnie i Czarek poszedl na niego.. i w rezultacie zamiatal Cekinem mrowki ze sciezki.... Olek zdjal Czarka.. ja Cekina wzielam.. i dalej spacer trwal ok...

nawet ostatnio nad jeziorem psy byly ok... i tlyko arz cek mruknal do zcarka a ja do olkak "zeby sie nie zezarly" i cisza;p