Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saint']chromosomy metacentryczne, submetacentryczne i akrocentryczne rulez!!
komórki mioptelialne rox!
niech żyje histologia!

i żeby nie było:
odwiedzimy Was z Linką na zlocie :cool3:[/quote]
[quote name='betty_labrador']no pewnie Saint ze takie chromosomy najlepsiejsze, zarowno jak geny letalne i semiletalne :P

Saint na jeden dzien?[/quote]
[quote name='Saint']A nic tak nie cieszy jak kinetocylia i stereocylia :multi:
Niech żyje kadheryna!
Niech żyje desmogleina!
Niech żyją wimentyna i desmina!
hura hura hura !! :multi:

a na temat:
tak, na jeden dzień :razz:

dobra, dość na dziś.
czas iść spać :)
zostały mi całe 3,5h snu :loveu:
oh i ah :loveu:[/quote]
Obawiam się, że zbyt długie przesiadywanie na czacie i brak snu daje się Wam już we znaki... :shake:

[quote name='Paulina87']A za koszulkę do kiedy trzeba by było zapłacić? Bo tak się zastanawiam nad nią właśnie.[/quote]
Za koszulkę to pewnie dopiero w maju, ale lepiej niech Bigosowa się wypowie. ;)

Posted

[quote name='Szarik']Widzę, przeszłaś na ciemną stronę mocy :diabloti:
Trza byc twardym, a nie mientkim :evil_lol:[/quote]
A ty czemu nie jedziesz? Justyna jedzie to Ty też masz jechać, bo jak nie to będzie wjazd na chate z Gordim:diabloti::evil_lol:

Posted

1. PW dostałam i zapłacę, ale jeszcze nie w tym tygodniu.
2. Jadę z Solówami pociągiem z Żywca, to się z niektórymi spotkamy w przedziale :).
3. Mamy goldenkę, a co oprócz niej to się jeszcze okaże.

Posted

standardowo powtarzam;)

[SIZE=6][COLOR=Blue]Jechać na zlot mogą tylko łagodne psy, tolerujące inne psy niezależne od płci czyli reasumując bezkonfliktowe. [/COLOR][/SIZE]

Posted

Mam nadzieje,że Soul nie będzie dawała koncertu z rana wraz z ekipą psią:evil_lol::evil_lol: Bo zeszłym roku słyszałam non stop 3 psy z rana na pobudkę:lol::lol::lol:

Posted

Wiesz, w sumie to nie mój pies, to nie wiem :eviltong::eviltong::eviltong:
Ale teraz będzie w domku, to się tak nieśc nie będzie.
W najgorszym wypadku będzie spała w kagańcu-tubie :diabloti:

Posted

[quote name='KaRa_']standardowo powtarzam;)

[SIZE=6][COLOR=Blue]Jechać na zlot mogą tylko łagodne psy, tolerujące inne psy niezależne od płci czyli reasumując bezkonfliktowe. [/COLOR][/SIZE][/quote]

A jak to było w tamtym roku? Słyszałam, że były jakieś spięcia pomiędzy psami? Od Agnisi chyba? Anecioreczka?

Mój pies toleruje psy, jednak jest dominantem i nie da sobie w kaszę dmuchać. Od większych psów będziemy po prostu chodzić z daleka, bo będzie próbował je ustawiać, gdy będą się bawić(nie zębami, lecz warczeniem, czy przepychankami).

Chyba, że i takie zachowanie jest nietolerowane, to w takim razie będziemy musieli zrezygnować :roll:

Posted

Jeśli umiesz nad nim panować to ok;) byle nie było,że jakiś pies podbiegnie będzie chciał się bawić a np. Twój chaps na kark bo tego nikt nie będzie tolerował. Powarczeć zrozumiemy jeśli będzie miał powód a nie bez powodu;)
I wszystkie psy które są dominantami będzie tak czy siak ustawić by nie robiły problemów;)

A co do rozlewu krwi to na szczęście w tamtym roku nie było ale czasem było "krwiożercze ujadanie"na inne psy, czasem jakiś próbował się rzucić na jakiegoś np. na mojego wtedy małego szczeniaka:roll:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Mój pies toleruje psy, jednak jest dominantem i nie da sobie w kaszę dmuchać. Od większych psów będziemy po prostu chodzić z daleka, bo będzie próbował je ustawiać, gdy będą się bawić(nie zębami, lecz warczeniem, czy przepychankami).

Chyba, że i takie zachowanie jest nietolerowane, to w takim razie będziemy musieli zrezygnować :roll:[/quote]

na pewno "ustawianie sie" poprzez warczenie i przepychanki jest niedopuszczalne chyba ze potrafisz zastopowac psa w czasie takich prób żeby nie folgował Sobie więcej.W poprzednim roku to chyba moja suka próbowała pare razy właśnie w taki sposób ustawiac psy ale była pacyfikowana i dawała spokój :evil_lol:

Posted

A ja się wypowiem odnośnie koszulek -> jesli chcecie zamawiajcie są bardzo ładne ale osobiście uważam że bardziej się opłaca kupić koszulkę dogomaniacką po prostu niż zlotowa - taką dogomaniacką możecie na kolejne zloty też zakłądać a taka zlotowa ma jednak datę nadrukowaną

Posted

[quote name='basia bonnie']oo, pojedziesz pociągiem :) ja i goldenka może też:cool3:
Pojedziesz z Bielska?? :)[/quote]

Jade z Cieszyna raczej, ale sądze że i tak z Bielska będziecie się przesiadać w Katowicach ? Zresztą jeszcze trochę czasu jest więc się zobaczy ;)

Moja suczka jest łagodna tylko trochę boi się dużych masywnych psów ( złe doświadczenia ) nie reaguje agresją jest poprostu ostrożniejsza ;) Ma 50-kilka cm w kłębie i jest mieszanką z czarnym labkiem ^^

Posted

Witam
Czy można Was będzie któregoś dnia odwiedzić? Tak tylko na parę godzin, bez noclegu? Od nas to tylko 140 km, około 1,5 godziny jazdy.

Posted

[quote name='rwpb']Witam
Czy można Was będzie któregoś dnia odwiedzić? Tak tylko na parę godzin, bez noclegu? Od nas to tylko 140 km, około 1,5 godziny jazdy.[/quote]

Oczywiście jak najbardziej będzie można odwiedzić;)

Posted

[quote name='Rybc!a']Proszę do domku nr 4 dopisać Vitkę (być może), a wypisać Valeur...[/quote]
A skad taka zmiana? bo chyba Wy wszyscy między sobą ustalaliście to, to co ta osoba na ten temat? niech też się wypowie

Posted

[quote name='Herspri']zaliczka poszła dziś przed chwilą, więc mam nadzieje że dojdzie na dniach ^^[/quote]

A ja właśnie chciałam wspomnieć o zaliczce:eviltong:

Mamy 2 tygodnie, a na razie zapłaciły 3 osoby.. Wolałabym żebyście nie robili tego na ostatnią chwile, bo wtedy nie jest pewne czy pieniądze dojdą do 31 stycznia..

Posted

[quote name='rose']A ja właśnie chciałam wspomnieć o zaliczce:eviltong:

Mamy 2 tygodnie, a na razie zapłaciły 3 osoby.. Wolałabym żebyście nie robili tego na ostatnią chwile, bo wtedy nie jest pewne czy pieniądze dojdą do 31 stycznia..[/quote]
Do 28stycznia bo Asia musi zaplacic zaliczke do 31 za rezerwacje;)

Posted

[quote name='KaRa_']Do 28stycznia bo Asia musi zaplacic zaliczke do 31 za rezerwacje;)[/quote]

pisząc, że maja dojść do 31 stycznia miałam na myśli cała kwotę zaliczki wysłana do ośrodka, więc mnie nie poprawiaj:eviltong: