rose Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Pagaj']To bardzo kiepsko. W Morsku tak nie było - każdy mógł przyjechać kiedy chciał, i wielu ludzi przyjeżdżało tylko na weekend, bo pracowali. No ja niestety pracuję, więc nie mogę przyjechac na cały tydzień.[/quote] Wydaje mi się, że przyjazd na weekend byłby możliwy, ale tylko we własnym zakresie, a nie w przypadku, gdy my wynajmujemy cały ośrodek.. Bo musimy opłacić wszystkie domki za cały pobyt.. więc gdy ktoś przyjeżdża na weekend my musimy dopłacić za pozostałe dni.. Quote
Kida i Olo Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 No chyba, że ktoś będzie płacił również za te dni, w których nie będzie spał w domku. :roll: Quote
Asia & Ginger Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Pagaj']To bardzo kiepsko. W Morsku tak nie było - każdy mógł przyjechać kiedy chciał, i wielu ludzi przyjeżdżało tylko na weekend, bo pracowali. No ja niestety pracuję, więc nie mogę przyjechac na cały tydzień.[/quote] W Morsku nie wynajmowaliśmy całego ośrodka, każdy domek mógł być wynajęty na inną ilość dni. W tym przypadku chcemy wynająć cały ośrodek i wszystkie domki muszą być obsadzone przez wszystkie dni. ;) Chyba, że przyjedziesz pod namiot albo zrobimy dostawki. :roll: Quote
00000 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Kida i Olo']No chyba, że ktoś będzie płacił również za te dni, w których nie będzie spał w domku. :roll:[/quote] :crazyeye: [quote name='Asia & Ginger'] W tym przypadku chcemy wynająć cały ośrodek i wszystkie domki muszą być obsadzone przez wszystkie dni. ;) [B]Chyba, że przyjedziesz pod namiot albo zrobimy dostawki.[/B] :roll:[/quote] Rozważę namiot. Dostawki są dość ryzykowne :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Djuczek by znów maiał Skiperka do zabawy;) Pagaj wpadaj z Michałkiem i Skiperem choćby pod namiot:cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Matusz']Asiu doszło moje PW ??;)[/quote] Dojszło, dojszło, tylko jeszcze nie zdażyłm odpisać, bo robię spis psów. :lol: [quote name='Pagaj']:crazyeye: Rozważę namiot. Dostawki są dość ryzykowne :evil_lol:[/quote] A to dlaczego? :hmmmm: :cool3: Quote
baffi2 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Dojszło, dojszło, tylko jeszcze nie zdażyłm odpisać, bo robię spis psów. :lol: [/quote] To możesz odrazu dopisać mojego pieska; 5 kg suczka :lol: Quote
orzech Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ja postaram sie niedlugo przeslac... w terminie zmieszcze sie napewno ;) Quote
AgaCzips Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ja pieniążki wręczę osobiście:cool3: Wiedziałam Aniu że sie ucieszysz że znów mnie zobaczysz:eviltong: orzech-fajny podpis:cool3::eviltong: Quote
rose Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='AgaCzips']ja pieniążki wręczę osobiście:cool3: Wiedziałam Aniu że sie ucieszysz że znów mnie zobaczysz:eviltong: orzech-fajny podpis:cool3::eviltong:[/quote] Nie!!!! Błagam tylko nie to!!!:placz::placz::placz::placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AgaCzips Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='rose']Nie!!!! Błagam tylko nie to!!!:placz::placz::placz::placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] też Cię kocham :loveu::evil_lol: Quote
rose Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='AgaCzips']też Cię kocham :loveu::evil_lol:[/quote] A ja się cieszyłam, że Cię zobaczę dopiero za 8 miesięcy...:eviltong: Quote
AgaCzips Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='rose']A ja się cieszyłam, że Cię zobaczę dopiero za 8 miesięcy...:eviltong:[/quote] a zobaczysz mnie za 5...dni:eviltong: Quote
rose Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='AgaCzips']a zobaczysz mnie za 5...dni:eviltong:[/quote] Za jakie grzechy?:placz: Ale w sumie są tez tego plusy, bo przynajmniej sianko dostane:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozumiem, że całość płacisz? Zaliczek nie przyjmuję:eviltong: Quote
AgaCzips Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='rose']Za jakie grzechy?:placz: Ale w sumie są tez tego plusy, bo przynajmniej sianko dostane:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozumiem, że całość płacisz? Zaliczek nie przyjmuję:eviltong:[/quote] pomyślimy 8-) Quote
goldenka245 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Ktoś tu pytał o koszulki! Ja jestem chętna jak najbardziej!:) Quote
Szarik Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Tak bardzo, bardzo chciałabym pojechać. Może jeszcze uda mi się nakłonić rodziców. Choć dziś Justyna próbowała mi zwizualizować scenę: ok 4 psy w jednym wagonie włącznie z Szarikiem. Obawiam się, ze nie stac mnie na zapłatę za szkody wyrządzone przez Szarika ;) Quote
Asia & Ginger Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='goldenka245']Ktoś tu pytał o koszulki! Ja jestem chętna jak najbardziej!:)[/quote] Będziemy mieć Cię na uwadze. :p [quote name='Szarik']Tak bardzo, bardzo chciałabym pojechać. Może jeszcze uda mi się nakłonić rodziców. Choć dziś Justyna próbowała mi zwizualizować scenę: ok 4 psy w jednym wagonie włącznie z Szarikiem. Obawiam się, ze nie stac mnie na zapłatę za szkody wyrządzone przez Szarika ;)[/quote] A co Szarik taki wandal? :cool3: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Monika, nie martw się... Gizmo ewentualnie doprowadziłby go do porządku... ;) Asiu - po namyśle dopisz kolejnego uczestnika: [B]Justyna (pinczerka_i_Gizmo) + TZ + pies (pinczer średni, samiec, dominant, aczkolwiek nie agresor) / namiot [/B]Na 3 dni(2 noce), ale nie potrafię się określić, czy byłby to pon, wt, środa, czy czwartek, piątek, sobota. Jesteśmy z Bielska-Białej :) Mam nadzieję, że wszystko uda się dograć z pociągami, kasę chyba zacznę zbierać już dzisiaj :evil_lol: To teraz gadać... kto nam użyczy łazienki i prądu? :razz: Myślę, że poza spisem psów przydałby się również wykaz kto w które dni przyjeżdża. Quote
goldenka245 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Justynaaa:multi::multi::multi::multi: Quote
Usia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 potwierdzam dostanie PW i przyjełam do wiadomosci ;) Quote
Mysia_ Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Jakby były koszulki to się na taką piszę :cool3: Quote
Usia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Mysia_']Jakby były koszulki to się na taką piszę :cool3:[/QUOTE] i ja i ja ;) Quote
basia bonnie Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ja też, ja też chętna na koszulke :) Quote
Recommended Posts