Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='orzech']mi sie wydaje, ze nie musza ;)[/quote]

Wybacz ale z braku nikotyny we krwi moglo Ci sie cos pomylic:eviltong::diabloti:
Poczekam na info od kogos innego:lol:

EDIT: dzieki za info Asiu:)

Posted

z nadmiaru nikotyny i tak jutro zapomnisz.... i zapytasz sie jeszcze raz :P
a spiac w namiocie i tak nie poczujesz zapachu prawdziwej natury... bo nadmiar nikotyny zasyfil ci nozdrza :D

Posted

[quote name='orzech']z nadmiaru nikotyny i tak jutro zapomnisz.... i zapytasz sie jeszcze raz :P
a spiac w namiocie i tak nie poczujesz zapachu prawdziwej natury... bo nadmiar nikotyny zasyfil ci nozdrza :D[/quote]

Moj drogi w namiocie nie bede palic:eviltong: szkoda mi psich plucek...

Posted

[quote name='furciaczek']Wybacz ale z braku nikotyny we krwi moglo Ci sie cos pomylic:eviltong::diabloti:
Poczekam na info od kogos innego:lol:

EDIT: dzieki za info Asiu:)[/quote]
[quote name='orzech']z nadmiaru nikotyny i tak jutro zapomnisz.... i zapytasz sie jeszcze raz :P
a spiac w namiocie i tak nie poczujesz zapachu prawdziwej natury... bo nadmiar nikotyny zasyfil ci nozdrza :D[/quote]
[quote name='furciaczek']Moj drogi w namiocie nie bede palic:eviltong: szkoda mi psich plucek...[/quote]
[quote name='orzech']zebys jeszcze tak o swoje zaczela dbac :cool3::evil_lol:[/quote]
Ależ Wy się kochacie. :cool3: :loveu: :loveu:

[quote name='bigos']Na domek 5-cioosobowy - potwierdzam:p[/quote]
Ok. :multi: :p
[quote name='ewelinabuck'][B]Asiu przepraszam ze mieszam jednak jade zostaje tak jak bylo [/B]

[B]ja +pies+domek[/B]

[B]domek potwierdzam;)[/B][/quote]
Ewelina, bardzo się cieszę. :multi:

Posted

Ogólnie organizator dobiera kto w domku ale propozycje mile widziane:evil_lol:Ja jako lewa ręką troche w tym Asi pomogę:evil_lol:

Zaliczka od osoby wynosi ok 30zl, i jesli ktos bierze osoby placi za nie też zaliczke

Posted

[quote name='betty_labrador'][B]betty_labrador + 1 pies + domek[/B]

[B]potwierdzam domek ;)[/B]

a zaliczka ile wynosi? i jak dobieramy sie w domki? czy to pozniej?[/quote]

O, widzę, że Bećka się wybiera :multi:.

Posted

[quote name='bigos']Poprosze o numer konta:p

Czy to już pewne, ze zlot będzie 7dmiodniowy? Czy to nie za długo? :roll:[/quote]
Ja bym powiedziała że jeśli już to za krótko.
A przecież można być krócej niż 7 dni ale wtedy to raczej w namiocie...

Posted

Potwierdzam [B]domek ja i pies[/B];)

mysle ze czym wiecej osób w domku tym lepiej ja moge zawsze spac na ziemi :D bede mogła sie rozwalic ;]

Posted

Ej słuchajcie:eviltong: dostawkę w domku można robić, ale pewnie nie więcej niż jedna i nie we wszystkich domkach.. Tak jak pisałam wcześniej jak 10 osób sie wpakuje do jednego domku to kto w takim razie zapłaci za pozostałe.. Jeśli wynajmujemy cały ośrodek to wszystkie domki muszą być zapełnione.. No chyba, że chcecie za puste domki dopłacać..

Posted

[quote name='rose']Ej słuchajcie:eviltong: dostawkę w domku można robić, ale pewnie nie więcej niż jedna i nie we wszystkich domkach.. Tak jak pisałam wcześniej jak 10 osób sie wpakuje do jednego domku to kto w takim razie zapłaci za pozostałe.. Jeśli wynajmujemy cały ośrodek to wszystkie domki muszą być zapełnione.. No chyba, że chcecie za puste domki dopłacać..[/quote]

ja już sie pogubiłam:shake: To nie płacimy tylko za te w których mieszkamy? Ile jest tych domków?