furciaczek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='orzech']mi sie wydaje, ze nie musza ;)[/quote] Wybacz ale z braku nikotyny we krwi moglo Ci sie cos pomylic:eviltong::diabloti: Poczekam na info od kogos innego:lol: EDIT: dzieki za info Asiu:) Quote
orzech Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 z nadmiaru nikotyny i tak jutro zapomnisz.... i zapytasz sie jeszcze raz :P a spiac w namiocie i tak nie poczujesz zapachu prawdziwej natury... bo nadmiar nikotyny zasyfil ci nozdrza :D Quote
furciaczek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='orzech']z nadmiaru nikotyny i tak jutro zapomnisz.... i zapytasz sie jeszcze raz :P a spiac w namiocie i tak nie poczujesz zapachu prawdziwej natury... bo nadmiar nikotyny zasyfil ci nozdrza :D[/quote] Moj drogi w namiocie nie bede palic:eviltong: szkoda mi psich plucek... Quote
orzech Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 zebys jeszcze tak o swoje zaczela dbac :cool3::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [B]Asiu przepraszam ze mieszam jednak jade zostaje tak jak bylo [/B] [B]ja +pies+domek[/B] [B]domek potwierdzam;)[/B] Quote
Asia & Ginger Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='furciaczek']Wybacz ale z braku nikotyny we krwi moglo Ci sie cos pomylic:eviltong::diabloti: Poczekam na info od kogos innego:lol: EDIT: dzieki za info Asiu:)[/quote] [quote name='orzech']z nadmiaru nikotyny i tak jutro zapomnisz.... i zapytasz sie jeszcze raz :P a spiac w namiocie i tak nie poczujesz zapachu prawdziwej natury... bo nadmiar nikotyny zasyfil ci nozdrza :D[/quote] [quote name='furciaczek']Moj drogi w namiocie nie bede palic:eviltong: szkoda mi psich plucek...[/quote] [quote name='orzech']zebys jeszcze tak o swoje zaczela dbac :cool3::evil_lol:[/quote] Ależ Wy się kochacie. :cool3: :loveu: :loveu: [quote name='bigos']Na domek 5-cioosobowy - potwierdzam:p[/quote] Ok. :multi: :p [quote name='ewelinabuck'][B]Asiu przepraszam ze mieszam jednak jade zostaje tak jak bylo [/B] [B]ja +pies+domek[/B] [B]domek potwierdzam;)[/B][/quote] Ewelina, bardzo się cieszę. :multi: Quote
betty_labrador Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [B]betty_labrador + 1 pies + domek potwierdzam domek ;)[/B] a zaliczka ile wynosi? i jak dobieramy sie w domki? czy to pozniej? Quote
KaRa_ Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ogólnie organizator dobiera kto w domku ale propozycje mile widziane:evil_lol:Ja jako lewa ręką troche w tym Asi pomogę:evil_lol: Zaliczka od osoby wynosi ok 30zl, i jesli ktos bierze osoby placi za nie też zaliczke Quote
Patikujek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ok Asiu wyslij mi później swój numer konta to jak tylko 10 zobaczę na nim wypłate to zrobię przelew Quote
Kida i Olo Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='betty_labrador'][B]betty_labrador + 1 pies + domek[/B] [B]potwierdzam domek ;)[/B] a zaliczka ile wynosi? i jak dobieramy sie w domki? czy to pozniej?[/quote] O, widzę, że Bećka się wybiera :multi:. Quote
bigos Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Poprosze o numer konta:p Czy to już pewne, ze zlot będzie 7dmiodniowy? Czy to nie za długo? :roll: Quote
baffi2 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='bigos']Poprosze o numer konta:p Czy to już pewne, ze zlot będzie 7dmiodniowy? Czy to nie za długo? :roll:[/quote] Ja bym powiedziała że jeśli już to za krótko. A przecież można być krócej niż 7 dni ale wtedy to raczej w namiocie... Quote
bigos Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Asia & Ginger - można w końcu wziąźć wersję z namiotem czy nie?:roll: I czy wtedy zaliczka? Quote
Patikujek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 można mieć wersję z namiotem i nie trzeba wtedy zaliczki :) Quote
baffi2 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Patikujek, to będzie VI zlot a nie IV (twój podpis):eviltong: Quote
Usia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Potwierdzam [B]domek ja i pies[/B];) mysle ze czym wiecej osób w domku tym lepiej ja moge zawsze spac na ziemi :D bede mogła sie rozwalic ;] Quote
ewelinabuck Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 oo usiasta jakie poswiecenie ...z tymi domkami kto z kim dogadamy sie na miejscu :razz: Quote
Patikujek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ups....rzeczywiście mały błąd(ale podpis koło 2 w nocy wstawiałam więc nie wiedziałam co piszę:evil_lol:) Quote
Matusz Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [COLOR=Navy][B]Asiu potwierdzam domek 5 osobowy :p:p[/B][/COLOR] Quote
Usia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='ewelinabuck']oo usiasta jakie poswiecenie ... [/QUOTE]to nie poswiecenie to wygoda :evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ej słuchajcie:eviltong: dostawkę w domku można robić, ale pewnie nie więcej niż jedna i nie we wszystkich domkach.. Tak jak pisałam wcześniej jak 10 osób sie wpakuje do jednego domku to kto w takim razie zapłaci za pozostałe.. Jeśli wynajmujemy cały ośrodek to wszystkie domki muszą być zapełnione.. No chyba, że chcecie za puste domki dopłacać.. Quote
Kida i Olo Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Rose, ale równie dobrze może być więcej chętnych niż miejsc w domkach, więc dostawki tak czy siak trzeba by było zrobić :eviltong:. Quote
AgaCzips Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='rose']Ej słuchajcie:eviltong: dostawkę w domku można robić, ale pewnie nie więcej niż jedna i nie we wszystkich domkach.. Tak jak pisałam wcześniej jak 10 osób sie wpakuje do jednego domku to kto w takim razie zapłaci za pozostałe.. Jeśli wynajmujemy cały ośrodek to wszystkie domki muszą być zapełnione.. No chyba, że chcecie za puste domki dopłacać..[/quote] ja już sie pogubiłam:shake: To nie płacimy tylko za te w których mieszkamy? Ile jest tych domków? Quote
Patikujek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 No właśnie??? ja też bym była chętna na wynajęcie całego ośrodka ale jak mamy dopłacać jakieś horendalne sumy to ni ma to sensu:shake: Quote
Recommended Posts