Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KaRa_']Nasz będzie miał największą średnia wiekowa:evil_lol:I nasz bedzie domkiem przywódczym :diabloti:[/quote]

Ja chcę rządzić :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Kochana my o tym decydujemy:diabloti::diabloti::diabloti:radze nie podpadac :lol::lol::lol::diabloti:gdzie ile osób :D[/quote]

Ha ha ha....:diabloti:

Posted

[quote name='Marta_Ares']ale helikopterem bedzie miala wiecej mozliwosci do londowania :evil_lol:[/quote]

Ale w helikopterze mniej miejsca :eviltong:

[quote name='KaRa_']Jestem ciekawa jaki będzie najliczniejszy przedział wiekowy;)[/quote]

hmm można zapytać :cool3:

Posted

[quote name='Niki-lidka']e to malusiego pieska bierzesz...ja bede miec labradora i wilczarza irlandzkiego:cool3:
kto chce ze mna hahaha:diabloti:?[/quote]
juz pewnie wszystkich wystraszyłaś tym wilczarzem :eviltong:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Jak ze mną nikt nie będzie chciał to najwyżej będę spała pod chmurką :diabloti:[/quote]
Razem z komarem i jego gitarą:diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='baffi2']Razem z komarem i jego gitarą:diabloti: :evil_lol:[/quote]

[quote name='Luzia&Funia'] A no czego nie :cool3:[/QUOTE]

Nie redziłabym bo Komarek będzie pod czujnym okiem Rose:evil_lol:i to raczej ona będzie go zgarniać w deszczowe noce do siebie;)

Posted

[quote name='KaRa_']Nie redziłabym bo Komarek będzie pod czujnym okiem Rose:evil_lol:i to raczej ona będzie go zgarniać w deszczowe noce do siebie;)[/quote]
ymmm :diabloti:
No to rose będzie miała rywalkę:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Napisz skad jestes, albo ewentualnie dokąd mogłabyś dojechac, a może akurat, ktos będzie z tych okolic jechal to Cie zabierze;);)[/QUOTE]
Ja jestem z Olkusza,moge dojechac do Krakowa albo do Sosnowca ewentualnie...dalej raczej nie..;P

Posted

[quote name='baffi2']ymmm :diabloti:
No to rose będzie miała rywalkę:evil_lol:[/QUOTE]
Mmmm...czyzby ten caly Komar gral na gitarze.?To tak jak ja...;D Tylko,ze ja sie dopiero ucze...ale juz co nieco umiem.;PP

Posted

[quote name='dogomanka_']Ja jestem z Olkusza,moge dojechac do Krakowa albo do Sosnowca ewentualnie...dalej raczej nie..;P[/quote]
Z Krakowa chyba się wybiera kilka osób:cool3: