rose Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_']Nasz będzie miał największą średnia wiekowa:evil_lol:I nasz bedzie domkiem przywódczym :diabloti:[/quote] Ja chcę rządzić :evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_']Kochana my o tym decydujemy:diabloti::diabloti::diabloti:radze nie podpadac :lol::lol::lol::diabloti:gdzie ile osób :D[/quote] Ha ha ha....:diabloti: Quote
ulvhedinn Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Hej, a kto przygarnie nas??? :cool3: Średnia wieku mogę nieco podwyższyć...;) Quote
baffi2 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 a średnią wieku psów też będziecie liczyć? :D Quote
Kincia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='baffi2']a średnią wieku psów też będziecie liczyć? :D[/quote] Mój wtedy bedzie mial rok bez kilku dni :eviltong: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Marta_Ares']ale helikopterem bedzie miala wiecej mozliwosci do londowania :evil_lol:[/quote] Ale w helikopterze mniej miejsca :eviltong: [quote name='KaRa_']Jestem ciekawa jaki będzie najliczniejszy przedział wiekowy;)[/quote] hmm można zapytać :cool3: Quote
ewelinabuck Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 a kto ze mna bedzie w pokoju ..biore malamutka ze soba:eviltong: Quote
ulvhedinn Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='baffi2']a średnią wieku psów też będziecie liczyć? :D[/quote] Jak tak to ja zabieram swoje antyki (15 i 18?) i nikt nas nie przebije :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='ewelinabuck']a kto ze mna bedzie w pokoju ..biore malamutka ze soba:eviltong:[/quote] e to malusiego pieska bierzesz...ja bede miec labradora i wilczarza irlandzkiego:cool3: kto chce ze mna hahaha:diabloti:? Quote
baffi2 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Niki-lidka']e to malusiego pieska bierzesz...ja bede miec labradora i wilczarza irlandzkiego:cool3: kto chce ze mna hahaha:diabloti:?[/quote] juz pewnie wszystkich wystraszyłaś tym wilczarzem :eviltong: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 A ja nie wiem ile Funia ma lat :eviltong: A ile ja mam to się nie przyznam :diabloti: Quote
furciaczek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Niki-lidka']e to malusiego pieska bierzesz...ja bede miec labradora i wilczarza irlandzkiego:cool3: kto chce ze mna hahaha:diabloti:?[/quote] Ja chcem:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ja 19, Ares 3 lata:evil_lol: :evil_lol: a z nami kto chce byc w domku?:cool3: o ja chyba jednak na domek sie zdecyduje Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Jak ze mną nikt nie będzie chciał to najwyżej będę spała pod chmurką :diabloti: Quote
baffi2 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Jak ze mną nikt nie będzie chciał to najwyżej będę spała pod chmurką :diabloti:[/quote] Razem z komarem i jego gitarą:diabloti: :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='baffi2']Razem z komarem i jego gitarą:diabloti: :evil_lol:[/quote] A no czego nie :cool3: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='baffi2']Razem z komarem i jego gitarą:diabloti: :evil_lol:[/quote] [quote name='Luzia&Funia'] A no czego nie :cool3:[/QUOTE] Nie redziłabym bo Komarek będzie pod czujnym okiem Rose:evil_lol:i to raczej ona będzie go zgarniać w deszczowe noce do siebie;) Quote
baffi2 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_']Nie redziłabym bo Komarek będzie pod czujnym okiem Rose:evil_lol:i to raczej ona będzie go zgarniać w deszczowe noce do siebie;)[/quote] ymmm :diabloti: No to rose będzie miała rywalkę:evil_lol: Quote
rose Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Od Komara proszę sie trzymać z daleka:mad::mad::eviltong: Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='rose']Napisz skad jestes, albo ewentualnie dokąd mogłabyś dojechac, a może akurat, ktos będzie z tych okolic jechal to Cie zabierze;);)[/QUOTE] Ja jestem z Olkusza,moge dojechac do Krakowa albo do Sosnowca ewentualnie...dalej raczej nie..;P Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='baffi2']ymmm :diabloti: No to rose będzie miała rywalkę:evil_lol:[/QUOTE] Mmmm...czyzby ten caly Komar gral na gitarze.?To tak jak ja...;D Tylko,ze ja sie dopiero ucze...ale juz co nieco umiem.;PP Quote
Matusz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 no to będziemy grać i śpiewać, bo ja też śpiewam ;) Quote
baffi2 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='dogomanka_']Ja jestem z Olkusza,moge dojechac do Krakowa albo do Sosnowca ewentualnie...dalej raczej nie..;P[/quote] Z Krakowa chyba się wybiera kilka osób:cool3: Quote
Recommended Posts