Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale fajne widoki na Ślężę będą :lol:

[QUOTE] a ja też bym mogła się na tego sylwka załapać? :-D:-D[/QUOTE]
Z Gdyni do Wrocławia, no nieźle, nieźle :cool3:

Posted

Najlepiej by było jakby osoby które bedą na 1000% napisały że są chętne (1000% tzn. że przyjadą chyba że je tramwaj rozjedzie albo spadnie meteoryt)
i wtedy zacząć wysyłać zapytania do ośrodków:) najlepiej jak najszybciej;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Ja też na 1000%, chyba że mnie czołg rozjedzie. :multi:[/quote]

to u Was czołgi jeżdżą? :evil_lol: że tramwaj to rozumię, ale czołg :eviltong:

Posted

[quote name='olekg18']Sylweter na milion procent chyba ,ze mnie autobus przejedzie:)[/quote]
A w tamtym roku to się nie chciało przyjechać. :mad:

[quote name='Mysia_']to u Was czołgi jeżdżą? :evil_lol: że tramwaj to rozumię, ale czołg :eviltong:[/quote]
W dzisiejszych czasach wszystko mozliwe. :evil_lol:

[quote name='Estera']Ja na milion procent, mama z psami zostaje :cool3:
Pod tramwaje i autobusy się nie pakuję, więc wątpię aby mnie przejechał :roll:[/quote]
Zawsze może Cię przejechać czołg. :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

Zawsze może Cię przejechać czołg. :cool3: :evil_lol:[/quote]
Fakt. W dzisiejszych czasach tyle czołgów po ulicach jeździ ... :razz:

Posted

[quote name='dog_master'][B][COLOR=Green]Sluchajcie, co myslicie na temat oddzielnego watku na temat sylwestra? :)
[/COLOR][/B][/quote]
[url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118661[/url] ;)
Gdybyś mogła, to przyklej ten wątek Masterko :) Dziękujemy z góry:multi:

Posted

Hehe widziałam parę razy Dogomaniaków w Sierakowie:evil_lol: Też byłam tylko trochę dłużej bo od 1 do 13 sierpnia. Fajnie wygląda taka większa grupa ludzi idąca z psami. Miło popatrzec, taka różnorodnosc:cool3:

Posted

[quote name='Jagódka&Uzi']Hehe widziałam parę razy Dogomaniaków w Sierakowie:evil_lol: Też byłam tylko trochę dłużej bo od 1 do 13 sierpnia. Fajnie wygląda taka większa grupa ludzi idąca z psami. Miło popatrzec, taka różnorodnosc:cool3:[/quote]

Czemu nas nie odwiedziłaś?? :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='basia bonnie'][URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118661[/URL] ;)
Gdybyś mogła, to przyklej ten wątek Masterko :) Dziękujemy z góry:multi:[/quote]Spoko, zaraz przykleje :) a ten juz chyba mozna odkleic, nie? ;)