olekg89 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No nawet wszystkich naraz nie potrafie wymienić:) harem bym musiał mieć ,żeby wszystkie były szczęsliwe :P Quote
dog_master Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [B][COLOR=Green]Chciałabym Wam przypomnieć, że jest to forum publiczne i czytają je również dzieci, więc proszę, darujcie sobie podteksty erotyczne i chamstwo. Przypominam również, że alkohol w Polsce dozwolony jest od lat 18. [/COLOR][/B] Quote
sacred PIRANHA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ja sie nie czuje jakos zle z moimi wypowiedziami, nie uwazam zebym gdzies przesadzila itp na banna nie zasluguje:P alkohol jest dozwolony od lat 18...yhy zgadza sie i zdaje sie, ze Olek cos wpominal o tym:P... ja przypominam rowniez (czuje taki wewnetrzny spoleczny obowiazek), ze narkotyki sa zabronione...to tak gdyby ktos zapomnial:):):) Quote
KaRa_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Konwersacje o zlocie wyglądały tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://www.youtube.com/watch?v=X8Gp9VE2BPY[/url] Quote
rose Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='KaRa_']Konwersacje o zlocie wyglądały tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=X8Gp9VE2BPY[/URL][/quote] Zauważyłam siebie:evil_lol: A już myślałam, że mnie tam nie nie było:eviltong: Quote
rose Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Niki-lidka']za co olek dostal banna???[/quote] Pewnie za, że lubi być w centrum uwagi.. Quote
Asia & Ginger Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Niki-lidka']za co olek dostal banna???[/quote] Pewnie za to co zwylke. :evil_lol: A mówiłam, chłopie hamuj się! :mad: Mówiłam? :eviltong: Tak to jest jak się mamusi nie słucha. :shake: :mad: Quote
Viris Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Przykre że dopiero teraz. Powinien go dostać wcześniej. Pozdrawiam. Quote
Marta_Ares Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Komar swietnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zostawicie tytanica tez widzialam:evil_lol: mam nadzieje ze w tym roku to juz napewno bede. A dlaczego staly ban? Quote
Szamanka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [COLOR="DarkGreen"][B]Bo dla recydywy nie ma zmiłuj się.[/B][/COLOR] Quote
rose Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Teraz sie nagle wszystkim moderatorom zachciało odzywac.. I ich duma rozpiera, ze sie im wreszcie udało..:shake: A o ile mniemam to watek o zlocie prawda? Quote
Saint Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Nie wiem kto dał Olkowi bana - ale mam nadzieję, że to przeczyta: [url]www.żal.pl[/url] :p i żeby nie było OT. bo zaraz mnie tu GTW zbanuje: to gdzie ten zlot? :p Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Niki-lidka']hmmm przykre bo to staly bann:([/quote] :placz: :placz: :placz: [quote name='Viris']Przykre że dopiero teraz. Powinien go dostać wcześniej. Pozdrawiam.[/quote] [quote name='Szamanka'][COLOR=darkgreen][B]Bo dla recydywy nie ma zmiłuj się.[/B][/COLOR][/quote] Olek, jaki był, taki był, to taki "typ niepokorny". :evil_lol: Teraz pozostaje nam już tylko gg. I nie będziemy oglądać już zdjęć Kajutka i Księciunia Czarka. :placz: Pozbawiono mnie jednej lewej ręki. :placz: :evil_lol: [quote name='rose']Teraz sie nagle wszystkim moderatorom zachciało odzywac.. I ich duma rozpiera, ze sie im wreszcie udało..:shake: A o ile mniemam to watek o zlocie prawda?[/quote] Prawda. I kończymy z offem. ;) [quote name='Saint']Nie wiem kto dał Olkowi bana - ale mam nadzieję, że to przeczyta: [URL="http://www.żal.pl"]www.żal.pl[/URL] :p i żeby nie było OT. bo zaraz mnie tu GTW zbanuje: to gdzie ten zlot? :p[/quote] W Wielkopolsce. Konkretne miejsce jeszcze nie wybrane. Zresztą odsyłam do pierwszej stronki. :cool3: Quote
orzech Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 nie no to sa jakies jaja kolejny ban za darmo? za to, ze kogos sie nie lubi? na pierwszy rzut oka widac, ze macie smutne zycie i probujecie sie pocieszyc dowalajac innym :D to juz mnie nawet nie irytuje... wrecz przeciwnie - bawi do lez :D bo patrzac na to z boku mozna zauwazyc wasza hipokryzje, ktora nie ma granic. jednym slowem - osmieszacie sie :lol: wasze miejsce powinno byc na jakims salezjanskim forum albo cos w ten desen :lol: niedlugo za brak przecinkow beda bany sie sypaly... napisalbym jeszcze kilka slow ale po co mi ban skoro dobrze wiecie co o was mysle:diabloti: chociaz i tak pewnie dostane... razem z notka jak ostatnio: "brak zainteresowania tematem psow" :lol: na temacie zlotowym tez mam pisac o psach?? hm...teraz z doswiadczenia wiem, ze lepiej cos napisac. to tak w razie cus: kocham psy! psy sa fajne lalala! a i chcialem napisac, ze termin zlotu mi pasuje i w ogole:D a i bym zapomnial... mam super pomysl: wyslijcie jakiegos szpiega na zlot... bo bedziemy tam spozywac alkohol i brzydko mowilc przy niepelnoletnich :D moze ktos dostanie bana na wszystkie zloty :D [quote]Teraz pozostaje nam już tylko gg. I nie będziemy oglądać już zdjęć Kajutka i Księciunia Czarka. :placz:[/quote] beda beda... tylko z mojego konta ;) Quote
furciaczek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 szkoda kurcze szkoda:-( no ale na zlocie bedzie chyba nie:diabloti: jak ustalicie juz date i miejsce to prosze o PW od kogos bo moge niedoczytac...ja blondynka jestem i musicie mi wybaczyc;) Quote
orzech Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 spoko a ja po prosze na gg bo znajac zycie nie uda mi sie tu jutro zalogowac :D buhaha Quote
furciaczek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='orzech']spoko a ja po prosze na gg bo znajac zycie nie uda mi sie tu jutro zalogowac :D buhaha[/quote] Juz wyluzuj...oddychaj spokojnie wdech...wydech...wdech....:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Jak tylko będę miała jakieś szczegółowe informacje odnośnie zlotu, na pewno napiszę na pierwszej stronie, także wystarczy, że tam zaglądniecie. :cool3: Quote
furciaczek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Jak tylko będę miała jakieś szczegółowe informacje odnośnie zlotu, na pewno napiszę na pierwszej stronie, także wystarczy, że tam zaglądniecie. :cool3:[/quote] Tak jest Pani Kapitan:evil_lol: Quote
orzech Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote]Juz wyluzuj...oddychaj spokojnie wdech...wydech...wdech....:diabloti:[/quote] fur nie wiem czy moge oddychac :P bo pilem whisky a na forum sa niepelnoletni i moga sie zdemoralizowac albo cos:D musze dokladnie przeczytac regulamin, za co rzucaja bananami :P Quote
furciaczek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='orzech']fur nie moge oddychac :P bo pilem whisky a na forum sa niepelnoletni i moga sie zdemoralizowac albo cos:D musze dokladnie przeczytac regulamin, za co rzucaja bananami :P[/quote] Ale Ty lubisz malpki przeciez:diabloti: to i banany powinienes lubic:eviltong: Quote
orzech Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ciii fur bo sie wyda :P za milosc do zwierzat tez moze byc ban:lol: mam nadzieje, ze reszta wyciagnela wniosek po aleksandrze.... - wystarczy, ze bedziecie wszystkich lubic i sztucznie sie usmiechac, bedziecie klamac w zywe oczy i kazdy wam sie bedzie podobal, nie bedziecie wyrazac swojego zdania na dany temat kiedy zachodzi podejrzenie, ze moze sie to komus nie spodobac itp. to ban was ominie ;) pozdrawiam i dobranoc ;) Quote
Mysia_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 za co ten ban? :crazyeye::shake: Przecież tu nic takie nie było co zasłużyło by na bana... No chyba, że gdzie indziej? Chyba najlepiej się nie odzywać wcale :angryy: Quote
Recommended Posts