Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=Green]Chciałabym Wam przypomnieć, że jest to forum publiczne i czytają je również dzieci, więc proszę, darujcie sobie podteksty erotyczne i chamstwo.

Przypominam również, że alkohol w Polsce dozwolony jest od lat 18.

[/COLOR][/B]

Posted

ja sie nie czuje jakos zle z moimi wypowiedziami, nie uwazam zebym gdzies przesadzila itp
na banna nie zasluguje:P
alkohol jest dozwolony od lat 18...yhy zgadza sie i zdaje sie, ze Olek cos wpominal o tym:P...
ja przypominam rowniez (czuje taki wewnetrzny spoleczny obowiazek), ze narkotyki sa zabronione...to tak gdyby ktos zapomnial:):):)

Posted

[quote name='KaRa_']Konwersacje o zlocie wyglądały tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=X8Gp9VE2BPY[/URL][/quote]

Zauważyłam siebie:evil_lol: A już myślałam, że mnie tam nie nie było:eviltong:

Posted

Teraz sie nagle wszystkim moderatorom zachciało odzywac.. I ich duma rozpiera, ze sie im wreszcie udało..:shake:
A o ile mniemam to watek o zlocie prawda?

Posted

Nie wiem kto dał Olkowi bana - ale mam nadzieję, że to przeczyta:
[url]www.żal.pl[/url]
:p

i żeby nie było OT.
bo zaraz mnie tu GTW zbanuje:

to gdzie ten zlot? :p

Posted

[quote name='Niki-lidka']hmmm przykre bo to staly bann:([/quote]
:placz: :placz: :placz:

[quote name='Viris']Przykre że dopiero teraz. Powinien go dostać wcześniej. Pozdrawiam.[/quote]
[quote name='Szamanka'][COLOR=darkgreen][B]Bo dla recydywy nie ma zmiłuj się.[/B][/COLOR][/quote]
Olek, jaki był, taki był, to taki "typ niepokorny". :evil_lol:
Teraz pozostaje nam już tylko gg. I nie będziemy oglądać już zdjęć Kajutka i Księciunia Czarka. :placz:

Pozbawiono mnie jednej lewej ręki. :placz: :evil_lol:

[quote name='rose']Teraz sie nagle wszystkim moderatorom zachciało odzywac.. I ich duma rozpiera, ze sie im wreszcie udało..:shake:
A o ile mniemam to watek o zlocie prawda?[/quote]
Prawda. I kończymy z offem. ;)

[quote name='Saint']Nie wiem kto dał Olkowi bana - ale mam nadzieję, że to przeczyta:
[URL="http://www.żal.pl"]www.żal.pl[/URL]
:p

i żeby nie było OT.
bo zaraz mnie tu GTW zbanuje:

to gdzie ten zlot? :p[/quote]
W Wielkopolsce. Konkretne miejsce jeszcze nie wybrane. Zresztą odsyłam do pierwszej stronki. :cool3:

Posted

nie no to sa jakies jaja
kolejny ban za darmo? za to, ze kogos sie nie lubi? na pierwszy rzut oka widac, ze macie smutne zycie i probujecie sie pocieszyc dowalajac innym :D to juz mnie nawet nie irytuje... wrecz przeciwnie - bawi do lez :D bo patrzac na to z boku mozna zauwazyc wasza hipokryzje, ktora nie ma granic. jednym slowem - osmieszacie sie :lol: wasze miejsce powinno byc na jakims salezjanskim forum albo cos w ten desen :lol: niedlugo za brak przecinkow beda bany sie sypaly...
napisalbym jeszcze kilka slow ale po co mi ban skoro dobrze wiecie co o was mysle:diabloti: chociaz i tak pewnie dostane... razem z notka jak ostatnio: "brak zainteresowania tematem psow" :lol: na temacie zlotowym tez mam pisac o psach?? hm...teraz z doswiadczenia wiem, ze lepiej cos napisac. to tak w razie cus: kocham psy! psy sa fajne lalala! a i chcialem napisac, ze termin zlotu mi pasuje i w ogole:D
a i bym zapomnial... mam super pomysl: wyslijcie jakiegos szpiega na zlot... bo bedziemy tam spozywac alkohol i brzydko mowilc przy niepelnoletnich :D moze ktos dostanie bana na wszystkie zloty :D
[quote]Teraz pozostaje nam już tylko gg. I nie będziemy oglądać już zdjęć Kajutka i Księciunia Czarka. :placz:[/quote]
beda beda... tylko z mojego konta ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Jak tylko będę miała jakieś szczegółowe informacje odnośnie zlotu, na pewno napiszę na pierwszej stronie, także wystarczy, że tam zaglądniecie. :cool3:[/quote]

Tak jest Pani Kapitan:evil_lol:

Posted

[quote]Juz wyluzuj...oddychaj spokojnie wdech...wydech...wdech....:diabloti:[/quote]
fur nie wiem czy moge oddychac :P
bo pilem whisky a na forum sa niepelnoletni i moga sie zdemoralizowac albo cos:D musze dokladnie przeczytac regulamin, za co rzucaja bananami :P

Posted

[quote name='orzech']fur nie moge oddychac :P
bo pilem whisky a na forum sa niepelnoletni i moga sie zdemoralizowac albo cos:D musze dokladnie przeczytac regulamin, za co rzucaja bananami :P[/quote]

Ale Ty lubisz malpki przeciez:diabloti: to i banany powinienes lubic:eviltong:

Posted

ciii fur bo sie wyda :P
za milosc do zwierzat tez moze byc ban:lol:
mam nadzieje, ze reszta wyciagnela wniosek po aleksandrze.... - wystarczy, ze bedziecie wszystkich lubic i sztucznie sie usmiechac, bedziecie klamac w zywe oczy i kazdy wam sie bedzie podobal, nie bedziecie wyrazac swojego zdania na dany temat kiedy zachodzi podejrzenie, ze moze sie to komus nie spodobac itp. to ban was ominie ;)
pozdrawiam i dobranoc ;)

Posted

za co ten ban? :crazyeye::shake: Przecież tu nic takie nie było co zasłużyło by na bana... No chyba, że gdzie indziej? Chyba najlepiej się nie odzywać wcale :angryy: