olekg89 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 A Kaja nie może zrozumieć czemu psy nie czytają CS'ów i dlaczego mimo ,że mówi po psiemu "NIE!" one dalej po niej skaczą. Quote
Rinuś Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Mysia_']nie ma co panikować ;) Jak każdy bedzie pilnował swojego psa to nie bedzie problemu :eviltong: A niech ktoś tylko spróbuje nie pilnować :mad:[/quote] [B][I]tak się zastanawiam...jak się skończą płoomyki to co jest nastepne ? :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
olekg89 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 nie wiadomo.Ale nie bój zaby admin pokasuje tysiace postów i wrócisz do łapek:P teraz na dogo nie znasz dnia ani godziny:P Quote
anka&autystyk Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ahh jak to dobrze że mój autystyk nie wchodzi w interakcje z innymi psami :eviltong: tylko nie śmiejcie się z jej śliniaczka :diabloti: zobaczymy jak to będzie, jeśli na początku nie znajdzie się żaden pies który jakoś specjalnie by jej nie spasował to będzie spoko już do końca... a jak nie to pomyślimy. Na szczęście psy i własciciele się do siebie upodabniają - oczekujcie dwu pacyfistek :p Quote
Rawa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Mada:)']Łoj baby, baby, ja już do Was siły nie mom!! :lmaa: :-x:niewiem::grab::2gunfire::boom::mdleje::wallbash::flaming::Help_2: [SIZE=6]WIKI HELP!! Kaj Ty jesteś? [/SIZE][/quote] Madziu moja najmilejsza, jestem! [quote name='grazyna9915']Tym razem staję po stronie PATIKUJEK!:multi: Zresztą sami się o tym na zlocie przekonacie. Nawet całkiem się załamiecie, jak Rawa będzie opowiadać historię o kleszczu. Dlatego proszę nie brać broni palnej bo na pewno ją w tym przypadku użyjecie. Dawidek nabrał rumieńców :oops:, kiedy zobaczył, że ktoś się o niego sprzecza.[/quote] Pani jej nie słyszała to nie wie. Zresztą... Tym razem? Toż to cały czas jest tu jakaś wazelina. [quote name='Patikujek']Oluś zapomniałeś dodać rzygać i odchorowywać:evil_lol: Widzisz Maduniu nawet Grażynka może potwierdzić:PP A co do Dawidka to wycałuj go ode mnie, Mada a Twój brat go nie obroni przede mną, wyślemy go do innego przedziału:evil_lol::cool3:[/quote] Nie zapominaj, że w pociągu jadę jeszcze JA. A ja się nie dam. :p I nie oddam chłopów. Basta. [quote name='grazyna9915']Mada dzieci i ryby głosu nie mają. Pamiętaj jedną rzecz, ja mam dostarczyć Twoje psiaki na zlot więc mi tutaj nie tutaj. Patikujek traktuje mojego syna jak najbardziej prawidłowo, sama mam ochotę udusić go conajmniej 10x na dzień. Przecież on jest teraz w najgłupszym wieku.[/quote] Mada nie jest dzieckiem. Nie widzę tu żadnych. Poza tym to jest szantaż. :mad: Quote
Rinuś Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='olekg18']nie wiadomo.Ale nie bój zaby admin pokasuje tysiace postów i wrócisz do łapek:P teraz na dogo nie znasz dnia ani godziny:P[/quote] [B][I]heh, a Ty byś avek zmienił :eviltong::evil_lol: [/I][/B] [B][I]Ty się starałes o powrót na dogo i od kąd wróciłeś to jakieś dziwne zmiany zaczęły się dziać :diabloti:[/I][/B] Quote
tusia. Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [B]Rose[/B], czy Ty jechałaś wczoraj pociągiem do Poznania od Torunia [bądź wcześniej.]?:razz: bo nie wiem czy to byłaś Ty. :evil_lol::diabloti: sorry że na wątku zlotu, ale nie wiedziałam gdzie Cię szukać :evil_lol:, a pm mi nie działa. :cool1: Quote
Izabela124. Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Jeju ile tu nagdane, raptem tydzień mnie nie było, szok A tak na marginesie to nie śmiejcie się jak mój peis bedzie za mną chodził cały czas, bo on uzależniony jest ode mnie hehe Quote
rose Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='MealyAngel'][B]Rose[/B], czy Ty jechałaś wczoraj pociągiem do Poznania od Torunia [bądź wcześniej.]?:razz: bo nie wiem czy to byłaś Ty. :evil_lol::diabloti: sorry że na wątku zlotu, ale nie wiedziałam gdzie Cię szukać :evil_lol:, a pm mi nie działa. :cool1:[/quote] Nie_nie_to_nie_byłam_ja,jestem_uwięziona_do_15_lipca_w_Złotowie:eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Izabela124.'] A tak na marginesie to nie śmiejcie się jak mój peis bedzie za mną chodził cały czas, bo on uzależniony jest ode mnie hehe[/quote] Nie martw się, mój też.;) Za pewne nie odstąpi mnie na krok hehe Quote
Estera Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 To te z psami przylepami niech się nie zdziwią, jak moja Diuna będzie mnie i psy miała gdzieś,a za to wszyscy ludzie w koło będą najfajniejsi na świecie :loveu: Quote
Mysia_ Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='olekg18']nie wiadomo.Ale nie bój zaby admin pokasuje tysiace postów i wrócisz do łapek:P teraz na dogo nie znasz dnia ani godziny:P[/quote] hehe :lol: powiało grozą :eviltong: Quote
grazyna9915 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Rawa']Madziu moja najmilejsza, jestem! Pani jej nie słyszała to nie wie. Zresztą... Tym razem? Toż to cały czas jest tu jakaś wazelina. Nie zapominaj, że w pociągu jadę jeszcze JA. A ja się nie dam. :p I nie oddam chłopów. Basta. Mada nie jest dzieckiem. Nie widzę tu żadnych. Poza tym to jest szantaż. :mad:[/quote] RAWA WRÓCIŁA.:roll: JAK ZACZENI OPOWIADAĆ O KLESZCZU MAMY PRZEKICHANE. :shake: Quote
Rinuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [B][I]Poszedł przelew za zlot i za koszulkę :grins:[/I][/B] Quote
olekg89 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 I co się cieszysz i tak cię nie wpuścimy na teren ośrodka:P:D Quote
Mysia_ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='grazyna9915']RAWA WRÓCIŁA.:roll: JAK ZACZENI OPOWIADAĆ O KLESZCZU MAMY PRZEKICHANE. :shake:[/quote] o jakim kleszczu? :razz: Quote
tusia. Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 a bu. już chciałam powiedzieć że fajnie unikałaś mojego kolegi. :D Quote
furciaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='olekg18']Boże ,ale wy panikujecie.Pieski najlepiej w złotych klatkach i na podusiach ,żeby tylko się nie pogryzły ,albo ząbkami nie zarysowały.Moje potrafią się kilka razy dziennie prać ze sobą i jakoś żyjemy ,baa nawet się wylizują po takich szamotaninaach.Trzeba pozwolić psu być psem(ja już nawet nie dre mordy jak jedzą ludzkie kupy).Są potomkami wilków mimo,że różni je wiele od swoich przodków ,ale nadal są bardzo podobne.[/quote] Wiesz Olus inaczej wyglada "pranie sie" w swoim stadzie a inaczej z obcym psem, moje tez sie czasem awanturuja, ja sie wtracam bo po co skoro nie gryza sie na smierc i zycie. Natomiast jesli chodzi o sytuacje walki z kims zpoza stada to szczegolnie Fur robi wszystko by zabic, a czarnuch ochoczo jej towazyszy. Ja wole uniknac nieprzyjemnych sytuacji, tymbardziej ze moje nie sa obojetne jesli widza jakas zadyme lub gdy ktos je zaczepia. Nie bede w stanie kontrolowac ich 24/7...do kibla z psem chodzic nie bede:lol: Quote
baffi2 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Izabela124.'] A tak na marginesie to nie śmiejcie się jak mój peis bedzie za mną chodził cały czas, bo on uzależniony jest ode mnie hehe[/quote] Ale w Białymstoku Bobik troche odchodził od Ciebie :) Zresztą Nelly też się bardzo mnie pilnuje, fajnie że bedziemy mieszkac razem xD Quote
Rinuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='olekg18']I co się cieszysz i tak cię nie wpuścimy na teren ośrodka:P:D[/quote] [B][I]haha wiem wiem Oluś :evil_lol: od razu mnie zgarniesz do domku żeby mieć mnie tylko dla siebie:evil_lol:[/I][/B] Quote
baffi2 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 a swoja droga to dlaczemu nikt już nie odlicza? :D osesja się skończyła:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Bo nie ma tych co odliczali i nikomu więcej się nie chce:) Quote
Mysia_ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='baffi2']a swoja droga to dlaczemu nikt już nie odlicza? :D osesja się skończyła:evil_lol:[/quote] obsesja zakończyła się wraz z wyjazdem rose :lol: Komar chyba też gdzies pojechał :eviltong: hehe :lol: Quote
basia bonnie Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Mysia_']obsesja zakończyła się wraz z wyjazdem rose :lol: Komar chyba też gdzies pojechał :eviltong: hehe :lol:[/quote] I mamy spokój :diabloti: :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts