Okamia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='basia bonnie']OK, w takim razie Asiu, do naszego domku (ja,Estera) dopisz jeszcze Okamie :) A do M&T w nocy i tak przyjde :diabloti:[/quote] Ja się zgadzam :cool3: i ja będę odwiedzać ją z Tobą :eviltong: [quote name='Basia i Barni']oczywiscie jedziemy we 4 - moj chłop , ja i Sasza i Barni :multi:[/quote] To szykuje się impreza :evil_lol: [quote name='M&T']Haha, będą nocne przechadzki z domku do domku z psem pod pachą xD[/quote] Mów za siebie bo ja nie będę Kellowatej pod pachą nosić:roll::lol: Troszeńkę za duża jest i niezbyt poręczna :roll: Quote
Asia & Ginger Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Nie zapomnij o mnie :diabloti:[/I][/B] [B][I]Aaa no to gites :) a do kiedy mam wpłacić? :evil_lol::evil_lol: może być do 10 czerwca?czy nie bajdzio?bo dostanę wypłatę wtedy...:cool3:[/I][/B] [B][I]To możecie mnie dopisać...[/I][/B] [B][I][COLOR=red]Rinuś+ pies od piątku do niedzieli - domek (wpraszam się do Olka i reszty),reszta się zgodziła na wzięcie większego domku :p[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=red]Ps. jeszcze koszulka :eviltong:[/COLOR][/I][/B][/quote] Ok, dopisuję Cię do listy. :p [quote name='basia bonnie']OK, w takim razie Asiu, do naszego domku (ja,Estera) dopisz jeszcze Okamie :) A do M&T w nocy i tak przyjde :diabloti:[/quote] Dopisuję Okamię. :p Quote
M&T Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='basia bonnie'] A do M&T w nocy i tak przyjde :diabloti:[/quote] Będę czekać :razz::razz: [quote name='Okamia']Ja się zgadzam :cool3: i ja będę odwiedzać ją z Tobą :eviltong:[/quote] Na Ciebie też poczekam :evil_lol::evil_lol: [quote name='Okamia'] Mów za siebie bo ja nie będę Kellowatej pod pachą nosić:roll::lol: Troszeńkę za duża jest i niezbyt poręczna :roll:[/quote] Ale spróbować nie zaszkodzi! Przynajmniej będzie ubaw xD Quote
McDzik Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [CENTER][SIZE=4][COLOR=purple][B]Może teraz mi się uda... :cooldevi:[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=4][/SIZE][/B] [SIZE=7][COLOR=purple][B]:vamp:48 :vamp:[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Karilka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Basia i Barni']czyżby kolejny labrador dołączy do wodnych zabaw? :cool3:[/quote] Ja też mam psa wodnego:diabloti: Dogomania jest potrzebna jak powietrze...:shake: Quote
Kida i Olo Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Brr..jak ja bym chciała być na tym zlocie :placz:. Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Kida i Olo']Brr..jak ja bym chciała być na tym zlocie :placz:.[/quote] Ja tez ; ) Niestety ode mnie to zdecydowanie za daleko:roll: Quote
Rinuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Karilka']Ja też mam psa wodnego:diabloti: [/quote] [B][I]To będzie impreza wodna :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
baffi2 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]To będzie impreza wodna :evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] mój pies nie jest wodny ale za to ja chętnie :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Karilka']Ja też mam psa wodnego:diabloti: dobermana ? :crazyeye: [/quote] [quote name='Rinuś'][B][I]To będzie impreza wodna :evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] zdecydowanie - przynajmniej labrador- party [quote name='Herspri']a ja mam psa pół-wodnego :eviltong:[/quote] widziałam ta pięknośc- Etna - moczy tylko łapki ale moze da sie nakusic na cos wiecej :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Kelly i ja też chętnie się przyłączymy choć wolimy śnieżne party ... Ale wodne też może być... Tylko że Kellowate wejdzie tak aby swojego przyjaciela ogon nie zamoczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Okamia']Tylko że Kellowate wejdzie tak aby swojego przyjaciela ogon nie zamoczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Oj ty niedobra! Miałaś nikomu nie mówić!! :mad::mad::mad: Quote
Rahl Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jeśli mowa o wypadach nad jezioro to się zapisujemy z gordem :D Quote
psiunia1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jesli mowa o psach wodnych to ja zglaszam moja ONke..:cool3: Quote
Asia & Ginger Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Karilka']Ja też mam psa wodnego:diabloti: Dogomania jest potrzebna jak powietrze...:shake:[/quote] Karilka, miło Cię znów widzieć na dogo. :p [quote name='Kida i Olo']Brr..jak ja bym chciała być na tym zlocie :placz:.[/quote] [quote name='Iza13']Ja tez ; ) Niestety ode mnie to zdecydowanie za daleko:roll:[/quote] Nie marudzić tylko przyjeżdżać. :cool3: ;) Gingerka też jest chętna na kąpiele wodno-błotne. :cool3: :evil_lol: Quote
rose Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Gingerka też jest chętna na kąpiele wodno-błotne. :cool3: :evil_lol:[/quote] to błotko to chyba tak dla urody:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Mój oczywiście kocha wszystkie patole w wodzie wiec szykować rączki do rzucania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [CENTER]małe sprostowanie:P sie mi pomyliło:P [SIZE=7][B][COLOR=Purple]47 [/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER] Quote
Asia & Ginger Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='rose']to błotko to chyba tak dla urody:evil_lol:[/quote] O tak, a później będzie radośnie skakać na wszystkich. :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Nie marudzić tylko przyjeżdżać. :cool3: ;) [/quote] Może za rok :razz: Jak będzie bliżej i wyleczę moją suczę z nienawiści do ONków ; ) Quote
komar Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 a kto chetny na poranne wodne szaleństwo dla ludzi bez psów??:razz: Quote
Rinuś Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='komar']a kto chetny na poranne wodne szaleństwo dla ludzi bez psów??:razz:[/quote] [B][I]Na valeta? :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]łooo to nas tam będzie w tej wodzie :evil_lol:[/I][/B] Quote
Recommended Posts