Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='komar']no to już można obejrzeć;P

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=8lgImh-UiLE[/URL][/quote]
No wiesz co gdzie tu nam kamerowałeś! Tu po tyłku tam po cyckach:evil_lol::evil_lol: A piorunek się załapał:evil_lol:

Posted

[quote name='gossia']KaRa mi grozi że zadzwoni do mamy bo psa kupiłam....he, he ! Mama powiedziała że masz spadać...! I skasować numer telefonu. Bo sobie nie życzy...! A jak chcesz to dzwoń bardzo proszę...! Mama też...[/quote]

pfffff ... buahahahahahahahaaaaahaaa
:evil_lol: ty to potrafisz człowieka rozsmieszyć :evil_lol: Czy wiesz co to netykieta? Widocznie nie. .. bo obrażasz ludzi, dziewczyno!
a poza tym, To KaRa nie jest dzieckiem, takim jak ty widocznie, a jak już chcesz po kimś 'jechac' to znajdz rownego sobie, a nie starszych (i bez obrazy, z całym szacunkiem) mądrzejszych ... :roll:

Posted

[quote name='KaRa_']Jakby ktoś poczytał tego dziecka bloga to by wiedział dlaczego jestem wkurzona. Czytając bloga mam wrażenie,że lekka patologia tam jest...[/quote]

Kara podaj adres bloga może być na priv chętnie sobie poczytam co to dziecko wypisuje :angryy:

Posted

To ja tak pięknie kamerowałam drogę:evil_lol: I piorunek tez ja uchwyciłam:evil_lol:

Posted

Fajny filmik! :cool3: :multi:

[quote name='KaRa_']No wiesz co gdzie tu nam kamerowałeś! Tu po tyłku tam po cyckach:evil_lol::evil_lol: A piorunek się załapał:evil_lol:[/quote]
Typowy facet... :shake: :diabloti:

[quote name='Junka']Kara podaj adres bloga może być na priv chętnie sobie poczytam co to dziecko wypisuje :angryy:[/quote]
[B]Junka[/B], stronę wcześniej KaRa podawała linka do bloga. ;)

[quote name='Rawa']Przez ten film jeszcze bardziej spieszy mi się na zlot.
Ile jeszcze dni? 98?[/quote]
A mi przez to, że tam pojechaliśmy. :p

[quote name='basia bonnie']po zdjęciach widać, że ośrodek naprawdę fajny i dobrze wybrany :)
pogratulować naszym kochanym organizatorom! :multi: :loveu:[/quote]
Dziękujemy. :p

[quote name='Rawa']Tak, organizatorów można nam pozazdrościć. :loveu:[/quote]
[quote name='basia bonnie']To racja:loveu:

no dobra, koniec już podlizywania:diabloti: :evil_lol::evil_lol:[/quote]
:lol: :lol: :lol:

[quote name='rose']To ja tak pięknie kamerowałam drogę:evil_lol: I piorunek tez ja uchwyciłam:evil_lol:[/quote]
Już się tak nie chwal. :eviltong:

Posted

[quote name='Junka']Ale ona chyba nie podała linka do bloga tylko do tematu uzytkownik Gossia!! A tego linka do bloga nie moge jakoś znaleźć :shake:[/quote]

Wejdź na napisane posty gosi, na 2 czy 3 stronie od konca jest ten adres

Posted

[quote name='czarnula87']zapiszcie mnie do domku M&T... przepraszam nie zauważyłam tego posta <wstydzi się>. a w temacie Gossi twardo milczę :) pozdrawiam cieplutko :)))[/quote]

[quote name='Asia & Ginger']Już zapisuję. :p[/quote]

Jupijej :D:D Mamy czarnulkę w domku :D to juz komplet czy my mamy 5-oosobowy?

A tak w ogóle to mama już przelała kasę za zlot :) jak ją dostaniecie to dajcie mi znać ^^