komar Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Karolci należy się bać bo nawet bułeczki w knajpie nie odpuściła:lol::lol: Quote
Ania&Andzia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 :) aj tam. bułeczki oddam :) w knajpach raczej nie dają grahamek, a białego pieczywa nie znoszę Quote
komar Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 no to już można obejrzeć;P [url]http://www.youtube.com/watch?v=8lgImh-UiLE[/url] Quote
KaRa_ Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='komar']no to już można obejrzeć;P [URL]http://www.youtube.com/watch?v=8lgImh-UiLE[/URL][/quote] No wiesz co gdzie tu nam kamerowałeś! Tu po tyłku tam po cyckach:evil_lol::evil_lol: A piorunek się załapał:evil_lol: Quote
requiem. Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='gossia']KaRa mi grozi że zadzwoni do mamy bo psa kupiłam....he, he ! Mama powiedziała że masz spadać...! I skasować numer telefonu. Bo sobie nie życzy...! A jak chcesz to dzwoń bardzo proszę...! Mama też...[/quote] pfffff ... buahahahahahahahaaaaahaaa :evil_lol: ty to potrafisz człowieka rozsmieszyć :evil_lol: Czy wiesz co to netykieta? Widocznie nie. .. bo obrażasz ludzi, dziewczyno! a poza tym, To KaRa nie jest dzieckiem, takim jak ty widocznie, a jak już chcesz po kimś 'jechac' to znajdz rownego sobie, a nie starszych (i bez obrazy, z całym szacunkiem) mądrzejszych ... :roll: Quote
Junka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='KaRa_']Jakby ktoś poczytał tego dziecka bloga to by wiedział dlaczego jestem wkurzona. Czytając bloga mam wrażenie,że lekka patologia tam jest...[/quote] Kara podaj adres bloga może być na priv chętnie sobie poczytam co to dziecko wypisuje :angryy: Quote
Rawa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Przez ten film jeszcze bardziej spieszy mi się na zlot. Ile jeszcze dni? 98? Quote
basia bonnie Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 po zdjęciach widać, że ośrodek naprawdę fajny i dobrze wybrany :) pogratulować naszym kochanym organizatorom! :multi: :loveu: Quote
Rawa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Tak, organizatorów można nam pozazdrościć. :loveu: Quote
basia bonnie Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Rawa']Tak, organizatorów można nam pozazdrościć. :loveu:[/quote] To racja:loveu: no dobra, koniec już podlizywania:diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='komar']no to już można obejrzeć;P [URL]http://www.youtube.com/watch?v=8lgImh-UiLE[/URL][/quote] To ja tak pięknie kamerowałam drogę:evil_lol: I piorunek tez ja uchwyciłam:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='komar']no to już można obejrzeć;P [URL]http://www.youtube.com/watch?v=8lgImh-UiLE[/URL][/quote] Fajny filmik! :cool3: :multi: [quote name='KaRa_']No wiesz co gdzie tu nam kamerowałeś! Tu po tyłku tam po cyckach:evil_lol::evil_lol: A piorunek się załapał:evil_lol:[/quote] Typowy facet... :shake: :diabloti: [quote name='Junka']Kara podaj adres bloga może być na priv chętnie sobie poczytam co to dziecko wypisuje :angryy:[/quote] [B]Junka[/B], stronę wcześniej KaRa podawała linka do bloga. ;) [quote name='Rawa']Przez ten film jeszcze bardziej spieszy mi się na zlot. Ile jeszcze dni? 98?[/quote] A mi przez to, że tam pojechaliśmy. :p [quote name='basia bonnie']po zdjęciach widać, że ośrodek naprawdę fajny i dobrze wybrany :) pogratulować naszym kochanym organizatorom! :multi: :loveu:[/quote] Dziękujemy. :p [quote name='Rawa']Tak, organizatorów można nam pozazdrościć. :loveu:[/quote] [quote name='basia bonnie']To racja:loveu: no dobra, koniec już podlizywania:diabloti: :evil_lol::evil_lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: [quote name='rose']To ja tak pięknie kamerowałam drogę:evil_lol: I piorunek tez ja uchwyciłam:evil_lol:[/quote] Już się tak nie chwal. :eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Właśnie przelałam całą kwotę;) [SIZE=1]można zmienić kolorek:eviltong:[/SIZE] Quote
Junka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ale ona chyba nie podała linka do bloga tylko do tematu uzytkownik Gossia!! A tego linka do bloga nie moge jakoś znaleźć :shake: Quote
Iza. Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Junka']Ale ona chyba nie podała linka do bloga tylko do tematu uzytkownik Gossia!! A tego linka do bloga nie moge jakoś znaleźć :shake:[/quote] Wejdź na napisane posty gosi, na 2 czy 3 stronie od konca jest ten adres Quote
Junka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Jej ta dziewczyna ma nierówno pod sufitem. Ciekawa jestem czy te wszystkie psy to są jej. :shake: Quote
magdyska25 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 nie jestem w temacie ale o co chodzi??:roll: Quote
M&T Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='czarnula87']zapiszcie mnie do domku M&T... przepraszam nie zauważyłam tego posta <wstydzi się>. a w temacie Gossi twardo milczę :) pozdrawiam cieplutko :)))[/quote] [quote name='Asia & Ginger']Już zapisuję. :p[/quote] Jupijej :D:D Mamy czarnulkę w domku :D to juz komplet czy my mamy 5-oosobowy? A tak w ogóle to mama już przelała kasę za zlot :) jak ją dostaniecie to dajcie mi znać ^^ Quote
Mysia_ Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Izabela124.']Ja tez prosze linka na priw[/quote] i ja też :roll: Quote
Recommended Posts