Atkaaaa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 No nie, ja już na ten wątek nie zaglądam... :(:shake::p agility, szkolenie, wycieczki, podchody... :(:placz: Załamałyście mnie..:placz:. też chce!!!!!!:razz: Ale za rok ma być powtórka...będzie prawda?:diabloti::cool3::razz: Quote
Basia i Barni Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='rose']Karilka zaliczka wpłacona;)[/quote] płacic bo Barni głoduje :diabloti: Quote
Karilka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 80zeta poszło to jakieś 6kg dobrej karmy z allegro będzie:cool1:. My sie piszemy na wszystko co tylko sie da, tylko może nie biegi bo niby pies ma łapę złamaną...i staw zwichnięty... Znaczy przynajmniej MIAŁ MIEĆ. Quote
Asia & Ginger Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Atkaaaa']No nie, ja już na ten wątek nie zaglądam... :(:shake::p agility, szkolenie, wycieczki, podchody... :(:placz: Załamałyście mnie..:placz:. też chce!!!!!!:razz: Ale za rok ma być powtórka...będzie prawda?:diabloti::cool3::razz:[/quote] [B]Atkaaaa[/B], a może jednak pojedziesz z mamą i rodzinką? :cool3: [quote name='rose']Karilka zaliczka wpłacona;)[/quote] Już zaróżawiam. :p [quote name='Karilka']80zeta poszło to jakieś 6kg dobrej karmy z allegro będzie:cool1:. My sie piszemy na wszystko co tylko sie da, tylko może nie biegi bo niby pies ma łapę złamaną...i staw zwichnięty... Znaczy przynajmniej MIAŁ MIEĆ.[/quote] My też piszemy się na wszystko oprócz biegania, bo nie lubię się męczyć i oprócz porannego rozpływania, bo nie lubię wcześnie wstawać. :lol: :evil_lol: Quote
Karilka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Oj tak, tak. Poranne wstawanie tez jest nie fajne. Ale siedzenie po nocach jest fajne;). Quote
Asia & Ginger Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Karilka']Oj tak, tak. Poranne wstawanie tez jest nie fajne. Ale siedzenie po nocach jest fajne;).[/quote] Ja w nocy dopiero się ożywiam. :cool3: :evil_lol: Quote
Karilka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Haha no ja też. Jeszcze zależy od pogody i dnia:lol:. Quote
Pimpek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Mnie niestety w tym roku nie będzie :shake: Wiadomo może gdzie będzie zlot za rok?:diabloti: Quote
KaRa_ Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Pimpek']Mnie niestety w tym roku nie będzie :shake: Wiadomo może gdzie będzie zlot za rok?:diabloti:[/quote] Pewnie w Sierakowie jeśli nam się spodoba;) Quote
Pimpek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='KaRa_']Pewnie w Sierakowie jeśli nam się spodoba;)[/quote] O, to może będziemy za rok :D Quote
M&T Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 hej wszystkim :D nie było mnie trochę czasu i się wybiłam z tematu :P mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym agility? Będzie na zlocie? I jakie podchody?? :D Powiedzcie mi wszystko :P Quote
KaRa_ Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='M&T']hej wszystkim :D nie było mnie trochę czasu i się wybiłam z tematu :P mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym agility? Będzie na zlocie? I jakie podchody?? :D Powiedzcie mi wszystko :P[/quote] Niektórzy wymyślili,że będą się bawić w podchody, a inni,że agility na zlocie, a jeszcze inni,że będą robić poranne zaprawy :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 A moze za rok w innym miejscu? Np. nad morzem? Quote
baffi2 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Izabela124.']A moze za rok w innym miejscu? Np. nad morzem?[/quote] a może gdzieś w centralnej Polsce? :D :eviltong: Quote
gossia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Mam pytanie... Czy Dogue de Bordeaux nie jest dominujący? I czy z takim psem bym mogła przyjechać na zlot? Quote
Rawa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='gossia']Mam pytanie... Czy Dogue de Bordeaux nie jest dominujący? I czy z takim psem bym mogła przyjechać na zlot?[/QUOTE] Gossiu, wszystko zależy od charakteru psa. Quote
KaRa_ Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='gossia']Mam pytanie... Czy Dogue de Bordeaux nie jest dominujący? I czy z takim psem bym mogła przyjechać na zlot?[/quote] A co kolejny pies?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
KaRa_ Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Zlot może być wszędzie gdzie się chce gdy znajdzie się dobry organizator;) Ale morze najlepsze dla psów nie jest akurat;). Ale myślę,że jak będzie w Sierakowie fajnie to się zatrzymamy tam na jakieś 2-3lata;) niech tradycji troche będzie;) Quote
Marta_Ares Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='KaRa_']A co kolejny pies?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] mam nadzieje ze nie :roll: Quote
psiunia1 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Czyżby Gossia miala kolejnego psa.??:crazyeye: Quote
M&T Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='KaRa_']Niektórzy wymyślili,że będą się bawić w podchody, a inni,że agility na zlocie, a jeszcze inni,że będą robić poranne zaprawy :evil_lol:[/quote] aha, ok :P ja się na agility piszę xD Quote
baffi2 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='gossia']Mam pytanie... Czy Dogue de Bordeaux nie jest dominujący? I czy z takim psem bym mogła przyjechać na zlot?[/quote] :crazyeye: dopiero co pisałaś że musisz oddać jednego psa, masz nowego szczeniaka i w dodatku chciałaś mieć szczeniaki po swojej nie rasowej suce! :crazyeye: [SIZE=3][B]OPANUJ SIĘ!!![/B] [B]I POMYŚL JAKĄ KRZYWDĘ WYRZĄDZASZ TYM PSOM![/B][/SIZE] :shake: Quote
Recommended Posts