Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nie, ja już na ten wątek nie zaglądam... :(:shake::p
agility, szkolenie, wycieczki, podchody... :(:placz:
Załamałyście mnie..:placz:.
też chce!!!!!!:razz:
Ale za rok ma być powtórka...będzie prawda?:diabloti::cool3::razz:

Posted

80zeta poszło to jakieś 6kg dobrej karmy z allegro będzie:cool1:.

My sie piszemy na wszystko co tylko sie da, tylko może nie biegi bo niby pies ma łapę złamaną...i staw zwichnięty...
Znaczy przynajmniej MIAŁ MIEĆ.

Posted

[quote name='Atkaaaa']No nie, ja już na ten wątek nie zaglądam... :(:shake::p
agility, szkolenie, wycieczki, podchody... :(:placz:
Załamałyście mnie..:placz:.
też chce!!!!!!:razz:
Ale za rok ma być powtórka...będzie prawda?:diabloti::cool3::razz:[/quote]
[B]Atkaaaa[/B], a może jednak pojedziesz z mamą i rodzinką? :cool3:

[quote name='rose']Karilka zaliczka wpłacona;)[/quote]
Już zaróżawiam. :p

[quote name='Karilka']80zeta poszło to jakieś 6kg dobrej karmy z allegro będzie:cool1:.

My sie piszemy na wszystko co tylko sie da, tylko może nie biegi bo niby pies ma łapę złamaną...i staw zwichnięty...
Znaczy przynajmniej MIAŁ MIEĆ.[/quote]
My też piszemy się na wszystko oprócz biegania, bo nie lubię się męczyć i oprócz porannego rozpływania, bo nie lubię wcześnie wstawać. :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pimpek']Mnie niestety w tym roku nie będzie :shake:
Wiadomo może gdzie będzie zlot za rok?:diabloti:[/quote]
Pewnie w Sierakowie jeśli nam się spodoba;)

Posted

hej wszystkim :D nie było mnie trochę czasu i się wybiłam z tematu :P mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym agility? Będzie na zlocie? I jakie podchody?? :D Powiedzcie mi wszystko :P

Posted

[quote name='M&T']hej wszystkim :D nie było mnie trochę czasu i się wybiłam z tematu :P mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym agility? Będzie na zlocie? I jakie podchody?? :D Powiedzcie mi wszystko :P[/quote]
Niektórzy wymyślili,że będą się bawić w podchody, a inni,że agility na zlocie, a jeszcze inni,że będą robić poranne zaprawy :evil_lol:

Posted

[quote name='gossia']Mam pytanie... Czy Dogue de Bordeaux nie jest dominujący? I czy z takim psem bym mogła przyjechać na zlot?[/QUOTE]

Gossiu, wszystko zależy od charakteru psa.

Posted

[quote name='gossia']Mam pytanie... Czy Dogue de Bordeaux nie jest dominujący? I czy z takim psem bym mogła przyjechać na zlot?[/quote]
A co kolejny pies?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Zlot może być wszędzie gdzie się chce gdy znajdzie się dobry organizator;) Ale morze najlepsze dla psów nie jest akurat;).
Ale myślę,że jak będzie w Sierakowie fajnie to się zatrzymamy tam na jakieś 2-3lata;) niech tradycji troche będzie;)

Posted

[quote name='KaRa_']Niektórzy wymyślili,że będą się bawić w podchody, a inni,że agility na zlocie, a jeszcze inni,że będą robić poranne zaprawy :evil_lol:[/quote]

aha, ok :P ja się na agility piszę xD

Posted

[quote name='gossia']Mam pytanie... Czy Dogue de Bordeaux nie jest dominujący? I czy z takim psem bym mogła przyjechać na zlot?[/quote]
:crazyeye:
dopiero co pisałaś że musisz oddać jednego psa, masz nowego szczeniaka i w dodatku chciałaś mieć szczeniaki po swojej nie rasowej suce! :crazyeye:
[SIZE=3][B]OPANUJ SIĘ!!![/B] [B]I POMYŚL JAKĄ KRZYWDĘ WYRZĄDZASZ TYM PSOM![/B][/SIZE] :shake: