Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja pewnie bede koczowac nad brzegiem jeziorka bo czarnuch z wody przez 3 dni nie wyjdzie:lol: ale jak mu sie znudzi to chetnie poskaczemy amatorsko na Agility...Z Fur to raczej nie bo ona to taka wersja taran:evil_lol:

Posted

Sorki,ze dopiero pisze ale nie mialam przez kilka dni dostepu do internetu (a tu ok.50 str do nadrobinia,macie tempo pisania)..
Bede z dwoma psiakami z mloda owczarka i dorosla labradorka,wiec mozna przy mnie dopisac 2 psy tzn.suki..:cool3:
No i szczerze mowiac to ulzylo mi jak przeczytalam,ze Gossia jednak nie jedzie sama tylko z mama,bo jakos nie wyobrazalam sobie 11letniego dziecka samego z takim psem..:mad:
I dolaczam do grona klikajacych i szkolacych sie..:lol:

Posted

[quote name='psiunia1']Sorki,ze dopiero pisze ale nie mialam przez kilka dni dostepu do internetu (a tu ok.50 str do nadrobinia,macie tempo pisania)..
Bede z dwoma psiakami z mloda owczarka i dorosla labradorka,wiec mozna przy mnie dopisac 2 psy tzn.suki..:cool3:
No i szczerze mowiac to ulzylo mi jak przeczytalam,ze Gossia jednak nie jedzie sama tylko z mama,bo jakos nie wyobrazalam sobie 11letniego dziecka samego z takim psem..:mad:
I dolaczam do grona klikajacych i szkolacych sie..:lol:[/quote]
Zaraz dopiszę suczynki. :p

Posted

a ja na zlocie bede robil to co zwykle robie na zlocie:P Wysyłał chętnych do sklepu;P spał do południa (z mała przerwa na zaprawe i poranne rozplywanie), jadł;P zwiedzal okoliczne by moze odkryc jakies ciekawe miejsce do pokazania reszcie ludziówD (a moze kots ze mna bedzie odkrywal te tereny?):D no i wieczorkiem bede robil to co sie robi wieczorkiem;PP:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='komar']a ja na zlocie bede robil to co zwykle robie na zlocie:P Wysyłał chętnych do sklepu;P spał do południa (z mała przerwa na zaprawe i poranne rozplywanie), jadł;P zwiedzal okoliczne by moze odkryc jakies ciekawe miejsce do pokazania reszcie ludziówD (a moze kots ze mna bedzie odkrywal te tereny?):D no i wieczorkiem bede robil to co sie robi wieczorkiem;PP:diabloti::diabloti:[/quote]
podnosze- tylko uwzglednie w tym planie mojego psa i meża :diabloti:

Posted

My też lubimy tułaczki.:roll:
Zwłaszcza gubienie sie na obcym terenie, do tego bezludnym, gdzie nie ma zasięgu telefonii komórkowej i cywilizacji:cool1:...
Kiedyś chodziłam ze znajomymi na takie wyprawy ale oni chyba z tego wyrośli a mnie zostało:siara:... Dobrze, że mam psy

Posted

[quote name='komar']a ja na zlocie bede robil to co zwykle robie na zlocie:P Wysyłał chętnych do sklepu;P spał do południa (z mała przerwa na zaprawe i poranne rozplywanie), jadł;P zwiedzal okoliczne by moze odkryc jakies ciekawe miejsce do pokazania reszcie ludziówD (a moze kots ze mna bedzie odkrywal te tereny?):D no i wieczorkiem bede robil to co sie robi wieczorkiem;PP:diabloti::diabloti:[/quote]

Synek nie zapomnij o porannej rozprawie dla mojego kundla:evil_lol:bo ja tez chce pospac dłużej :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='KaRa_']My akurat będziemy po obozie agilitowym i pewnie też znajdziemy na to czas;)[/QUOTE]

Możesz coś więcej napisać o tym obozie? :roll:

Przepraszam za off :roll: :oops:

Posted

[quote name='kelpie0']Możesz coś więcej napisać o tym obozie? :roll:

Przepraszam za off :roll: :oops:[/quote]
To chyba o to chodzi, o ile się nie mylę: :cool3:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106981[/URL]

Posted

[quote name='Asia & Ginger']To chyba o to chodzi, o ile się nie mylę: :cool3:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106981[/URL][/quote]
Nie, nie ja jadę na obóz Need4Speed;)

Posted

[quote name='KaRa_']Nie, nie ja jadę na obóz Need4Speed;)[/QUOTE]

Szkoda, że już po zapisach :shake:, nie za bardzo mam czas szperać po necie i nie trafiłam na informację o tym obozie :placz:, szkoda, może w przyszłym roku, chyba, że wiesz o jakiś innych agilitowych wyjazdach dla takich "0" (początkujących ;))?

Posted

[quote name='grazyna9915']SUPEROWY POMYSŁ!!!

CZY AMATORZY MOGĄ SIĘ PRZYŁĄCZYĆ?[/quote]

[quote name='Dianeczka']Właśnie? :razz:[/quote]
jasne że mogą:cool3: Ci bardziej zaawansowani będą pomagać tym mniej zaawansowanym;)

[quote name='Mada:)']I ja też chętna!! :multi:[/quote]

[quote name='Asia & Ginger']Ja też się chętnie przyłączę do agilitowców! :cool3: :multi: :multi: :multi:[/quote]
Super, niezła grupka się szykuje:multi: :D

Posted

[quote name='gossia']Mogę też się przyłączyć?[/quote]
Bo jeżeli pojedziemy z mamą to prawdopodobnie weźmiemy Mikrusa i Lejde:eviltong: Więc może będzie można spróbować?:cool1::roll:

Posted

[quote name='baffi2']jasne że mogą:cool3: Ci bardziej zaawansowani będą pomagać tym mniej zaawansowanym;)
[/QUOTE]

Świetnie! :multi:

Posted

[quote name='Dianeczka']Świetnie! :multi:[/quote]
też się cieszę:loveu: :lol:

[SIZE=3][COLOR=Magenta][B]A czy ktoś ze zlotowiczów posiada [SIZE=4]TUNEL do AGILITY[/SIZE] lub mógłby od kogoś pożyczyć?[/B][/COLOR][/SIZE] :cool3:

Posted

[quote name='baffi2']też się cieszę:loveu: :lol:

[SIZE=3][COLOR=magenta][B]A czy ktoś ze zlotowiczów posiada [SIZE=4]TUNEL do AGILITY[/SIZE] lub mógłby od kogoś pożyczyć?[/B][/COLOR][/SIZE] :cool3:[/quote]

Ja nie wiem czy se nie zakupie takiego dziecięcego ale nawet jeśli to nie bede miala jak go wziąśc :shake:

Posted

Wszystkiego najlepszego dla naszej księgowej
:smilecol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::new-bday::new-bday::BIG::BIG::tort::tort::bday::bday::laola::laola::beerchug::cunao::drinking::drink1::laola:to co jutro czy dziś opijamy? :D

Posted

[SIZE=6][COLOR=Magenta]sto:laola: lat:knajpa: sto[/COLOR][/SIZE]:drinka::new-bday:[SIZE=6][COLOR=Magenta] :beerchug:lat[/COLOR][/SIZE]:multi::megagrin::Rose::sweetCyb::tort::bday::eating::popcorn::drink1::BIG:

Posted

Wszystkiego naj, najlepszego! :Rose:
Oby pieniążki na konto wpływały, a nasza księgowa i organizatorki się nie denerwowały :eviltong: