furciaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja pewnie bede koczowac nad brzegiem jeziorka bo czarnuch z wody przez 3 dni nie wyjdzie:lol: ale jak mu sie znudzi to chetnie poskaczemy amatorsko na Agility...Z Fur to raczej nie bo ona to taka wersja taran:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 My akurat będziemy po obozie agilitowym i pewnie też znajdziemy na to czas;) Quote
psiunia1 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Sorki,ze dopiero pisze ale nie mialam przez kilka dni dostepu do internetu (a tu ok.50 str do nadrobinia,macie tempo pisania).. Bede z dwoma psiakami z mloda owczarka i dorosla labradorka,wiec mozna przy mnie dopisac 2 psy tzn.suki..:cool3: No i szczerze mowiac to ulzylo mi jak przeczytalam,ze Gossia jednak nie jedzie sama tylko z mama,bo jakos nie wyobrazalam sobie 11letniego dziecka samego z takim psem..:mad: I dolaczam do grona klikajacych i szkolacych sie..:lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='psiunia1']Sorki,ze dopiero pisze ale nie mialam przez kilka dni dostepu do internetu (a tu ok.50 str do nadrobinia,macie tempo pisania).. Bede z dwoma psiakami z mloda owczarka i dorosla labradorka,wiec mozna przy mnie dopisac 2 psy tzn.suki..:cool3: No i szczerze mowiac to ulzylo mi jak przeczytalam,ze Gossia jednak nie jedzie sama tylko z mama,bo jakos nie wyobrazalam sobie 11letniego dziecka samego z takim psem..:mad: I dolaczam do grona klikajacych i szkolacych sie..:lol:[/quote] Zaraz dopiszę suczynki. :p Quote
komar Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 a ja na zlocie bede robil to co zwykle robie na zlocie:P Wysyłał chętnych do sklepu;P spał do południa (z mała przerwa na zaprawe i poranne rozplywanie), jadł;P zwiedzal okoliczne by moze odkryc jakies ciekawe miejsce do pokazania reszcie ludziówD (a moze kots ze mna bedzie odkrywal te tereny?):D no i wieczorkiem bede robil to co sie robi wieczorkiem;PP:diabloti::diabloti: Quote
Basia i Barni Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='komar']a ja na zlocie bede robil to co zwykle robie na zlocie:P Wysyłał chętnych do sklepu;P spał do południa (z mała przerwa na zaprawe i poranne rozplywanie), jadł;P zwiedzal okoliczne by moze odkryc jakies ciekawe miejsce do pokazania reszcie ludziówD (a moze kots ze mna bedzie odkrywal te tereny?):D no i wieczorkiem bede robil to co sie robi wieczorkiem;PP:diabloti::diabloti:[/quote] podnosze- tylko uwzglednie w tym planie mojego psa i meża :diabloti: Quote
Karilka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 My też lubimy tułaczki.:roll: Zwłaszcza gubienie sie na obcym terenie, do tego bezludnym, gdzie nie ma zasięgu telefonii komórkowej i cywilizacji:cool1:... Kiedyś chodziłam ze znajomymi na takie wyprawy ale oni chyba z tego wyrośli a mnie zostało:siara:... Dobrze, że mam psy Quote
KaRa_ Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='komar']a ja na zlocie bede robil to co zwykle robie na zlocie:P Wysyłał chętnych do sklepu;P spał do południa (z mała przerwa na zaprawe i poranne rozplywanie), jadł;P zwiedzal okoliczne by moze odkryc jakies ciekawe miejsce do pokazania reszcie ludziówD (a moze kots ze mna bedzie odkrywal te tereny?):D no i wieczorkiem bede robil to co sie robi wieczorkiem;PP:diabloti::diabloti:[/quote] Synek nie zapomnij o porannej rozprawie dla mojego kundla:evil_lol:bo ja tez chce pospac dłużej :lol::lol::lol: Quote
kelpie0 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='KaRa_']My akurat będziemy po obozie agilitowym i pewnie też znajdziemy na to czas;)[/QUOTE] Możesz coś więcej napisać o tym obozie? :roll: Przepraszam za off :roll: :oops: Quote
Asia & Ginger Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='kelpie0']Możesz coś więcej napisać o tym obozie? :roll: Przepraszam za off :roll: :oops:[/quote] To chyba o to chodzi, o ile się nie mylę: :cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106981[/URL] Quote
KaRa_ Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Asia & Ginger']To chyba o to chodzi, o ile się nie mylę: :cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106981[/URL][/quote] Nie, nie ja jadę na obóz Need4Speed;) Quote
kelpie0 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='KaRa_']Nie, nie ja jadę na obóz Need4Speed;)[/QUOTE] Szkoda, że już po zapisach :shake:, nie za bardzo mam czas szperać po necie i nie trafiłam na informację o tym obozie :placz:, szkoda, może w przyszłym roku, chyba, że wiesz o jakiś innych agilitowych wyjazdach dla takich "0" (początkujących ;))? Quote
baffi2 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='grazyna9915']SUPEROWY POMYSŁ!!! CZY AMATORZY MOGĄ SIĘ PRZYŁĄCZYĆ?[/quote] [quote name='Dianeczka']Właśnie? :razz:[/quote] jasne że mogą:cool3: Ci bardziej zaawansowani będą pomagać tym mniej zaawansowanym;) [quote name='Mada:)']I ja też chętna!! :multi:[/quote] [quote name='Asia & Ginger']Ja też się chętnie przyłączę do agilitowców! :cool3: :multi: :multi: :multi:[/quote] Super, niezła grupka się szykuje:multi: :D Quote
gossia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='gossia']Mogę też się przyłączyć?[/quote] Bo jeżeli pojedziemy z mamą to prawdopodobnie weźmiemy Mikrusa i Lejde:eviltong: Więc może będzie można spróbować?:cool1::roll: Quote
Rawa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='baffi2']jasne że mogą:cool3: Ci bardziej zaawansowani będą pomagać tym mniej zaawansowanym;) [/QUOTE] Świetnie! :multi: Quote
baffi2 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Dianeczka']Świetnie! :multi:[/quote] też się cieszę:loveu: :lol: [SIZE=3][COLOR=Magenta][B]A czy ktoś ze zlotowiczów posiada [SIZE=4]TUNEL do AGILITY[/SIZE] lub mógłby od kogoś pożyczyć?[/B][/COLOR][/SIZE] :cool3: Quote
Junka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='baffi2']też się cieszę:loveu: :lol: [SIZE=3][COLOR=magenta][B]A czy ktoś ze zlotowiczów posiada [SIZE=4]TUNEL do AGILITY[/SIZE] lub mógłby od kogoś pożyczyć?[/B][/COLOR][/SIZE] :cool3:[/quote] Ja nie wiem czy se nie zakupie takiego dziecięcego ale nawet jeśli to nie bede miala jak go wziąśc :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 moja wilczarka jest z A2...tyle, ze nie ze mna wiec ja ni umieju nic...chyba, ze jak sama zobaczy przeszkody to nas podszkoli:D Quote
Marta_Ares Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 o ja sie chetnie przylacze do agilitowcow, tym bardziej ze juz niedlugo (po maturze i po kastracji) wracam do anszego klubu:multi: :multi: Quote
KaRa_ Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Wszystkiego najlepszego dla naszej księgowej :smilecol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::new-bday::new-bday::BIG::BIG::tort::tort::bday::bday::laola::laola::beerchug::cunao::drinking::drink1::laola:to co jutro czy dziś opijamy? :D Quote
Atkaaaa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [SIZE=6][COLOR=Magenta]sto:laola: lat:knajpa: sto[/COLOR][/SIZE]:drinka::new-bday:[SIZE=6][COLOR=Magenta] :beerchug:lat[/COLOR][/SIZE]:multi::megagrin::Rose::sweetCyb::tort::bday::eating::popcorn::drink1::BIG: Quote
rose Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Dziękuję :loveu::loveu::loveu: Kara, jutro opijamy:eviltong: Quote
Rawa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Wszystkiego naj, najlepszego! :Rose: Oby pieniążki na konto wpływały, a nasza księgowa i organizatorki się nie denerwowały :eviltong: Quote
Recommended Posts