Asia & Ginger Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='AgaCzips']Czips jest pod znakiem zapytania, ale prawdopodobnie zostanie w domu;) Jedzie sama Aga, pani Czips:lol:[/quote] Czyżby Czipsik coś przeskrobał? :cool3: :evil_lol: [quote name='Agga']Czy ja mogę o coś się zapytać. Teraz spojrzałam w kalendarz. W sierpniu weekendy układają się tak: -2-3 -9-10 -16-17 [B][COLOR=red]-23-24[/COLOR][/B] -30-31 A może by tak 23-24 sądzę, że więcej nas pojedzie. Tak patrze po poprzednich latach. Na początku sierpnia to dużo ludzi będzie jeszcze na wyjazdach:roll:;)A co do tego, że zimno to jakoś nie zdarzyło się abyśmy pomarzli. :p[/quote] No nie wiem. Od początku wspominaliśmy, że w grę wchodzi początek sierpnia i większość chętnych się zgodziła. :roll: Także myślę, że do wyboru są takie terminy albo 6-10, albo 2-6. Chyba, że 4-8 (czyli bez weekendu). [quote name='olekg18']Życie nie ma co marudzić termin jest już ustalony 6-10 i tak ma pozostać.Ewentualnie przesunie się pare dni . MÓWIĘ TO JA PRAWA RĘKA ORGANIZATORKI[/quote] Tak się składa Oluś, że jestem leworęczna. :evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Hahhaa nie rozsmieszajcie mnie żadnej ankiety nie będzie.Bo ja tak mówię.I niech jedzie nawet 10osób mi to wisi i powiewa. Początek i koniec kropka!Bo jak nie to Czarkiem poszczuje Quote
furciaczek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Asiu moze napisz ten termin na pierwszej stronie bo mozna naprawde sie w tym wszystkim pogubic:lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='furciaczek']Asiu moze napisz ten termin na pierwszej stronie bo mozna naprawde sie w tym wszystkim pogubic:lol:[/quote] Łokiej. :p Tylko który termin w końcu? 6-10 (jest międzynarodówka w Sopocie) 2-6 czy 4-8 (czyli bez weekendu). Quote
Ewelina & Hera Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A czy czternastolatki bez opieki rodziców mogą jechać :)? Quote
rose Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Zobaczcie jakie fajne miejsce znalazłam i jak tanio:eviltong: [url]http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/7479,zbaszyn,domek-letniskowy-kemping-pole-namiotowe-w-zbaszyniu-w-wielkopolskim;wielkopolskie[/url] Quote
Kida i Olo Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Louneliness']A czy czternastolatki bez opieki rodziców mogą jechać :)?[/quote] Mogą, ale muszą być grzeczne :cool3:. Quote
goldenka245 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Louneliness']A czy czternastolatki bez opieki rodziców mogą jechać :)?[/quote] Mogą tylko trzeba mieć zgodę;) Ja też jade, a nie mam 18stki ;) Quote
Asia & Ginger Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Louneliness']A czy czternastolatki bez opieki rodziców mogą jechać :)?[/quote] Mogą jak najbardziej, jeśli rodzice się zgodzą. ;) [quote name='rose']Zobaczcie jakie fajne miejsce znalazłam i jak tanio:eviltong: [URL]http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/7479,zbaszyn,domek-letniskowy-kemping-pole-namiotowe-w-zbaszyniu-w-wielkopolskim;wielkopolskie[/URL][/quote] Nie wiem dlaczego, ale ta stronka nie chce mi się otworzyć. :mad: Quote
rose Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Asia & Ginger'] Nie wiem dlaczego, ale ta stronka nie chce mi się otworzyć. :mad:[/quote] A mi sie otwiera.. zaraz Ci na gadu podesle;) Quote
polciuaa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A mnie sie podoba to: [url]http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/2147,krakow,domek-letniskowy-kemping-pole-namiotowe-osrodek-wypoczynkowy-w-krakowie-w-malopolskim;malopolskie[/url] Tu nie wiem czy mozna ze zwierzetami,ale warto sprawdzic.;-) [URL="http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/2291,krakow,domek-letniskowy-kemping-pole-namiotowe-w-krakowie-w-malopolskim;malopolskie"]http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/2291,krakow,domek-letniskowy-kemping-pole-namiotowe-w-krakowie-w-malopolskim;malopolskie[/URL] ;P EDIT:Znalazlam jeszcze taki osrodeczek.:p [URL="http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/6793,gdow,osrodek-wczasowy-domek-letniskowy-kemping-pole-namiotowe-w-gdowie-w-malopolskim;malopolskie"]http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/6793,gdow,osrodek-wczasowy-domek-letniskowy-kemping-pole-namiotowe-w-gdowie-w-malopolskim;malopolskie[/URL] Quote
Blow Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A mi sie zdecydowanie nie podoba wojewódzctwo, w którym zjazd jest organizowany:cool3: Quote
polciuaa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Blow,ale jeszcze nie jest powiedziane gdzie bedzie zjazd.;p Quote
Blow Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Na podstawie poprzednich doświadczeń jestem prawie pewna, że nie odbędzie się niedaleko mnie XP Quote
sylrwia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Blow']Na podstawie poprzednich doświadczeń jestem prawie pewna, że nie odbędzie się niedaleko mnie XP[/quote] Jest na to rozwiazanie :) Zajmij sie organizacją, znajdz miejsce, sprawdz co i jak i zaproponuj. :evil_lol: Quote
AgaCzips Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Czyżby Czipsik coś przeskrobał? :cool3: :evil_lol: [/quote] on wiecznie coś przeskrobuje:eviltong: dzisiaj,np. wytarzał sie w czymś ala ryba:angryy: ale są inne powody że zostaje w domu;) Quote
Mysia_ Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 no to co z tym terminem? 6-10 sierpnia? Quote
Asia & Ginger Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='dogomanka_']A mnie sie podoba to: [URL]http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/2147,krakow,domek-letniskowy-kemping-pole-namiotowe-osrodek-wypoczynkowy-w-krakowie-w-malopolskim;malopolskie[/URL] Tu nie wiem czy mozna ze zwierzetami,ale warto sprawdzic.;-) [URL]http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/2291,krakow,domek-letniskowy-kemping-pole-namiotowe-w-krakowie-w-malopolskim;malopolskie[/URL] ;P EDIT:Znalazlam jeszcze taki osrodeczek.:p [URL]http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/6793,gdow,osrodek-wczasowy-domek-letniskowy-kemping-pole-namiotowe-w-gdowie-w-malopolskim;malopolskie[/URL][/quote] Wszystkie oferty przejrzę, ale coś mi się one nie otwierają. Muszę sama przejrzeć tą stronkę. [quote name='Blow']A mi sie zdecydowanie nie podoba wojewódzctwo, w którym zjazd jest organizowany:cool3:[/quote] No cóż, nie każdemu można dogodzić... Jednak staram się, aby zlot był w centralnej części Polski, żeby osoby z północy i południa miały do pokonania podobną odległość. [quote name='dogomanka_']Blow,ale jeszcze nie jest powiedziane gdzie bedzie zjazd.;p[/quote] Dokładnie, wiadomo tylko, że nie będzie ani nad morzem, ani w górach. [quote name='Blow']Na podstawie poprzednich doświadczeń jestem prawie pewna, że nie odbędzie się niedaleko mnie XP[/quote] Każdy by chciał mieć zlot pod nosem, a tak się nie da. Quote
polciuaa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ja to bym z checia pojechala nawet na drugi koniec Polski,ale niestety mam chorobe lokomocyjna i na dluzsze wyjazdy wymiekam,a pozatym to nie jestem pelnoletnia i niezabardzo mialabym z kim pojechac gdzies dalej... Quote
KaRa_ Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 W wym roku wypadło na Wielkopolske bo dużo poznaniaków na zlot jezdziło a mieli dość daleko bo ponad 7h pociagami;)dlatego szukamy w Wielkopolsce Quote
olekg89 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 sylrwia-dokładnie.Jak komuś miejsce i termin nie pasuje niech zorganizuje sobie inny zlot! Wszytstkim jest wygodnie gadać i marudzić.A nikt nie pomyśli ile Asię czasu kosztuje wydzwanianie ,przeglądanie stron internetowych.Nie wspominając już o telefonach ,które za darmo nie są!Niewiem jak wam niewstyd marudzić ,narzekać i miec wymagania do osoby ,która za Was podjęła się takiego przedsiemwzięcia(chyba źle napisalem ten wyraz,ale chciałem się napiąć ,ze mam taki w słowniku). Dogomanka!-idz do lekarza przepisze ci silniejszy lek na czas podróży.Albo nażryj się większej ilości aviomarinu. Quote
Ewelina & Hera Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 O to ja chyba pojadę!Zresztą jeszcze zależy gdzie będzie... Eh, te dojazdy :/.. Quote
Asia & Ginger Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='sylrwia']Jest na to rozwiazanie :) Zajmij sie organizacją, znajdz miejsce, sprawdz co i jak i zaproponuj. :evil_lol:[/quote] Dokładnie. :evil_lol: [quote name='AgaCzips']on wiecznie coś przeskrobuje:eviltong: dzisiaj,np. wytarzał sie w czymś ala ryba:angryy: ale są inne powody że zostaje w domu;)[/quote] No szkoda, że nie bedzie wiewiórki z "Epoki lodowcowej". :placz: :evil_lol: [quote name='Mysia_']no to co z tym terminem? 6-10 sierpnia?[/quote] No właśnie pytam i nikt nie odpowiada. :mad: [quote name='dogomanka_']Ja to bym z checia pojechala nawet na drugi koniec Polski,ale niestety mam chorobe lokomocyjna i na dluzsze wyjazdy wymiekam,a pozatym to nie jestem pelnoletnia i niezabardzo mialabym z kim pojechac gdzies dalej...[/quote] A w pociągach też masz chorobę lokomocyjną? Poza tym może jeszcze ktoś będzie jechał z Twoich okolic. :cool3: [quote name='KaRa_']W wym roku wypadło na Wielkopolske bo dużo poznaniaków na zlot jezdziło a mieli dość daleko bo ponad 7h pociagami;)dlatego szukamy w Wielkopolsce[/quote] Dokładnie, to jeden z powodów. ;) [quote name='olekg18']sylrwia-dokładnie.Jak komuś miejsce i termin nie pasuje niech zorganizuje sobie inny zlot! Wszytstkim jest wygodnie gadać i marudzić.A nikt nie pomyśli ile Asię czasu kosztuje wydzwanianie ,przeglądanie stron internetowych.Nie wspominając już o telefonach ,które za darmo nie są!Niewiem jak wam niewstyd marudzić ,narzekać i miec wymagania do osoby ,która za Was podjęła się takiego przedsiemwzięcia(chyba źle napisalem ten wyraz,ale chciałem się napiąć ,ze mam taki w słowniku). Dogomanka!-idz do lekarza przepisze ci silniejszy lek na czas podróży.Albo nażryj się większej ilości aviomarinu.[/quote] Oluś jak coś powie, to nie ma to tamto. :lol: :evil_lol: Quote
polciuaa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='olekg18'] Dogomanka!-idz do lekarza przepisze ci silniejszy lek na czas podróży.Albo nażryj się większej ilości aviomarinu.[/QUOTE] Wybacz,ale niestety takie leki mi mnie pomagaja....i sadze,ze to nie jest moja wina....a jesli poprostu nie pasuje Ci,zebym pojechala to moze powiedz mi to odrazu to nie bede sie wtracac juz wiecej w ten watek...I jeszcze tylko jedno...Olek...sadze,ze niektore Twoje wyrazenia wrecz nie pasuja do publicznego wypowiadania sie tu. Asiu,ja bardzo dobrze wiem ile Ty sie musisz natrudzic i napracowac przy takim zlocie i podziwiam Cie za to,ze mialas sile i odwage aby sie tym wszystkim zajac.:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Jeszcze takie cóś znalazłam: [URL]http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/8096,miedzychod,agroturystyka-domek-letniskowy-pokoj-kwatera-w-miedzychodzie-w-wielkopolskim;wielkopolskie[/URL] Domek jest jeden, 12-osobowy (ale to chyba za mało niestety), można rozbić namioty, działka jest ogrodzona 300 m2. Jest to o tyle fajne, że nikt by nam nie przeszkadzał i nie maridził, ze psy latają luzem po ośrodku. Myślę, że lepiej szukać jakieś małe ośrodki z kilkoma domkami i możliwością rozbicia namiotów, żebyśmy mogli wynająć w całości. :cool3: Quote
Recommended Posts