Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gossia']Hehe dobre jesteście! Atkaaaa napewno pojedziesz jak możesz niejechać jak musze koniecznie poznać twojego psa! Ile będzie około osób?
Gossia+ pies+ namiot.....
To super będzie czy ma ktoś Seterka?
A to będzie w lesie?!
Ja się boje kleszczy! hehe no ale to prawda!
Kelpie0 napisz do mnie pliss....
Kelpie0 ja też się ciesze że pojade!
Czy teren będzie ogrodzony?
A to niebędzie gdzie psa przywiązać?
Chyba palik wezmę #cool1
I ze mną pojadą fajne 2 osoby mają przeurczego pieska dziweczynke hehe
Ma na imię Ares Płochacz niemiecki![/quote]

Jejku, ale ty masz pytań :crazyeye: ;)

1. Na razie jest zapisanych 41 osób (+ Karilka ;) )
2. Nie wiem
3. Nie mogę napisać, jestem na mac'u... :shake:
4. Myślę, że jest ogrodzony (?)
5. No nie będzie, one będą raczej latać po ośrodku...
6. Płochacze Niemieckie są piękne, Wachtelhund to jest, prawda
?

Posted

Oj dziewczyny o to gdzie przywiązać psa sie nie martwcie:eviltong: to akurat chyba najmniej istotna sprawa:eviltong: drzew będzie mnóstwo więc spoko;) najważniejsze teraz to to żeby Was rodzice puścili, bo oni raz mówią tak a zaraz potem zmieniają zdanie:eviltong:

Posted

[quote name='Karilka']Czyli do końca kwietnia trzeba wpłacić całość, prawda? To mogę się do końca tego miesiąca wstrzymać z wpłatą?:roll:[/quote]

ok, ale w kwietniu już prosilibyśmy całość, aby zamknąć całą sprawę z opłatami i tylko odliczać dni do zlotu;)

Posted

A za namiot i psa do kiedy mam wpłacić?
Pytam ile można hehe!
Oj to super że Seterek będzie!
Czy są tu jacyś fajni ludzie z którymi można się zaprzyjaźnić na zlocie?
A czy wy mnie wogóle chcecie?
hmm.....? I mojego psa?

Posted

[quote name='rose']Oj dziewczyny o to gdzie przywiązać psa sie nie martwcie:eviltong: to akurat chyba najmniej istotna sprawa:eviltong: drzew będzie mnóstwo więc spoko;) najważniejsze teraz to to żeby Was rodzice puścili, bo oni raz mówią tak a zaraz potem zmieniają zdanie:eviltong:[/quote]

Święte słowa!:lol:
kurcze mam nadzieje że mnie puści.. i tak zlot odbędzie się kosztem 3 wytaw xD, więc dla mnie to dużo żeby tam pojechać.

Posted

[quote name='gossia']
[SIZE=4][COLOR=Red] Czy są tu jacyś fajni ludzie z którymi można się zaprzyjaźnić na zlocie?[/COLOR][/SIZE]

[/quote]

Nie, z pewnością nie. Tu są same snoby :D:evil_lol:

Posted

rose dziękuję:loveu:.
Przeprasza, ale u mnie aktualnie dziura finansowa jest dosłownie.... Na mBank boje sie wejść, nie chce zobaczyć ile na minusie jadę:roll:.
Kończę z DT i z dogo prawdopodobnie również.:roll:

Posted

[quote name='Karilka']rose dziękuję:loveu:.
Przeprasza, ale u mnie aktualnie dziura finansowa jest dosłownie.... Na mBank boje sie wejść, nie chce zobaczyć ile na minusie jadę:roll:.
[B] Kończę z DT i z dogo prawdopodobnie również.:roll:[/B][/quote]

No nie, żartujesz, prawda?

Posted

[quote name='Karilka']kelpie0, [B]moja imienniczko[/B]. Nie.[/quote]

Wiedziałam :lol:

Szkoda, szkoda, szkoda, a może coś się jeszcze da zrobić, wystawimy na Ciebie bazarki...

Co nam z dogo, jak co raz ktoś ucieka... :cool1:

Posted

No i odpadam! Moja genialna "mamusia" stwierdzila ze nie bo wie co ja robie z psami;/ że jestem "za mądra" w stosunku do nich bo do kazdego podchodze.i tam takie bzdety! Jestem strasznie wkurzona!!!:angryy: Co chwila ma jakies wąty! Zaczełam jej mowix o ludziach w moim wieku którzy pala cpaja i pija- i wtedy jeszcze wieksza afera:angryy::angryy::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='gossia']A za namiot i psa do kiedy mam wpłacić?
Pytam ile można hehe!
Oj to super że Seterek będzie!
Czy są tu jacyś fajni ludzie z którymi można się zaprzyjaźnić na zlocie?
A czy wy mnie wogóle chcecie?
hmm.....? I mojego psa?[/quote]

za namiot sie płaci na miejscu i za psa także;)
fajni są wszyscy;)
i wszyscy także są mile widziani, bezwzględny na wiek, wyznanie, kolor skóry i inne bajery:eviltong:
pies również się przyda, Twój np do upolowania jakiegoś zajączka na grilla:P

Posted

a ja próbuje namówić mamę żeby została na ten czas z psem:diabloti: i za cholere nie mogę, bo jak jechałam pierwszy raz to żeby go zabrać tłumaczyłam że to jest zlot dla psów:evil_lol:

Posted

kelpie0 2 lata pracuje w nadzieii dobermana - to cieżka praca...Wysyłki psów do niemiec itp. zwłaszcza. Do tego cały czas mam u siebie jakąs bide.
Moje możliwośći sie wyczerpały. Finansowe, psychiczne i fizyczne. Domownicy i sasiedzi równiez mają dosć. Także prosze o wyrozumiałość:roll:.

Przepraszam za Offa.
Juz nie będę:roll:.

Posted

oo jak dobrze Agato że jesteś:eviltong: możemy Ci teraz wszyscy wspólnie zaśpiewać STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!!
:new-bday::BIG::tort::bday::laola::new-bday:

Posted

[quote name='rose']oo jak dobrze Agato że jesteś:eviltong: możemy Ci teraz wszyscy wspólnie zaśpiewać STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!!
:new-bday::BIG::tort::bday::laola::new-bday:[/quote]
sTO LAT STO LAT :BIG::new-bday:

Posted

Jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje, żyje nam! [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/35.gif[/IMG]
Niech żyje nam! [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_birthday.gif[/IMG]

[right][size="1"]Ale fałsz na dźwieku Ce :eviltong:[/size][/right]