Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matko jacy wybredni

Dobra to jedzcie sobie pierogi Agnisi i Solówek:shake:
Bez łaski

A dla przypomnienia pierogi wyglądają tak:
[url]http://images25.fotosik.pl/63/81a6609e68c213a5med.jpg[/url]

Posted

Pati przestań obrzydzać mi życie tymi zdjęciami:eviltong: my będziemy w swoim domku gotować porządne obiady:evil_lol: tzn Kara będzie:eviltong:

Posted

Takie małe sprostowanie słów Asi.. Termin zapłaty całości owszem zostaje przedłużony, ale wpłata zaliczki tak jak już wcześniej Kara wspomniała, powinna wpłynąć na konto do końca marca.. To do osób, które jeszcze nie zapłaciły zaliczki i także do tych którzy się na zlot dopiero zapisują;)

Posted

[quote name='shirrrapeira']Chciałabym się dopisać ja + osoba towarzysząca bez psów, domek. Pierwszą ratę zapłacę w kwietniu.[/quote]
Zapisałam. :p
Zaliczkę w kwocie 50 zł za osobę proszę wpłacić do końca marca, a resztę do końca kwietnia (chyba, że naprawdę sytuacja finansowa nie pozwala inaczej). ;)

[quote name='KaRa_']Asia zaczyna się tutaj ruch wiec sądze,że jesli jest przedłużony termin to Ci co teraz się zapisują lu zapisali wcześniej chociaż do końca marca powini te zaliczki zapłacić by było sprawiedliwie, że my się wywiązaliśmy a inni nie i mogą sobie płacić kiedy chcą tak naprawdę:roll:
A resztę do końca kwietnia[/quote]
[quote name='rose']Takie małe sprostowanie słów Asi.. Termin zapłaty całości owszem zostaje przedłużony, ale wpłata zaliczki tak jak już wcześniej Kara wspomniała, powinna wpłynąć na konto do końca marca.. To do osób, które jeszcze nie zapłaciły zaliczki i także do tych którzy się na zlot dopiero zapisują;)[/quote]
Popieram, poprawię na pierwszej. :p

Posted

I jeszcze taki:
[IMG]http://images34.fotosik.pl/167/aa4905bbead043d8med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images32.fotosik.pl/166/888bb1e2e1387e2emed.jpg[/IMG]

O tej godzinie co chwile te nasze banerki migają:loveu:

Posted

[quote name='Patikujek']Zobaczcie co udało mi się wreszcie zobaczyć:multi:[/quote]
[quote name='komar']ale o tej godzinie (czyt 9:50 tez jest;D i to za kazdym razem inny;D:D[/quote]
[quote name='KaRa_']Ja też już ze trzy razy widziałam banner;)
i to z moim psem który ma głowe w wielkiej misce jakbym psa głodziła :D[/quote]
[quote name='Anecioreczek']aaa widze banaereeek!!!
i to dwa juz widziałam ;D

teraz dopiero zauwazyłam ze w dwoch banerkach jest "zestaw dogomaniaka" xD[/quote]
[quote name='Junka']A ja widzialam wszytskie już :) Przynajmniej tak mi się wydaje :D[/quote]
[quote name='AgaCzips']ja też widziałam:multi:[/quote]
[quote name='Patikujek']Też teraz już cały czas widzę, wreszcie dziennik się zmył:multi:[/quote]
[quote name='rose']Ja też widzę:eviltong:[/quote]
A ja jeszcze nie widziałam żednego banerka... :shake:
Ale skoro Wy widzicie, to mam nadzieję że pozostali także. :multi:

[quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Ja chyba jednak nie pojade, mama mówi ze za daleko i takie tam...:roll:[/B][/COLOR][/quote]
Szkoda...
Morsko było jeszcze dalej. :eviltong:

[quote name='Macho']Ja widziałam 3 ;) co chwile inny miga ;)
Ja chce jechać.... :([/quote]
To jedź. :cool3: Zapraszamy. :p