Izabela124. Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Aj tam, mi tvz rodzice musza dac kase. A w namiocie czy w domku bedz[I]iesz?[/I] Quote
emdziolek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Aj tam, mi tvz rodzice musza dac kase. A w namiocie czy w domku bedz[I]iesz?[/I][/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Hmm sama nie wiem:shake:[/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Hmm sama nie wiem:shake:[/B][/COLOR][/quote] W domku na pewno lvpej, wygodniej:cool3: Quote
emdziolek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Izabela124.']W domku na pewno lvpej, wygodniej:cool3:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Jeszcze pomysle, i tak nie jestem nawet na 70% pewna czy pojade:eviltong:[/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Jeszcze pomysle, i tak nie jestem nawet na 70% pewna czy pojade:eviltong:[/B][/COLOR][/quote]To mysl, mysl i namawiaj mame:p Quote
Wioletat Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Chciałabym się dowiedzieć w jakiej miejscowości odbywa się zlot?Pozdrawiam Quote
basia bonnie Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 a ja chciałam się upewnić.... ta druga rata za zlot to 130zł ? :roll: ;) Quote
AgaCzips Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Wioletat']Chciałabym się dowiedzieć w jakiej miejscowości odbywa się zlot?Pozdrawiam[/quote] Sieraków (woj.wielkopolskie);) [QUOTE]ta druga rata za zlot to 130zł ?[/QUOTE] tak;) Quote
basia bonnie Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ok! :) dziękuje bardzo, za szybką odpowiedź :multi::) Quote
Mongrel Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ech, nikt normalny nie przebrnie jednorazowo przez 280 stron... Dlatego pytam tych stale śledzących wątek - czy są jeszcze wolne miejsca? Dużo ich zostało? Ile wyniosłaby opłata za 1 osobe+pies w domku, a ile na polu namiotowym? Do końca marca przyjmowane sa zgłoszenia, a do kiedy trzeba wpłacić? Zaliczka ile wynosi? To chyba dosc pytań na jeden raz... =) A na przyszły rok macie jakieś propozycje miejsca zlotu? Aaa, koszulki ze zlotu to po ile? I to doliczyć do opłaty za sam pobyt czy inaczej? Prosze o wyrozumialość, że nie wszystko doczytałam ;P Quote
KaRa_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Mongrel']Ech, nikt normalny nie przebrnie jednorazowo przez 280 stron... Dlatego pytam tych stale śledzących wątek - czy są jeszcze wolne miejsca? Dużo ich zostało? Ile wyniosłaby opłata za 1 osobe+pies w domku, a ile na polu namiotowym? Do końca marca przyjmowane sa zgłoszenia, a do kiedy trzeba wpłacić? Zaliczka ile wynosi? To chyba dosc pytań na jeden raz... =) A na przyszły rok macie jakieś propozycje miejsca zlotu? Aaa, koszulki ze zlotu to po ile? I to doliczyć do opłaty za sam pobyt czy inaczej? Prosze o wyrozumialość, że nie wszystko doczytałam ;P[/quote] Na 1 stronie masz na wszystko odpowiedz Quote
rose Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Mongrel']Ech, nikt normalny nie przebrnie jednorazowo przez 280 stron... Dlatego pytam tych stale śledzących wątek - czy są jeszcze wolne miejsca? Dużo ich zostało? Ile wyniosłaby opłata za 1 osobe+pies w domku, a ile na polu namiotowym? Do końca marca przyjmowane sa zgłoszenia, a do kiedy trzeba wpłacić? Zaliczka ile wynosi? To chyba dosc pytań na jeden raz... =) A na przyszły rok macie jakieś propozycje miejsca zlotu? Aaa, koszulki ze zlotu to po ile? I to doliczyć do opłaty za sam pobyt czy inaczej? Prosze o wyrozumialość, że nie wszystko doczytałam ;P[/quote] To ja może odpowiem:P Wolne miejsca są ok 10 podejrzewam.. 180zł człowiek:eviltong:(za cały pobyt) pies 5zł doba w domku, pod namiotem.. nie pamiętam jest to na 1 stronie:eviltong: do końca marca wpłacamy całość, zaliczka 50 zł najlepiej jak najszybciej.. Nie myśleliśmy jeszcze o przyszłym roku, na razie żyjemy teraźniejszością, bądź też niedaleką przyszłością, ale nie staramy się odbiegać myślami gdzieś w daleką otchłań roku następnego:evil_lol::evil_lol: O koszulkach także na pierwszej stronie znajdziesz info;) Quote
Asia & Ginger Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Kanzaj']Fajny zlot się szykuje!!!!!![/quote] Kanzaj, wlatuj, zapraszamy. :cool3: [quote name='Wioletat']Chciałabym się dowiedzieć w jakiej miejscowości odbywa się zlot?Pozdrawiam[/quote] Sieraków, koło Międzychodu. ;) [quote name='Mongrel']Ech, nikt normalny nie przebrnie jednorazowo przez 280 stron... Dlatego pytam tych stale śledzących wątek - czy są jeszcze wolne miejsca? Dużo ich zostało? Ile wyniosłaby opłata za 1 osobe+pies w domku, a ile na polu namiotowym? Do końca marca przyjmowane sa zgłoszenia, a do kiedy trzeba wpłacić? Zaliczka ile wynosi? To chyba dosc pytań na jeden raz... =) A na przyszły rok macie jakieś propozycje miejsca zlotu? Aaa, koszulki ze zlotu to po ile? I to doliczyć do opłaty za sam pobyt czy inaczej? Prosze o wyrozumialość, że nie wszystko doczytałam ;P[/quote] Wolnych miejsc jest jeszcze około 10-15. 1 osoba - 180 zł całość + 5 zł pies/doba. Na polu namiotowym 5 zł doba za nocleg + 5 zł za psa + opłata za energię i korzystanie z łazienki w domkach. Zaliczka wynosi 50 zł, resztę trzeba wpłacić do końca terminu zgłoszeń. Zgłoszenia są do końca marca, ale przedłużę chyba do końca kwietnia, bo trochę późno pojawiło się info o zlocie. :roll: Na przyszły rok, jeśli w Sierakowie będzie super, to pewnie znów zrobimy zlot w tym samym miejscu, a jak nie, to poszukamy gdzie indziej, ale nie jest łatwo w sezonie, prawdę mówiąc tylko 2 ośrodki się zgodziły, ale wybraliśmy ten, ponieważ jest to mały ośrodek (46 miejsc) i możemy go wynająć w całości (drugi był na 200 osób). Za koszulki jest osobna opłata, w zeszłym roku kosztowały 35 zł, może w tym uda się taniej. :roll: Quote
rose Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Asiu my to zawsze w tym samym czasie chyba posty piszemy:evil_lol::evil_lol: ja bylam pierwsza:evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='rose']Asiu my to zawsze w tym samym czasie chyba posty piszemy:evil_lol::evil_lol: ja bylam pierwsza:evil_lol::evil_lol:[/quote] Chyba tak, ale ja się więcej napisałam. :cool3: :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [B][SIZE=3][COLOR=red]Przedłużamy termin zgłoszeń do końca kwietnia.[/COLOR][/SIZE] :cool3:[/B] [B][U]Termin zlotu[/U] to 4 - 10 sierpnia (poniedziałek - niedziela, 6 dób). [/B] [COLOR=red][B][SIZE=3]UWAGA! Jeśli ktoś mógłby jechać na zlot, ale np. tylko od poniedziałku do piątku, albo od piątku do niedzieli, również proszę się zgłaszać. Wtedy jeśli będzie jeszcze więcej takich osób, będziecie się uzupełniać. Utworzę osobną listę dla tych osób i będę wpisywać kto od kiedy do kiedy mógłby być.[/SIZE] [/B][/COLOR] [B][/B] Quote
Mada:) Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Czyli całą kwotę można wpłacać do końca kwietnia? :razz: [U]Tak dla pewności:[/U] Jeśli jadę z osobą towarzyszącą oraz jednym psem i wpłaciłam już 100 zł zaliczki za nas, to muszę do końca kwietnia dopłacić 260 zł + 30 zł (za psa) - zgadza się? A co z energią? Quote
komar Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 za psa na miejscu a za energie pod koniec zlotu bedzie dopiero wiadomo ile mamy za nia zaplacic:-) Quote
shirrrapeira Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Chciałabym się dopisać ja + osoba towarzysząca bez psów, domek. Pierwszą ratę zapłacę w kwietniu. Quote
KaRa_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Asia zaczyna się tutaj ruch wiec sądze,że jesli jest przedłużony termin to Ci co teraz się zapisują lu zapisali wcześniej chociaż do końca marca powini te zaliczki zapłacić by było sprawiedliwie, że my się wywiązaliśmy a inni nie i mogą sobie płacić kiedy chcą tak naprawdę:roll: A resztę do końca kwietnia Quote
Patikujek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 W zeszłym roku Solówy i Agnisia przyrządzały żarełko a w tym będziemy sobie o tak jajka smażyć:evil_lol: [IMG]http://images24.fotosik.pl/170/12835a5d7d3087e8med.jpg[/IMG] Quote
KaRa_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Kto będzie sobie tak smażyć to będzie:eviltong: Quote
Recommended Posts