michal_unga Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [quote name='Asiaczek']Różnicę w dyskach widzę nawet ja;) A my się widzimy z Michałem, taką mam nadzieję, w Rz.! Pzdr.[/QUOTE] sPOTKANIE udało się. A jutro walczymy z Delisiem o byt. Czy możemy wracać do domu, czy zostajemy pod postem w Rzeszowie. Quote
Mudik Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Chodziło Ci chyba o zostanie pod mostem, jak mogłeś pomysśleć,że bym tak zareagowała?:roll::placz::obrazic::obrazic:nie jestem taka groźna , no wiesz:obrazic: Quote
Aussie Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Jaki śliczny wzorek owieczkowy :) Trzymamy kciuki i łapki za jutro! Quote
Mudik Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Cieszę się,że się podoba, a jak się czuje przyszła mama? Quote
Sallcia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [URL=http://img715.imageshack.us/i/qz3knn.png/][IMG]http://img715.imageshack.us/img715/2999/qz3knn.png[/IMG][/URL] :hand: życzonka od nas! :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='michal_unga']sPOTKANIE udało się. A jutro walczymy z Delisiem o byt. Czy możemy wracać do domu, czy zostajemy pod postem w Rzeszowie.[/QUOTE] Myślę, że będziecie dalej zyc, niezaleznie od wyników;) Trzymam kciuki za Wasz dzisiejszy występ:) Pzdr. Quote
wiska Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 nie uwierzysz w to co ci powiem! Pojechalam dzisiaj na trening agility do Kalisza,musialam troche poczekac-czekam,czekam i nagle widze: Kalisza jak idzie z ta suka (Ruta) owczarka chorwackiego!!!!!! Okazalo sie ,ze pies jest u niego na szkoleniu, w trakcie mojego treningu przyszedl jej wlasciciel i widzialam jak ja szkolil. Widac,ze ten Pan nie zajmuje sie szkoleniem psow i to chyba jest jeden z jego pierwszych psow,ale nie mialam jak z nim pogadac bo jak skonczylam to oni jeszcze pracowali. Generalnie ta mloda suka b mi sie spodobala! Super napalona na zabawe i prace,ale wlasciciel mial spore problemy ze zwroceniem jej uwagi na niego hihi nastepnym razem postaram sie z nim porozmawiac :D Quote
Mudik Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Zapraszam na film [url]http://www.youtube.com/watch?v=M32EU73K4XI[/url] Quote
Russellka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Fajnie się chłopaki przeciągają :loveu: A ten wzorek w owieczki jest super! :loveu: Drogie było takie legowisko? Tak z ciekawości :cool3: Quote
Mudik Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Właśnie nie były drogie, tylko tanie , tylko sprzedawca niezbyt sympatyczny,ale opłaca się. Radzę tylko dokładnie się dopytywać czy dotarławpłata itp. bo sami nie napiszą,a potem może być jak u mnie,ze dostali neutralny i bardzo nie miło odpowiedzieli :shake: [URL]http://www.allegro.pl/item878243872_878243872.html[/URL] Quote
mudiczka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 widze,że sie wszyscy spotkamy u Kalisza. ja tez tam bede trenowac :D Quote
Mudik Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 No na reszcie!!!!!!!!!!!!! Wreszcie zaczniecie się się pokazywać na zawodach pewnie, no i pozazdrościć trenera, chciałabym, mieć bliżej do Leszka Kalisza :-( :-( Quote
M&S Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Cześć Węgierki :) Jak Delik w rzeszowie? A. Quote
Aussie Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 To ja powiem, bo wiem: wziął wszystko w rasie :-) Quote
M&S Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Aussie']To ja powiem, bo wiem: wziął wszystko w rasie :-)[/QUOTE] Tak myślałam ;) [B][COLOR=red]GRATULACJE!!!!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]A. [/COLOR][/B] Quote
M&S Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Aussie']To ja powiem, bo wiem: wziął wszystko w rasie :-)[/QUOTE] Tak myślałam ;) [B][COLOR=red]GRATULACJE!!!!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]A. [/COLOR][/B] Quote
M&S Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Aussie']To ja powiem, bo wiem: wziął wszystko w rasie :-)[/QUOTE] Tak myślałam ;) [B][COLOR=red]GRATULACJE!!!!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]A.[/COLOR][/B] Quote
M&S Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Aussie']To ja powiem, bo wiem: wziął wszystko w rasie :-)[/QUOTE] Tak myślałam ;) [B][COLOR=red]GRATULACJE!!!!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]A.[/COLOR][/B] Quote
michal_unga Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Maks i Spark']Tak myślałam ;) [B][COLOR=red]GRATULACJE!!!!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]A.[/COLOR][/B][/QUOTE] Co za skromność:evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='michal_unga']Co za skromność:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ...Jak zawsze :) Quote
michal_unga Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A tu fotka w oczekiwaniu na swoją kolej na ringu [URL]http://hepnar.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=33&page=inline&catid=83&id=11171&limit=1&limitstart=51[/URL] Quote
Recommended Posts