Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czoko']Uff udało się Was znaleźć przez gmaila i zalogować:oops:
Dla Delika najbardziej spóźnione 100 lat:multi:[/QUOTE]

DZiękujemy a dzIś 7 urodziny obchodzi tata Delika Victor! Sto lat Victorku!!!!

Posted

Michał ma rację, na zdjęcia czsu warunków brak, dziękujemy z całego serca za życzenia, Vic nawet prezent dostanie(z resztą cała 3ka) z opóźnieniem w nowym roku, teraz to z kasą krucho a inne ważne wydatki jeszcze są do zrobienia. Nie robię fotek, bo tylko w domu mogę robić, na dworzu jest za zimno :-( Za to z dobrych wieści, chyba wreszcie chłopaki ustalą sobie hierarchię, tylko Vic na tym cierpi bo jest słabszy,ale niestety prawo stada, słabszy jest niżej i musi ustąpic. Pozdrawiamy wszystkich!

Posted

W końcu zebrałam się pooglądać Wasze Mudiki, bardzo zresztą interesujące ;)
Umaszczenie Delika jest piękne, niby marmurek, ale zupełnie inaczej się prezentuje niż przykladowo u collie, może dlatego, że nie ma tylu znaczeń ;) W każdym razie robi wrażenie.
A Victorek nie pozował kiedyś do zdjecia w portrecie rasy w PP? Bo jego zdjęcie na Waszej stronce jakoś mi się kojarzy :)

Posted

W PP nie było artykułu o mudi, zdjęcie Vica było w Psie na okładce jak był tam o rasie artykuł, było też o mudi w Moim Psie,ale wtedy były tylko fotki Sikry i mamy Delika Diri. Witamy nowego gościa serdecznie!

Posted

a masz moze kontakt to tej Pani z wegier od schipperki co wspominalas mi kiedys o niej?? Ostatnio przez przypadek calkiem zaczelam sie interesowac jej psem-Gory Bergerac ,strasznie fajnie biega. I chce sie dowiedziec czy moze repa ma bo moze kiedys bym moja rozmnozyla z nim :) fajnie biega psiak tylko musze poszukac jego dokladniejszych zdjec bo na zadnym nie widac jakiej formy jest ;)

Posted

[quote name='Mudik']Michał ma rację, na zdjęcia czsu warunków brak, dziękujemy z całego serca za życzenia, Vic nawet prezent dostanie(z resztą cała 3ka) z opóźnieniem w nowym roku, teraz to z kasą krucho a inne ważne wydatki jeszcze są do zrobienia. Nie robię fotek, bo tylko w domu mogę robić, na dworzu jest za zimno :-( Za to z dobrych wieści, chyba wreszcie chłopaki ustalą sobie hierarchię, tylko Vic na tym cierpi bo jest słabszy,ale niestety prawo stada, słabszy jest niżej i musi ustąpic. Pozdrawiamy wszystkich![/QUOTE]

[B][COLOR=Blue]Napewno VIC nie obrazi się:lol::lol:,że dostanie prezent pózniej,
ważne ze dostanie..
I jak mrozno u WAS??
Jak sie czujesz w te mrozy??
Serdeczne pozdrowienia z mroznego SZCZECINA
dla CAŁEJ RODZINKI i ogoniastych:multi::multi:
u nas nawet jest 2 cm śniegu juz 4 dni..:-o
rzecz niebywała od lat!!!!!:razz:[/COLOR][/B]

Posted

[B]Życzenia od nas [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]
[URL="http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Bez_tytuu_2.jpg"]
[SIZE=4][COLOR=Navy]kliknij[/COLOR][/SIZE][/URL][/B]