michal_unga Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Wszystkiego najlepszego dla [B]Viktora [/B]z okazji jego siódmych urodzin:multi::multi::fadein::fadein::buzi: Quote
Mudik Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='Czoko']Uff udało się Was znaleźć przez gmaila i zalogować:oops: Dla Delika najbardziej spóźnione 100 lat:multi:[/QUOTE] DZiękujemy a dzIś 7 urodziny obchodzi tata Delika Victor! Sto lat Victorku!!!! Quote
Bzikowa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Sto lat dla Vica! Życzymy frizbomaniakowi zapasu frisbee do końca życia:):loveu: :new-bday::tort: Quote
Mudik Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Dziękujemy pięknie za życzenia!:loveu::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Mudik']DZiękujemy a dzIś 7 urodziny obchodzi tata Delika Victor! Sto lat Victorku!!!![/QUOTE] HOhoho, sto lat! Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Mudik']DZiękujemy a dzIś 7 urodziny obchodzi tata Delika Victor! Sto lat Victorku!!!![/QUOTE] I znowu spóźnione 100 lat!!!!! Quote
Mudik Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='Izabela124.']I znowu spóźnione 100 lat!!!!![/QUOTE] Wcale nie spóźnione, urodzinki ma dziś, więc się nie spóźniłaś :-) Quote
Izabela124. Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Mudik']Wcale nie spóźnione, urodzinki ma dziś, więc się nie spóźniłaś :-)[/QUOTE]No to super, bo myślałam, że znowu się spóźniłam. W takim razie czekamy na urodzinowe fotki :) Quote
Marysia_i_gończy Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Spóźnione wszystkiego najpsiejszego!! :) :) :) Quote
michal_unga Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='Asiaczek']A gdzie fotki Solenizanta? pzdr.[/QUOTE] Niestety natłok zajęć i stan Madzi nie pozwala na zrobienie nowych fotek:angryy: Quote
Mudik Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Michał ma rację, na zdjęcia czsu warunków brak, dziękujemy z całego serca za życzenia, Vic nawet prezent dostanie(z resztą cała 3ka) z opóźnieniem w nowym roku, teraz to z kasą krucho a inne ważne wydatki jeszcze są do zrobienia. Nie robię fotek, bo tylko w domu mogę robić, na dworzu jest za zimno :-( Za to z dobrych wieści, chyba wreszcie chłopaki ustalą sobie hierarchię, tylko Vic na tym cierpi bo jest słabszy,ale niestety prawo stada, słabszy jest niżej i musi ustąpic. Pozdrawiamy wszystkich! Quote
Martens Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 W końcu zebrałam się pooglądać Wasze Mudiki, bardzo zresztą interesujące ;) Umaszczenie Delika jest piękne, niby marmurek, ale zupełnie inaczej się prezentuje niż przykladowo u collie, może dlatego, że nie ma tylu znaczeń ;) W każdym razie robi wrażenie. A Victorek nie pozował kiedyś do zdjecia w portrecie rasy w PP? Bo jego zdjęcie na Waszej stronce jakoś mi się kojarzy :) Quote
Mudik Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 W PP nie było artykułu o mudi, zdjęcie Vica było w Psie na okładce jak był tam o rasie artykuł, było też o mudi w Moim Psie,ale wtedy były tylko fotki Sikry i mamy Delika Diri. Witamy nowego gościa serdecznie! Quote
Martens Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Aaa, okładkę Psa już kojarzę ;) W MP też coś chyba było. Ale jakoś mi się ten PP ubzdurał, aż poszukam chyba. Quote
wiska Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 a masz moze kontakt to tej Pani z wegier od schipperki co wspominalas mi kiedys o niej?? Ostatnio przez przypadek calkiem zaczelam sie interesowac jej psem-Gory Bergerac ,strasznie fajnie biega. I chce sie dowiedziec czy moze repa ma bo moze kiedys bym moja rozmnozyla z nim :) fajnie biega psiak tylko musze poszukac jego dokladniejszych zdjec bo na zadnym nie widac jakiej formy jest ;) Quote
AMIŚKA Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Mudik']Michał ma rację, na zdjęcia czsu warunków brak, dziękujemy z całego serca za życzenia, Vic nawet prezent dostanie(z resztą cała 3ka) z opóźnieniem w nowym roku, teraz to z kasą krucho a inne ważne wydatki jeszcze są do zrobienia. Nie robię fotek, bo tylko w domu mogę robić, na dworzu jest za zimno :-( Za to z dobrych wieści, chyba wreszcie chłopaki ustalą sobie hierarchię, tylko Vic na tym cierpi bo jest słabszy,ale niestety prawo stada, słabszy jest niżej i musi ustąpic. Pozdrawiamy wszystkich![/QUOTE] [B][COLOR=Blue]Napewno VIC nie obrazi się:lol::lol:,że dostanie prezent pózniej, ważne ze dostanie.. I jak mrozno u WAS?? Jak sie czujesz w te mrozy?? Serdeczne pozdrowienia z mroznego SZCZECINA dla CAŁEJ RODZINKI i ogoniastych:multi::multi: u nas nawet jest 2 cm śniegu juz 4 dni..:-o rzecz niebywała od lat!!!!!:razz:[/COLOR][/B] Quote
wiska Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Wesolych swiat!!! A illy snieg nie przeszkadza-na poczatku sie ciagle otrzepywala,ale osniezone zabawki jej nie przeszkadzaja :) Quote
Izabela124. Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [B]Życzenia od nas [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] [URL="http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Bez_tytuu_2.jpg"] [SIZE=4][COLOR=Navy]kliknij[/COLOR][/SIZE][/URL][/B] Quote
Recommended Posts