Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

[quote name='mudiczka']Witam. Dlaczego nie można wejść na twoją www? wyskakuje info,że jest NIEBEZPIECZNA! :-o[/QUOTE]

Dlatego została przeniesiona na inny serwer, już poprawiłam teraz jest OK!

[quote name='AMIŚKA'][URL]http://i578.photobucket.com/albums/ss227/MudiDeli/P1070843.jpg[/URL]

[B][COLOR=Blue]Ale masz sliczne łóżeczko:multi::multi:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Blue]Brzuszek też:multi::multi:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Blue]Pozdrowionka z deszczowego SZCZECINA:p:p[/COLOR][/B][/QUOTE]

Dziękuję bardzo!:loveu:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mudik']Braciszek Delika Skye :loveu::multi:

[url]http://www.artemis.pl/galerie/Operacja_Dunaj/slides/ATOp.%20Dunaj%20(583).html[/url][/QUOTE]

skye w swoim żywiole :evil_lol: fajnie że nie wzięli kolejnego onka:loveu:

Posted

Super!!!! Świetna fotka Skye!!! Ależ wypiękniał!!!!

P.S Kto to jest Kora??

[COLOR=Red][B]Zapraszamy na Forum Mudików Pierwsze w Polsce!!![/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Mudik']Czemu po cichu, zapraszamy, ja też już się zarejestrowałam, tylko czekam na akceptację admina.[/QUOTE]

na akceptację czekam i ja, w ogóle po wysłaniu formularza jakiś błąd się pojawił ale mam nadzieję że wysłało :cool1: napisz jak ci zatwierdzą, jak do mnie nie dojdzie nic to wyślę jeszcze raz

po cichu bo zbyt dużo w temacie mudików do powiedzenia nie mam : P ale pewnie coś skrobnę od czasu do czasu ;) jak narazie czekam na miocik po Kali :cool3:

Posted

[quote name='Unbelievable']niiee, czysta ciekawość mnie zżera :diabloti: bo wybranek jest cudny :loveu:[/QUOTE]

Szczerze, jego tata ładniejszy, lubię Credo, ale jest spory to dla mnie nie problem, ale ten ogonek, jeszcze gorzej niz u Vica, nie spodziewałam się,że tak mu się skręci. jak go pamiętałam jako szczeniaka to nie miał takiego precelka, ale gdybym tylko mogła juz teraz mieć kolejnego mudika.... ach pomarzyć można....

Posted

[quote name='Mudik']Szczerze, jego tata ładniejszy, lubię Credo, ale jest spory to dla mnie nie problem, ale ten ogonek, jeszcze gorzej niz u Vica, nie spodziewałam się,że tak mu się skręci. jak go pamiętałam jako szczeniaka to nie miał takiego precelka, ale gdybym tylko mogła juz teraz mieć kolejnego mudika.... ach pomarzyć można....[/QUOTE]

znalazłam zdjęcie taty credo, i ogonek ma rzeczywiście o wiele lepszy, ale albo niekorzystnie stoi albo ma strasznie pogięty grzbiet :cool1: bo z tego co naprędce wyczytałam po angielsku we wzorcu(polskiego nie znalazłam :roll:) to ma być prosty..
w każdym bądź razie na żywo ich nie widziałam a to zawsze inaczej ;)

ale miocik przecież dopiero za rok :diabloti:

Posted

Grzbiety obaj mają proste, takie zdjęcie widać, garbaty to był konkurent Delika, czarny pies ze Słowacji. Tak się składa, że Credo i jego tatę znam osobiście, Credo miałam okazję poznać będąc 3 dni w Czechach na seminarium u jego hodowczyni ,byli tam też jego bracia Cisko, Csoki Jr i rodzice , wiec było tych mudików troszke:lol::razz: poza tym Credo był też w Bratysławie.

Posted

[quote name='Unbelievable']znalazłam zdjęcie taty credo, i ogonek ma rzeczywiście o wiele lepszy, ale albo niekorzystnie stoi albo ma strasznie pogięty grzbiet :cool1: bo z tego co naprędce wyczytałam po angielsku we wzorcu(polskiego nie znalazłam :roll:) to ma być prosty..
w każdym bądź razie na żywo ich nie widziałam a to zawsze inaczej ;)

ale miocik przecież dopiero za rok :diabloti:[/QUOTE]

Polska wersja wzorca jest u mnie na stronie.

Posted

[quote name='Mudik']Grzbiety obaj mają proste, takie zdjęcie widać, garbaty to był konkurent Delika, czarny pies ze Słowacji. Tak się składa, że Credo i jego tatę znam osobiście, Credo miałam okazję poznać będąc 3 dni w Czechach na seminarium u jego hodowczyni ,byli tam też jego bracia Cisko, Csoki Jr i rodzice , wiec było tych mudików troszke:lol::razz: poza tym Credo był też w Bratysławie.[/QUOTE]
w takim razie csoki prezentuje się lepiej : P

[quote name='Mudik']Polska wersja wzorca jest u mnie na stronie.[/QUOTE]
nie pomyślałam żeby spojrzeć :evil_lol: