Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie się pakujemy, we wtorek wieczór jeszcze reszta szykowania piesów, teraz trzeba wszystko spakować, dokumenty ubrania itp. Ruszamy w środę, wszystkie kciuki mile widziane, dziękujemy z góry! Odezwę się pewnie dopiero koło wtorku, Pa!

Posted

[quote name='Mudik']Właśnie się pakujemy, we wtorek wieczór jeszcze reszta szykowania piesów, teraz trzeba wszystko spakować, dokumenty ubrania itp. Ruszamy w środę, wszystkie kciuki mile widziane, dziękujemy z góry! Odezwę się pewnie dopiero koło wtorku, Pa![/quote]

A kiedy planujecie powrót?

A.

Posted

[quote name='Mudik']Wracamy w niedzielę, ale w poniedziałek jeszcze trzeba będzie Sikrę z Warszawy odebrać.[/quote]

Dlaczego z Warszawy?

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']...nic nie rozumiem, ze światówki wraca...?

A.[/quote]

Normalnie, nie jedzie z nami samochodem. Miała jechać ze znajomą z Warsazawy na Światówkę drugim autem i mieliśmy ja wieść w tę i z powrotem na trasie Warszawa Łódź, ale na szczęście w stronę z Łodzi do Bratysławy jedzie drugim autem z naszym znajomym, tylko ta osoba , która ja bierze z Łodzi, wraca w czwartek, a my w niedzielę, u tej osoby nie będzie czekać na nas do niedzieli, a u osoby z Warszawy moze zostać do końca tygodnia. więc do Bratysławy jedzie z Łodzi, a wraca w czwartek z osobą z Warszawy, my ja potem odbierzemy.

Posted

[quote name='Mudik']Normalnie, nie jedzie z nami samochodem. Miała jechać ze znajomą z Warsazawy na Światówkę drugim autem i mieliśmy ja wieść w tę i z powrotem na trasie Warszawa Łódź, ale na szczęście w stronę z Łodzi do Bratysławy jedzie drugim autem z naszym znajomym, tylko ta osoba , która ja bierze z Łodzi, wraca w czwartek, a my w niedzielę, u tej osoby nie będzie czekać na nas do niedzieli, a u osoby z Warszawy moze zostać do końca tygodnia. więc do Bratysławy jedzie z Łodzi, a wraca w czwartek z osobą z Warszawy, my ja potem odbierzemy.[/quote]

Ja nie mogę....ale to wykombinowaliście :-o:crazyeye::evil_lol:
To długo będziecie w Bratysławie.

A.

Posted

[quote name='aussie']wieści od magdy:
Deli dosk 2/2 z pięknym opisem i res.cac,
sikra dosk 2/3.
Inna polska mudiczka kali dosk 2/2.[/quote]

[b][i]suuuuper gratulujemy!!!!!!!!!!!!![/i][/b]

a.

Posted

Dzięki Ula! dziękujemy za gratulacje, jak tylko pozgrywam zdjęcia to wstawię.
Mam trochę z wystawy i mnóstwo z Wiednia i Budapesztu. No niestety co do wystawy zawiodłam się co do sędziego, wiem,że woli czarne psy, konkurent Delika jest był czarny, ale pisanie Delikowi w opisie jako pierwszego i jako wady ,ze jest duzy skoro pies z którym przegrał jest od niego większy, dodatkowo ma co tu kryć karpiowaty grzbiet, a sędzia ich obu macał, no i głowa policzki w ogóle nie wypełnione, już Sikra ma lepszą głowę, sama włascicielka zwycięskiego psa kilka razy zaznaczała,ze Deli ma ładniejszą głowę,że jest piękna. Mimo,że suka która wygrała z Sikrą super nie jest to była mimo wszystko w lepszej formie i pełnym futrze, więc 2 lokata sikry mnie nie smuci, ale danie res. CACIBA psu, który pokonał Delika w klasie to przesada, mopim zdaniem zasługiwał na niego pies z Austrii , jak dobrze pamiętam z otwartej czy np. drugi pies z championów w rękach fińskich.
W sumie plan wykonany częściowo, oba mudiki doskonałe, no i Sikra pokonała sukę , którą chciałam pokonać:razz::multi: