Russellka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Przyszłyśmy powiedzieć dobranoc :loveu: Super ten króliczek :multi: Quote
M&S Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witanko, co u Was? Jak przygotowania do wyjazdu? A. Quote
Mudik Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Właśnie się pakujemy, we wtorek wieczór jeszcze reszta szykowania piesów, teraz trzeba wszystko spakować, dokumenty ubrania itp. Ruszamy w środę, wszystkie kciuki mile widziane, dziękujemy z góry! Odezwę się pewnie dopiero koło wtorku, Pa! Quote
M&S Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Mudik']Właśnie się pakujemy, we wtorek wieczór jeszcze reszta szykowania piesów, teraz trzeba wszystko spakować, dokumenty ubrania itp. Ruszamy w środę, wszystkie kciuki mile widziane, dziękujemy z góry! Odezwę się pewnie dopiero koło wtorku, Pa![/quote] A kiedy planujecie powrót? A. Quote
Mudik Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Wracamy w niedzielę, ale w poniedziałek jeszcze trzeba będzie Sikrę z Warszawy odebrać. Quote
M&S Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Mudik']Wracamy w niedzielę, ale w poniedziałek jeszcze trzeba będzie Sikrę z Warszawy odebrać.[/quote] Dlaczego z Warszawy? A. Quote
Mudik Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Bo wraca ze znjomą , która mieszka w Warszawie:p Quote
M&S Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ...nic nie rozumiem, ze światówki wraca...? A. Quote
Asiaczek Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 My tez trzymamy za Was i tez "moja" grupa wyrusza w środę, ale dopiero ok. godz. 18-19.00. Pzdr. Quote
Mudik Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Maks i Spark']...nic nie rozumiem, ze światówki wraca...? A.[/quote] Normalnie, nie jedzie z nami samochodem. Miała jechać ze znajomą z Warsazawy na Światówkę drugim autem i mieliśmy ja wieść w tę i z powrotem na trasie Warszawa Łódź, ale na szczęście w stronę z Łodzi do Bratysławy jedzie drugim autem z naszym znajomym, tylko ta osoba , która ja bierze z Łodzi, wraca w czwartek, a my w niedzielę, u tej osoby nie będzie czekać na nas do niedzieli, a u osoby z Warszawy moze zostać do końca tygodnia. więc do Bratysławy jedzie z Łodzi, a wraca w czwartek z osobą z Warszawy, my ja potem odbierzemy. Quote
M&S Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Mudik']Normalnie, nie jedzie z nami samochodem. Miała jechać ze znajomą z Warsazawy na Światówkę drugim autem i mieliśmy ja wieść w tę i z powrotem na trasie Warszawa Łódź, ale na szczęście w stronę z Łodzi do Bratysławy jedzie drugim autem z naszym znajomym, tylko ta osoba , która ja bierze z Łodzi, wraca w czwartek, a my w niedzielę, u tej osoby nie będzie czekać na nas do niedzieli, a u osoby z Warszawy moze zostać do końca tygodnia. więc do Bratysławy jedzie z Łodzi, a wraca w czwartek z osobą z Warszawy, my ja potem odbierzemy.[/quote] Ja nie mogę....ale to wykombinowaliście :-o:crazyeye::evil_lol: To długo będziecie w Bratysławie. A. Quote
Izabela124. Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Cześć wam Fajny ten filmik z królikiem Quote
Aussie Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Wieści od Magdy: Deli dosk 2/2 z pięknym opisem i res.CAC, Sikra dosk 2/3. Inna polska mudiczka Kali dosk 2/2. Quote
M&S Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='aussie']wieści od magdy: Deli dosk 2/2 z pięknym opisem i res.cac, sikra dosk 2/3. Inna polska mudiczka kali dosk 2/2.[/quote] [b][i]suuuuper gratulujemy!!!!!!!!!!!!![/i][/b] a. Quote
Russellka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Serdeczne Gratulacje! :loveu: Wymiatacie :cool3: Quote
Od-Nowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 pięknie się zaprezentowały Wasze Mudiki :loveu: gratulacje ;) Quote
Mudik Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Dzięki Ula! dziękujemy za gratulacje, jak tylko pozgrywam zdjęcia to wstawię. Mam trochę z wystawy i mnóstwo z Wiednia i Budapesztu. No niestety co do wystawy zawiodłam się co do sędziego, wiem,że woli czarne psy, konkurent Delika jest był czarny, ale pisanie Delikowi w opisie jako pierwszego i jako wady ,ze jest duzy skoro pies z którym przegrał jest od niego większy, dodatkowo ma co tu kryć karpiowaty grzbiet, a sędzia ich obu macał, no i głowa policzki w ogóle nie wypełnione, już Sikra ma lepszą głowę, sama włascicielka zwycięskiego psa kilka razy zaznaczała,ze Deli ma ładniejszą głowę,że jest piękna. Mimo,że suka która wygrała z Sikrą super nie jest to była mimo wszystko w lepszej formie i pełnym futrze, więc 2 lokata sikry mnie nie smuci, ale danie res. CACIBA psu, który pokonał Delika w klasie to przesada, mopim zdaniem zasługiwał na niego pies z Austrii , jak dobrze pamiętam z otwartej czy np. drugi pies z championów w rękach fińskich. W sumie plan wykonany częściowo, oba mudiki doskonałe, no i Sikra pokonała sukę , którą chciałam pokonać:razz::multi: Quote
Mudik Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Kochana Sikurko ! 100 lat z okazji 12 tych URODZIN!!!!:loveu::loveu::smilecol::laola::BIG::tort::new-bday: Quote
Recommended Posts