Aussie Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Tzn. nie muszą mieć prób pracy do intera, ale przecież jak najbardziej mogą brać udział w próbach i zawodach pasterskich. A proszę bardzo: [URL="http://www.cybermudi.net/takkutukan/"]Kennel Takkutukan - Mudi & Croatian sheepdog - Finland[/URL] :-) One me te chorwaty już od jakiegoś czasu. A teraz widzę, że borderkę sobie jeszcze kupiła. Dawno tam nie zaglądałam. Quote
Mudik Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Wiem Ula, przecież na Węgrzech mają próby pracy i nie tylko tam, ja odpisałam Magdzie właśnie w kontekście Intera:p Quote
Aussie Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Sprawdziłam w bazie fińskiego związku i wg ostatnich danych zarejestrowane są 23 chorwaty, w tym 15 w 2007 roku. Do tej pory były 3 mioty, w tym dwa u Sanny. [url=http://jalostus.kennelliitto.fi/frmEtusivu.aspx]KoiraNet-jalostustietojärjestelmä[/url] Quote
Mudik Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Wątroba, nerki lub pęcherz, nie chce biegać wolniutko człapie, z trudem wstaje i schodzi z łózka, podtrzymana pod brzuch(w pachwinie tylnych łap)-chciałam pomóc jej wstać- zapiszczała, ma obolały brzuch, jadę z nią i zawożę mocz do badania, a dopiero co miała anginę a ja nie ma kasy:placz::placz::placz: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 O, masz. Niedobrze... No nic. Czekamy na wyniki moczu. Pzdr. Quote
taxelina Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Mudik']Wątroba, nerki lub pęcherz, nie chce biegać wolniutko człapie, z trudem wstaje i schodzi z łózka, podtrzymana pod brzuch(w pachwinie tylnych łap)-chciałam pomóc jej wstać- zapiszczała, ma obolały brzuch, jadę z nią i zawożę mocz do badania, a dopiero co miała anginę a ja nie ma kasy:placz::placz::placz:[/quote] Ojej.. czekam na informacje co dalej.. trzymam kciuki!!!! Quote
Crazy Lab Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 mam nadzieję, że to nie będzie nic poważnego ! trzymamy kciuki za Sikrę :thumbs: Quote
viv Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Nie wiem czy mudi sa uznane w brytani ale wiem ze na 100 proc na CRUFTA wstepu nie maja (pewnie dlatego ze sa nie uznane :eviltong: ) Duzo zdowka dla Sikry Quote
Russellka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ojej... ja tu przychodzę z myślą że u was w pożadeczku a tu takie wiadomości... :-( Czekamy na dalsze wyniki! :shake: Quote
Olusia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Mnóstwo zdrówka dla Czarnuszki :loveu::kciuki: Quote
Mudik Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Jutro wieczorem powinny być badania moczu, nawet gdyby to była niedaj Boże wątroba(tfu,tfu) to też powinno wyjść w badaniu, ale mam nadzieje,ze to tylko przeziębiony pęcherz, to że dziś zapiszczała jak podnosiłam ją pod brzuch to mógł byc bolący pęcherz, to było w ciągu dnia, więc ppęcherz był pełen to i mocniej bolał, a w miejscu które ucisnęłam jest własnie pęcherz moczowy, dziękuj.ę za życzenia w imieniu Sikurki, przekażę. Olusia, ale mnie dawno u Ciebie nie było:oops::oops::oops:, fajny avek:loveu: Quote
Olusia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Magda, czas odwiedzić naszą galeryjkę :loveu: Dziękuję ;) Quote
Olusia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Od frisbee jak na razie mamy przerwę. Diana bardzo boi się wystrzałów petard, których u nas jest mnóstwo i spacery są krótsze. Czekamy (nie)cierpliwie aż przestaną strzelać i wracamy do długich spacerów i treningów frizZ :) Quote
Mudik Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Włąsnie od Ciebie wróciłąm, jak nauka frisbee? Quote
Olusia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Przeskoczyło, mój post jest na poprzedniej stronie... Quote
Mudik Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Wrr...:diabloti:, ale widziałam;) Quote
mudiczka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Mhm...dzięki za info.Chodziło mi o klase użytkową..Czy da sie to zrobić...Ale chyba nie,co? Życze szybkiego powrotu do zdrowia dla babuni :D Quote
Od-Nowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 bardzo mocno trzymam kciuki za Szikurke ;) szybko zdrowieć!! raz dwa' Quote
Aussie Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Oj :( Zdrówka dla weteranki! Mam nadzieję, że to nic poważnego. Teraz nas wszystkich infekcje gnębią :shake: Quote
Mudik Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Magda w klasie użytkowej to na Węgrzech można wystawiać mudiki, €żytkowa klasa to Munka po węgiersku. Dziękujemy za życzenia zdrowia, nadal czekamy na wyniki, mam zadzwonić za godzinę, będą dzwonić z lecznicy o wynik, więc za godzinkę powinni wiedzieć veci. ;) Quote
Mudik Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Zapomniałam o pewnym newsie, na zeszłym treningu Delik miał inaugrację, wysokości prawie docelowej tyczek, tzn skacze teraz zerówkowe L-ki:multi::multi::multi: Quote
Mudik Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Nie pamiętam czy tu już dawałam,pewnie tak,ale to pamiętny bieg, nasz pierwszy na czysto:loveu: i jak miło kiedy się nie drę:diabloti::cool1:, to i pies lepiej biega, jak diobrze,że zaczynam nad tym panować [url=http://pl.youtube.com/watch?v=5Uj23MN8rWQ&feature=channel_page]YouTube - Victor_Kozienice_Jumping_01_28042008.WMV[/url] Quote
Recommended Posts