Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

Tzn. nie muszą mieć prób pracy do intera, ale przecież jak najbardziej mogą brać udział w próbach i zawodach pasterskich.

A proszę bardzo: [URL="http://www.cybermudi.net/takkutukan/"]Kennel Takkutukan - Mudi & Croatian sheepdog - Finland[/URL] :-)
One me te chorwaty już od jakiegoś czasu.
A teraz widzę, że borderkę sobie jeszcze kupiła. Dawno tam nie zaglądałam.

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawdziłam w bazie fińskiego związku i wg ostatnich danych zarejestrowane są 23 chorwaty, w tym 15 w 2007 roku. Do tej pory były 3 mioty, w tym dwa u Sanny.
[url=http://jalostus.kennelliitto.fi/frmEtusivu.aspx]KoiraNet-jalostustietojärjestelmä[/url]

Posted

Wątroba, nerki lub pęcherz, nie chce biegać wolniutko człapie, z trudem wstaje i schodzi z łózka, podtrzymana pod brzuch(w pachwinie tylnych łap)-chciałam pomóc jej wstać- zapiszczała, ma obolały brzuch, jadę z nią i zawożę mocz do badania, a dopiero co miała anginę a ja nie ma kasy:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Mudik']Wątroba, nerki lub pęcherz, nie chce biegać wolniutko człapie, z trudem wstaje i schodzi z łózka, podtrzymana pod brzuch(w pachwinie tylnych łap)-chciałam pomóc jej wstać- zapiszczała, ma obolały brzuch, jadę z nią i zawożę mocz do badania, a dopiero co miała anginę a ja nie ma kasy:placz::placz::placz:[/quote]
Ojej.. czekam na informacje co dalej.. trzymam kciuki!!!!

Posted

Nie wiem czy mudi sa uznane w brytani ale wiem ze na 100 proc na CRUFTA wstepu nie maja (pewnie dlatego ze sa nie uznane :eviltong: )

Duzo zdowka dla Sikry

Posted

Jutro wieczorem powinny być badania moczu, nawet gdyby to była niedaj Boże wątroba(tfu,tfu) to też powinno wyjść w badaniu, ale mam nadzieje,ze to tylko przeziębiony pęcherz, to że dziś zapiszczała jak podnosiłam ją pod brzuch to mógł byc bolący pęcherz, to było w ciągu dnia, więc ppęcherz był pełen to i mocniej bolał, a w miejscu które ucisnęłam jest własnie pęcherz moczowy, dziękuj.ę za życzenia w imieniu Sikurki, przekażę.
Olusia, ale mnie dawno u Ciebie nie było:oops::oops::oops:, fajny avek:loveu:

Posted

Od frisbee jak na razie mamy przerwę. Diana bardzo boi się wystrzałów petard, których u nas jest mnóstwo i spacery są krótsze. Czekamy (nie)cierpliwie aż przestaną strzelać i wracamy do długich spacerów i treningów frizZ :)

Posted

Magda w klasie użytkowej to na Węgrzech można wystawiać mudiki, €żytkowa klasa to Munka po węgiersku.
Dziękujemy za życzenia zdrowia, nadal czekamy na wyniki, mam zadzwonić za godzinę, będą dzwonić z lecznicy o wynik, więc za godzinkę powinni wiedzieć veci. ;)

Posted

Zapomniałam o pewnym newsie, na zeszłym treningu Delik miał inaugrację, wysokości prawie docelowej tyczek, tzn skacze teraz zerówkowe L-ki:multi::multi::multi:

Posted

Nie pamiętam czy tu już dawałam,pewnie tak,ale to pamiętny bieg, nasz pierwszy na czysto:loveu: i jak miło kiedy się nie drę:diabloti::cool1:, to i pies lepiej biega, jak diobrze,że zaczynam nad tym panować

[url=http://pl.youtube.com/watch?v=5Uj23MN8rWQ&feature=channel_page]YouTube - Victor_Kozienice_Jumping_01_28042008.WMV[/url]