Asiaczek Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [B]Deer[/B] - zdolniacha z Ciebie! [url]http://sherry-niunia.home.pl/e7b66f0179fd25e6.jpg[/url] [B]Mudik[/B] - a te psiaki to wszorajszy "urobek"? Fiur, fiu, fiu... kawał niezłej roboty! Pzdr. Quote
taxelina Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='Asiaczek'][B]Deer[/B] - zdolniacha z Ciebie! [URL]http://sherry-niunia.home.pl/e7b66f0179fd25e6.jpg[/URL] [/quote] otwieram zdjecie i klikam na filty - wyostrzanie i patrze co automatycznie sie da a potem ev poprawiam detale ;) Quote
crazydaisy Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Efekty prac nad niektórymi psiakami są superanckie :) [url]http://images30.fotosik.pl/292/667268a929fe79b1.jpg[/url] - czy nad takim ułożeniem włosa u Vegi mówiłaś?? Quote
Mudik Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Crazydaisy, tak to też jest jeden z rodzajów kociej łapki,ale doczytałam,że wystawowym beardie się niczego nie rusza, ma byc naturalnie! Asiu nie żartuj, spaniel, ruskie,trymowanie westa na jeden dzień o nieee, wczoraj był tylko ruski i strzyżony west(ten z fotki był trymowany) Quote
Od-Nowa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ło matko ile zdjęć! :crazyeye: najbardziej mi się podoba Delik aniołek w podartej klatce (nie wiedziałam,że to też się nazywa klatką ;) ) i trzy mordki pod stolikiem! Jak je tam upchnęłaś?:evil_lol: adresówki rogza fajne ale one mają plastikowe to ucho i bałabym się że szybko urwą. Tajga ma talent do gubienia adresówek... :roll: Quote
M&T Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [url]http://images36.fotosik.pl/27/1b3699deedf05933.jpg[/url] śliczny bernen! :loveu::loveu: a tak w ogóle to gratulacje 400 strony! :multi::multi: :laola::cunao: Quote
Mudik Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Od-Nowa']ło matko ile zdjęć! :crazyeye: najbardziej mi się podoba Delik aniołek w podartej klatce (nie wiedziałam,że to też się nazywa klatką ;) ) i trzy mordki pod stolikiem! Jak je tam upchnęłaś?:evil_lol: adresówki rogza fajne ale one mają plastikowe to ucho i bałabym się że szybko urwą. Tajga ma talent do gubienia adresówek... :roll:[/quote] to ucho jest solidne, zapięłam Vicowi odwritnie i teraz nie idzie tego rozpiąć:roll: A psów nie upychałam, same sie tak pokładły, ponieważ to rzadki widok, poleciałam biegiem po aparat wołajac cały czas, zeby zostały i zostały, efekt ta fotka:multi: Quote
Russellka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 gratulacje 400 stronki!!!!! :multi::loveu::multi::loveu::multi: A westik jakie ma fajne spiczaste uszka :evil_lol: Deliczek w rozrobienej klatce uroczy :loveu: A sznaucertek jaki ci się śliczny trafił :loveu: Chciałaś owłosionego to dostałaś :evil_lol: Quote
Mudik Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Russellka'] Chciałaś owłosionego to dostałaś :evil_lol:[/quote] Jak dobra pamięć;):-o:p:eviltong:, tylko ona ma mocno zmniejszone objętości tych łap, bo trudno je utrzymać w czystości, i jest strzyżona, a ja bym chciała takiego co go wyprowadzę trymowaniem na twardy włos tam gdzie powinien być twardy, a łapki będą kolumienki,ale moze kiedyś się trafi. dziękuję za Gratulacje i Westa:loveu::loveu::multi: Quote
betty_labrador Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 witam! 400strona :multi: trzymajcie za nas w sobote kciuki! :thumbs: pozdrowka Quote
Mudik Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Oki, oki już u Molli widziałam,ze jedziesz;);) Quote
Unbelievable Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='Mudik']Oj Tinka, Tinka niedokładnie czytasz:diabloti:, to SIKRA jest ostrzyżona, Vica bym nie ścięła!!![/quote] [url]http://images27.fotosik.pl/290/e7b66f0179fd25e6.jpg[/url] czyli że to jest deli i sikra? :evil_lol: masakra, mylą mi się ciągle :evil_lol: myślałam że vica też obcięłaś :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='Mudik']Tinka Vica ? Ostrzyc? Nie Żartuj!:-o:-o:-o Jak możesz je mylić, one są tak różne:roll::crazyeye:[/quote] no właśnie :diabloti: na zdjęciach- nie są ;) minimalne różnice, szczególnie krawacik Quote
Mudik Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Tinka Vica ? Ostrzyc? Nie Żartuj!:-o:-o:-o Jak możesz je mylić, one są tak różne:roll::crazyeye: Quote
Mudik Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Ależ one mają zupełnie inne głowy! Niektóre węgierskie to są dopiero podobne, jest takich 3 braci, za Chiny nie powiem , który który są jak klony:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Filmik się wgrywa na tubę:cool3::cool3: Quote
Mudik Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Filmik [url=http://pl.youtube.com/watch?v=BZMFw7eqOJs]YouTube - Deli sztuczka do freestyle;-)[/url] Quote
Aussie Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Świetnie! :multi: Brawo Deli! :loveu: P.S. Pozdrowienia dla kwiatka ;) Quote
Mudik Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Dziękuję przekażę Delikowi, kwiatkowi pozdrowienia też przekażę;) A ja jestem....chora:diabloti::diabloti::diabloti:, mam chyba gorączkę, mam nadzieję,ze więcej psów niż ten jeden maltańczyk na 12 nie będzie bo powinnam wyleżeć się . Teraz tylko pójdę odsikać i odkoopac psy:roll:;) Quote
Od-Nowa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jaki on jest słodki! tak chciałby całym ciałem naraz wszystko dla CIebie zrobić :loveu: no może nie dla Ciebie tylko za smaka :evil_lol: ale tak czy owak świetnie! takie sztuczki niestety zupełnie mnie nie kręcą a są równorzędne we freestyle co rzuty i "łapy" (:lol:) i co tu począć? :cool3: Quote
M&T Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Fajna sztuczka :) tylko Deliś raz prawie na kwiaty wszedł :evil_lol: Quote
Mudik Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Bo on sie strasznie nakręca, wariuje i chce wszystko na raz zrobisz, wariat kochany:loveu::loveu: Quote
taxelina Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Mam nadzieje po srodzie miec wolna chwile Was przejrzec ;) Quote
Cerber Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ślicznie to w waszym wykonaniu wychodzi :) u mnie tylko Cer to potrafi, małą na razie uczę wchodzenia tyłkiem na kanapę, później zacznę tego :) Quote
Bzikowa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Obejrzałam filmik ;) To jest strasznie fajna sztuczka i wbrew pozorom łatwa, nawet westik się naumiał w jakieś 2 - 3 sesje :evil_lol: Super zarzuca tyłkiem! :loveu: Quote
Recommended Posts