Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

[B]Deer[/B] - zdolniacha z Ciebie!
[url]http://sherry-niunia.home.pl/e7b66f0179fd25e6.jpg[/url]

[B]Mudik[/B] - a te psiaki to wszorajszy "urobek"? Fiur, fiu, fiu... kawał niezłej roboty!

Pzdr.

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Deer[/B] - zdolniacha z Ciebie!
[URL]http://sherry-niunia.home.pl/e7b66f0179fd25e6.jpg[/URL]
[/quote]
otwieram zdjecie i klikam na filty - wyostrzanie i patrze co automatycznie sie da a potem ev poprawiam detale ;)

Posted

Crazydaisy, tak to też jest jeden z rodzajów kociej łapki,ale doczytałam,że wystawowym beardie się niczego nie rusza, ma byc naturalnie!
Asiu nie żartuj, spaniel, ruskie,trymowanie westa na jeden dzień o nieee, wczoraj był tylko ruski i strzyżony west(ten z fotki był trymowany)

Posted

ło matko ile zdjęć! :crazyeye:
najbardziej mi się podoba Delik aniołek w podartej klatce (nie wiedziałam,że to też się nazywa klatką ;) ) i trzy mordki pod stolikiem!
Jak je tam upchnęłaś?:evil_lol:

adresówki rogza fajne ale one mają plastikowe to ucho i bałabym się że szybko urwą. Tajga ma talent do gubienia adresówek... :roll:

Posted

[url]http://images36.fotosik.pl/27/1b3699deedf05933.jpg[/url]
śliczny bernen! :loveu::loveu:

a tak w ogóle to gratulacje 400 strony! :multi::multi:
:laola::cunao:

Posted

[quote name='Od-Nowa']ło matko ile zdjęć! :crazyeye:
najbardziej mi się podoba Delik aniołek w podartej klatce (nie wiedziałam,że to też się nazywa klatką ;) ) i trzy mordki pod stolikiem!
Jak je tam upchnęłaś?:evil_lol:

adresówki rogza fajne ale one mają plastikowe to ucho i bałabym się że szybko urwą. Tajga ma talent do gubienia adresówek... :roll:[/quote]

to ucho jest solidne, zapięłam Vicowi odwritnie i teraz nie idzie tego rozpiąć:roll:
A psów nie upychałam, same sie tak pokładły, ponieważ to rzadki widok, poleciałam biegiem po aparat wołajac cały czas, zeby zostały i zostały, efekt ta fotka:multi:

Posted

gratulacje 400 stronki!!!!! :multi::loveu::multi::loveu::multi: A westik jakie ma fajne spiczaste uszka :evil_lol: Deliczek w rozrobienej klatce uroczy :loveu: A sznaucertek jaki ci się śliczny trafił :loveu: Chciałaś owłosionego to dostałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Russellka'] Chciałaś owłosionego to dostałaś :evil_lol:[/quote]

Jak dobra pamięć;):-o:p:eviltong:, tylko ona ma mocno zmniejszone objętości tych łap, bo trudno je utrzymać w czystości, i jest strzyżona, a ja bym chciała takiego co go wyprowadzę trymowaniem na twardy włos tam gdzie powinien być twardy, a łapki będą kolumienki,ale moze kiedyś się trafi. dziękuję za Gratulacje i Westa:loveu::loveu::multi:

Posted

[quote name='Mudik']Oj Tinka, Tinka niedokładnie czytasz:diabloti:, to SIKRA jest ostrzyżona, Vica bym nie ścięła!!![/quote]
[url]http://images27.fotosik.pl/290/e7b66f0179fd25e6.jpg[/url] czyli że to jest deli i sikra? :evil_lol: masakra, mylą mi się ciągle :evil_lol: myślałam że vica też obcięłaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Mudik']Tinka Vica ? Ostrzyc? Nie Żartuj!:-o:-o:-o

Jak możesz je mylić, one są tak różne:roll::crazyeye:[/quote]
no właśnie :diabloti:

na zdjęciach- nie są ;) minimalne różnice, szczególnie krawacik

Posted

Ależ one mają zupełnie inne głowy! Niektóre węgierskie to są dopiero podobne, jest takich 3 braci, za Chiny nie powiem , który który są jak klony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Filmik się wgrywa na tubę:cool3::cool3:

Posted

Dziękuję przekażę Delikowi, kwiatkowi pozdrowienia też przekażę;)

A ja jestem....chora:diabloti::diabloti::diabloti:, mam chyba gorączkę, mam nadzieję,ze więcej psów niż ten jeden maltańczyk na 12 nie będzie bo powinnam wyleżeć się .
Teraz tylko pójdę odsikać i odkoopac psy:roll:;)

Posted

jaki on jest słodki! tak chciałby całym ciałem naraz wszystko dla CIebie zrobić :loveu: no może nie dla Ciebie tylko za smaka :evil_lol:
ale tak czy owak świetnie!
takie sztuczki niestety zupełnie mnie nie kręcą a są równorzędne we freestyle co rzuty i "łapy" (:lol:) i co tu począć?
:cool3:

Posted

Obejrzałam filmik ;) To jest strasznie fajna sztuczka i wbrew pozorom łatwa, nawet westik się naumiał w jakieś 2 - 3 sesje :evil_lol:

Super zarzuca tyłkiem! :loveu: