Bzikowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 czyli po prostu się nadwyrężył - pańcia, to teraz masażyk się zawodnikowi należy! :evil_lol::lol: Quote
Mudik Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Śmiej się śmiej, to może być mięsień,ale tez rzepka(okazuje się,ze mudiki miewają z nią problemy), lub bardzo słaba dyskopatia(wskazuje na to problem bolesności przy siadaniu). Na razie dostaje leki przeciw zapalne i ma ograniczony ruch do końca tygodnia tylko smycz potem lekki ruch(niskie rzuty dysku, roller, biegi przez tunele, slalom-jak szczeniak:angryy::placz:), a normalne treningi najwcześniej za miesiąc:placz::placz::angryy::angryy::angryy::-(:placz: Quote
Od-Nowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 uuu, miesiąc bez szaleństw... ciekawe jak mu to wytłumaczysz :lol: Vicuś trzymaj się!....ziemi :evil_lol: Quote
Mudik Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Znów dziś popiskiwał jak chciał się schylic do miski, musiałam mu trzymać, tak się boję,że to ten cholerny dysk:placz::placz::placz::shake::shake:. Na dworze możemy się tylko skupiac na pańci, kiedy Delik szaleje:roll: Quote
Aussie Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Magda, te ostatnie fotki są by Wendka. A i chyba nie wkleiłaś wszystkich od MartyN. Quote
Russellka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Biedny Vicuś :-( Czyli jeszcze nie wiadomo co to dokładnie jest?? trzymam za was kciuki :Rose: Vic bez szaleństw? Mało prawdopodobne... :roll: Quote
Mudik Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='Aussie']Magda, te ostatnie fotki są by Wendka. A i chyba nie wkleiłaś wszystkich od MartyN.[/quote] A jeszcze jakieś były Marty???, nie kojarzę, zaraz poprawię dzięki! Quote
Crazy Lab Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Vic problem z łapkami... Lab dzisiaj zaczął kuleć:roll: ale na szczęście po szybkiej interwencji veta już jest lepiej:razz:... ale też muszę go oszczędzać... a on uważa, że spacer bez aportowania to spacer stracony:shake: Quote
Bzikowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Co tym Waszym psom jest ? O rany :shake: Miejmy nadzieję , że u Vica to 'tylko' mięśnie.... Trzymam kciuki! Ola, biedny labiszcz :roll: Quote
prittstick Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Witam! Chciałam zapytac co z klikerami, tzn wiem ze juz są ale gdzie moge wpłacic pieiądze i jak klikery odebrac. Nie mogłam się zalogowac ponad tydzien na dogo, az w koncu założyłam drugie konto. Miałam nick prittstick08, w każdym razie Daria od Salmy i Grety:) Quote
Bzikowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Co do klikerów - Ola Deutkowa napisz proszę ile jestem Ci za nie winna! Jak będziesz w niedzielę to oddam kasę :cool3: Quote
M&T Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 witamy się! :) Jak tam Vicuś się trzyma? :) Quote
Crazy Lab Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Bzikowa']Co do klikerów - Ola Deutkowa napisz proszę ile jestem Ci za nie winna! Jak będziesz w niedzielę to oddam kasę :cool3:[/quote] z tego co pamiętam to miały być dla Ciebie 2... kosztowały 2 dolary kanadyjskie... nie wiem dokładnie ile to złotych... ale jakiś majątek to na pewno nie jest... w niedzielę jeśli już to będę ale bez psa... musi się oszczędzać:roll:... ale może spróbuje swoich umiejętności fotograficznych:eviltong: a reszte bo ktoś tam zamawiał to mogę dać Mudikowej i jakoś odbierzecie... Quote
Aussie Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Mudik']A jeszcze jakieś były Marty???, nie kojarzę, zaraz poprawię dzięki![/quote] No były jeszcze dwa w galerii, którą podała. Quote
Mudik Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Po lekach(dziś też był zastrzyk, bo lek w syropie na niego słabo działa), jest lepiej, tylko rano jak jest nierozchodzony to popiskuje trochę, a na wieczór szaleje, chciał dziś,zeby mu frisbee rzucać;-) Chyba jednak to poważna kontuzja mięsnia(nie kręgosłup hurrra!!!) bo przed chwilą podszedł do drzwi i stał tylko na 3 łapach. ta którą podniósł była podejrzana o bycie kontuzjowaną, zawrócił na 3 i dopiero lekko ją oparł o ziemię, może to zdziwi, ale jak mnie to ucieszyło! Potwierdził tym ,że to TA łapa jest chora, czyli tylko odpoczynek, i leki i na wiosne będziemy podbijać tory agility!!!!! Nie może być inaczej! W tym wszystkim zapomniałam napisać,że przed wczoraj Deli skończył 11 miesięcy! Za miesiac pierwsze urodziny! Quote
Mudik Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='Crazy Lab']z tego co pamiętam to miały być dla Ciebie 2... kosztowały 2 dolary kanadyjskie... nie wiem dokładnie ile to złotych... ale jakiś majątek to na pewno nie jest... w niedzielę jeśli już to będę ale bez psa... musi się oszczędzać:roll:... ale może spróbuje swoich umiejętności fotograficznych:eviltong: a reszte bo ktoś tam zamawiał to mogę dać Mudikowej i jakoś odbierzecie...[/quote] Ja będę w niedzielę z Delim i Sikrą , to jak ty bez psa to może z Sikrą pobiegasz?:cool3: No i dawno Delik nie miał filmiku z treningu:cool3::cool3::cool3:;):p Quote
Crazy Lab Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Mudik']Ja będę w niedzielę z Delim i Sikrą , to jak ty bez psa to może z Sikrą pobiegasz?:cool3: No i dawno Delik nie miał filmiku z treningu:cool3::cool3::cool3:;):p[/quote] jeśli będzie jakiś pies bez przewodnika to z chęcia spróbuje.:lol: I może jakieś filmiki i zdjęcia mi się uda zrobić ale nie obiecuję za dużo...:roll: Quote
prittstick Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ok, w takim razie Magda- możesz dac mi znac, ajk bedziesz miała te klikery, dla mnie były dwa. wtedy sie dogadamy co do odbioru:) Życzymy powrotu do zdrowia:) Quote
Russellka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 W takim razie szybkiego powrotu do zdrówka życzymy :loveu: Quote
Paula&Goofi Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [B]Hejka !:multi: Dawno tu nie byłam :oops: Ale nadrobię zaległości ;) [url]http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Warszawa%202008/z10.jpg[/url] Ślicznie skacze :loveu::loveu::loveu: Zapraszamy również do nas ;) Pozdrowienia! [/B] Quote
Od-Nowa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ale dawno nas nei było :lol: co słychać? o Vicu czytałam. No niestety, przymusowy odpoczynek w sanatorium nie jest niczym miłym, ale może wyjdzie mu to na dobre ;) Quote
Mudik Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Deli widział dziś OWCE!!!!:multi::multi::multi::multi:. Pojechałam z forumową Musiałek, na pasienie (naukę) z jej aussikiem Blue. Wprawdzie Deli nie maił szansy na bliższy kontakt, ale mam nadzieję,że właściciel się zgodzi,że będę mogła tez pobierać nauki, strasznie bym chciała. Deli widział je tylko w zagrodzie,ale w ogóle się ich nie bał, tylko bardzo chciał je poznac. Wyciagał sie do nich strasznie. Potem ciagnął po ich śladzie w stronę wybiegu na którym były wcześniej. Później poszliśmy na mudikowo-auusikowy spacer, a raczej aussikowomudikowy bo aussiki były 3 a mudiki 2:evil_lol::evil_lol: Piesy się wyszałały,że hej! Była też kąpiel w trochu śmierdzącej rzeczce:evil_lol::evil_lol: Potem jeszcze Delik zaczął się tarzać w trawie, myślałam,ze TYLKO w trawie:cool1:, nawet znajoma, się ucieszyła jak to fajnie Delik szaleje, tymczasem pod Delikiem była ...końska kupa:angryy: Na szczęście mocno sucha, więc nawet nie było czuć:eviltong::eviltong: Więc Delik teraz spokojnie leży, on by mógł jeszcze:p:p, a Sikra padła i śpi:loveu::loveu: Iwona (właścicielka ausików) robiła fotki, jak znajdzie czas i je obrobi to je będę sukcesywnie przeklejać:lol: Ale było Super! Quote
M&T Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ale super z tymi owcami!! :multi: mój to by zaczął je pewnie obszczekiwać ze strachu :evil_lol: ale mam nadzieję, że uda ci się zapisać na te nauki :cool3: będę 3mać kciuki :) i fajnie, że się piesy wyszalały :loveu: a końska kupa to podobno najlepszy psi perfum :diabloti: pytanko: wstawiałaś może agilitowe fotki? Bo jeśli tak to idę szukać :loveu: Quote
Recommended Posts