Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śmiej się śmiej, to może być mięsień,ale tez rzepka(okazuje się,ze mudiki miewają z nią problemy), lub bardzo słaba dyskopatia(wskazuje na to problem bolesności przy siadaniu). Na razie dostaje leki przeciw zapalne i ma ograniczony ruch do końca tygodnia tylko smycz potem lekki ruch(niskie rzuty dysku, roller, biegi przez tunele, slalom-jak szczeniak:angryy::placz:), a normalne treningi najwcześniej za miesiąc:placz::placz::angryy::angryy::angryy::-(:placz:

Posted

Znów dziś popiskiwał jak chciał się schylic do miski, musiałam mu trzymać, tak się boję,że to ten cholerny dysk:placz::placz::placz::shake::shake:. Na dworze możemy się tylko skupiac na pańci, kiedy Delik szaleje:roll:

Posted

[quote name='Aussie']Magda, te ostatnie fotki są by Wendka.
A i chyba nie wkleiłaś wszystkich od MartyN.[/quote]
A jeszcze jakieś były Marty???, nie kojarzę, zaraz poprawię dzięki!

Posted

Vic problem z łapkami... Lab dzisiaj zaczął kuleć:roll: ale na szczęście po szybkiej interwencji veta już jest lepiej:razz:... ale też muszę go oszczędzać... a on uważa, że spacer bez aportowania to spacer stracony:shake:

Posted

Witam!

Chciałam zapytac co z klikerami, tzn wiem ze juz są ale gdzie moge wpłacic pieiądze i jak klikery odebrac.
Nie mogłam się zalogowac ponad tydzien na dogo, az w koncu założyłam drugie konto. Miałam nick prittstick08, w każdym razie Daria od Salmy i Grety:)

Posted

[quote name='Bzikowa']Co do klikerów - Ola Deutkowa napisz proszę ile jestem Ci za nie winna! Jak będziesz w niedzielę to oddam kasę :cool3:[/quote]

z tego co pamiętam to miały być dla Ciebie 2... kosztowały 2 dolary kanadyjskie... nie wiem dokładnie ile to złotych... ale jakiś majątek to na pewno nie jest... w niedzielę jeśli już to będę ale bez psa... musi się oszczędzać:roll:... ale może spróbuje swoich umiejętności fotograficznych:eviltong:
a reszte bo ktoś tam zamawiał to mogę dać Mudikowej i jakoś odbierzecie...

Posted

Po lekach(dziś też był zastrzyk, bo lek w syropie na niego słabo działa), jest lepiej, tylko rano jak jest nierozchodzony to popiskuje trochę, a na wieczór szaleje, chciał dziś,zeby mu frisbee rzucać;-)

Chyba jednak to poważna kontuzja mięsnia(nie kręgosłup hurrra!!!) bo przed chwilą podszedł do drzwi i stał tylko na 3 łapach. ta którą podniósł była podejrzana o bycie kontuzjowaną, zawrócił na 3 i dopiero lekko ją oparł o ziemię, może to zdziwi, ale jak mnie to ucieszyło! Potwierdził tym ,że to TA łapa jest chora, czyli tylko odpoczynek, i leki i na wiosne będziemy podbijać tory agility!!!!! Nie może być inaczej! W tym wszystkim zapomniałam napisać,że przed wczoraj Deli skończył 11 miesięcy! Za miesiac pierwsze urodziny!

Posted

[quote name='Crazy Lab']z tego co pamiętam to miały być dla Ciebie 2... kosztowały 2 dolary kanadyjskie... nie wiem dokładnie ile to złotych... ale jakiś majątek to na pewno nie jest... w niedzielę jeśli już to będę ale bez psa... musi się oszczędzać:roll:... ale może spróbuje swoich umiejętności fotograficznych:eviltong:
a reszte bo ktoś tam zamawiał to mogę dać Mudikowej i jakoś odbierzecie...[/quote]

Ja będę w niedzielę z Delim i Sikrą , to jak ty bez psa to może z Sikrą pobiegasz?:cool3: No i dawno Delik nie miał filmiku z treningu:cool3::cool3::cool3:;):p

Posted

[quote name='Mudik']Ja będę w niedzielę z Delim i Sikrą , to jak ty bez psa to może z Sikrą pobiegasz?:cool3: No i dawno Delik nie miał filmiku z treningu:cool3::cool3::cool3:;):p[/quote]

jeśli będzie jakiś pies bez przewodnika to z chęcia spróbuje.:lol: I może jakieś filmiki i zdjęcia mi się uda zrobić ale nie obiecuję za dużo...:roll:

Posted

[B]Hejka !:multi:
Dawno tu nie byłam :oops: Ale nadrobię zaległości ;)

[url]http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Warszawa%202008/z10.jpg[/url]
Ślicznie skacze :loveu::loveu::loveu:

Zapraszamy również do nas ;)

Pozdrowienia!
[/B]

Posted

Deli widział dziś OWCE!!!!:multi::multi::multi::multi:. Pojechałam z forumową Musiałek, na pasienie (naukę) z jej aussikiem Blue. Wprawdzie Deli nie maił szansy na bliższy kontakt, ale mam nadzieję,że właściciel się zgodzi,że będę mogła tez pobierać nauki, strasznie bym chciała. Deli widział je tylko w zagrodzie,ale w ogóle się ich nie bał, tylko bardzo chciał je poznac. Wyciagał sie do nich strasznie. Potem ciagnął po ich śladzie w stronę wybiegu na którym były wcześniej. Później poszliśmy na mudikowo-auusikowy spacer, a raczej aussikowomudikowy bo aussiki były 3 a mudiki 2:evil_lol::evil_lol:

Piesy się wyszałały,że hej! Była też kąpiel w trochu śmierdzącej rzeczce:evil_lol::evil_lol:
Potem jeszcze Delik zaczął się tarzać w trawie, myślałam,ze TYLKO w trawie:cool1:, nawet znajoma, się ucieszyła jak to fajnie Delik szaleje, tymczasem pod Delikiem była ...końska kupa:angryy: Na szczęście mocno sucha, więc nawet nie było czuć:eviltong::eviltong: Więc Delik teraz spokojnie leży, on by mógł jeszcze:p:p, a Sikra padła i śpi:loveu::loveu: Iwona (właścicielka ausików) robiła fotki, jak znajdzie czas i je obrobi to je będę sukcesywnie przeklejać:lol: Ale było Super!

Posted

ale super z tymi owcami!! :multi: mój to by zaczął je pewnie obszczekiwać ze strachu :evil_lol: ale mam nadzieję, że uda ci się zapisać na te nauki :cool3: będę 3mać kciuki :)

i fajnie, że się piesy wyszalały :loveu: a końska kupa to podobno najlepszy psi perfum :diabloti:

pytanko: wstawiałaś może agilitowe fotki? Bo jeśli tak to idę szukać :loveu: