Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

Faktycznie jak ich porównać to inaczej skaczą, Deli ma to chyba po Sikrze:roll::lol:

[IMG]http://img48.imageshack.us/img48/1626/obraz3250qe7.jpg[/IMG][IMG]http://img249.imageshack.us/img249/6451/obraz3267te8.jpg[/IMG]

teraz widzę,że Vic ma szerzej rozstawione hopki,ale on biegł large, a deli mediumy, to chyba tez robi jakąś różnice w skoku.

Ale tu jest porównywalny skok

[IMG]http://img90.imageshack.us/img90/3339/obraz3128sh2.jpg[/IMG][img]http://img373.imageshack.us/img373/7262/obraz3180yq4.jpg[/img]

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: Ale ja wam zazdroszczę toru :placz: Ale nie długo może się wybierzemy z Kodą do Need4Speedów :loveu: :multi: A Delik przecudnie skacze :loveu: Skacze z zachętą czy już bez?

Posted

[quote name='Russellka']:loveu: Ale ja wam zazdroszczę toru :placz: Ale nie długo może się wybierzemy z Kodą do Need4Speedów :loveu: :multi: A Delik przecudnie skacze :loveu: Skacze z zachętą czy już bez?[/quote]

Z zachętą:???::hmmmm::hmmmm:, jaką zachętą, nigdy do żadnego mojego psa tego nie używałam. deli najpierw biegał między skrzydełkami hopek, potem nad tyczką leżacą na doolnej nóżce hopki, potem 10 cm, smalle, a teraz mediumy. Po prostu sadzam na starcie ,a Deli biegnie i skacze:rolleyes::cool:

Posted

Bo się grupami mijamy, w przyszłym roku iijeszcze w tym się zdążysz napatrzeć:evil_lol::evil_lol:

[SIZE=1][COLOR=Silver]odpisałam:p[/COLOR][/SIZE]

Posted

O to dobrzy jesteście :evil_lol: Koda teraz biegała ze mną na zabawki, ale nie zwracała na nie uwagi, więc je chowałam bądź pokazywałam tylko na starcie, a ona radosna, że biega po torku leciała przodem a ja się mało nie zabijałam o przeszkody, bo na podwórku mało miejsca :lol:

Posted

[quote name='Russellka']O to dobrzy jesteście :evil_lol: Koda teraz biegała ze mną na zabawki, ale nie zwracała na nie uwagi, więc je chowałam bądź pokazywałam tylko na starcie, a ona radosna, że biega po torku leciała przodem a ja się mało nie zabijałam o przeszkody, bo na podwórku mało miejsca :lol:[/quote]
A o nakręcanie Ci chodzi:roll::p, no to owszem ,mieliśmy wcześniej sznurek a teraz taki parciany gryzak DINGO, szarpiemy się tym przed i po starcie. Vic go tak kocha,że szczękościsku na nim dostaje:diabloti::diabloti:, juz go trochę rozpruł:diabloti:

Posted

To jest taka prostokątna jakby poduszka twarda, parciana z rączka Vic kocha szarpać się sznurkiami i takimi rzeczami:lol:, zagryzać je , mordować:evil_lol::evil_lol:

Posted

Porobiłąm dziś trochę fotek na spacerku,ale nie wiem czy jeszcze dziś dam radę wkleić, musze jeszcze posprzątac, zmyć farbę z włosów, wysuszyc , wyjśc z psami i idę spac o 4 pobudka i ruszamy na zawody, najlepsze jakie będą w tym roku! prosimy o kciuki! Za organizacje i nasze biegi:razz::lol:
Więc juz teraz Dogobranoc!

Posted

Już w domku,torki mi się podobały, płynne i fajne. Jestem bardzo dumna z Sikurki, która ślicznie pobiegła po dłuuuuugiej przerwie w startach. Vico tez był bardzo dzielny i pokazał jak bardzo mnie kocha iże w sumie to kochany pies jest, mimo bolącej łapy jumping na czysto, agility zwyczajowo DIS, z tym,że ten drugi bo pańcia gupia krowa:diabloti::diabloti: nie zdjęła psu obroży:angryy::angryy:, bo pies żadnego błędu nie miał, ten ostatni bieg pokazał,że jednak łapa jest kontuzjowana. :placz::placz::placz:Zaraz dostanie przeciwbólowy i jutro też,ale niestety mimo tego,że liczyłam,że jutro pójdzie lepiej i to "nasze" zawody Vic jutro nie startuje. Mam nadzieję,że Sikra jutro dzielnie będzie reprezentowała Cavanowskie mudiki:lol::loveu:. Dziś drużyna Sikry Pogromcy Torów w składzie:Fortel,Maya,Tosia,Sikra wygrała zerówki!:multi::multi::multi:

Posted

No jak mnie Ula wywołała do tablicy, dziś też z drużynami staliśmy na pudle, raz drużynowo Zaganiacze Wiatru czyli Vic, Nefra, Mika, Wena?2, a raz Pogromcu torów: Sikra, Tosia, Fortel i Maya(łączna)3? Bo kurde nijak sobie nie moge przypomnieć która byłą 2, a która 3.
No I....... Tadam tadam Sikra w large Zero klasyfikacja łączna 3 MIEJSCE!!!!!!!!!:multi::multi::multi: moja dzielna dziewczynka, dała dziś z siebie wszystko, pobiegłą na maxa! Cudny sobie wybiegała prezent na jutrzejsze 11 te urodzinki!:multi::multi:

Posted

Gratulacje :multi::multi:. Aż się wierzyć nie chce że Sikra już 11 lat ma. Wcale po niej nie widać, świetnie biegała :loveu::loveu:.
Robił ktoś fotki? Bo ja gapa aparatu nie wzięłam :oops::oops:.