Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

dzięki wielkie :loveu:
a Xantuś chyba się znalazł, jeszcze nie wiadomo na 100% czy to on ale taki pies trafił wczoraj na Paluch. Właścicielka pojedzie go odebrać po pracy więc się wtedy na 100% okaże. Mam nadzieję,że to on.byłby to cud.

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Od-Nowa']dzięki wielkie :loveu:
a Xantuś chyba się znalazł, jeszcze nie wiadomo na 100% czy to on ale taki pies trafił wczoraj na Paluch. Właścicielka pojedzie go odebrać po pracy więc się wtedy na 100% okaże. Mam nadzieję,że to on.byłby to cud.[/quote]

Oby trzyam za to kciuki!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

[B]Asiu[/B] dzięki za rady i miło mi ,że sie podobają portreciki(to tak na szybciutko było robione:oops:)

Posted

[quote name='Bzikowa']A w ogóle to Crazy Lab i Władczyni mają prawie identyczne avatary :lol: Ten sam tunel , podobna pozycja psa, tylko gabaryty różne :lol:[/quote]
rzeczywiście. Aniu cóż za spostrzegawczość :lol:
[URL]http://images34.fotosik.pl/338/dce6e4aa41327151.jpg[/URL] a cóż tam w trawie słychać ?

Posted

Ale piękne :loveu: A ja tu czekam na zdjęcia a tu nic :mad: Dopiero teraz wstawiasz :lol: Prześliczny Deliczek!
[url]http://www.fotosik.pl/[/url]
"Mój misio! Co się tak patrzysz?"
:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Crazy Lab']pogadam dzisiaj z rodzicami... tylko oni będą tam dopiero we wrześniu.[/QUOTE]

ja też mogę o taki kliker prosić (jeden jeśli tak można?)? Oddam pieniądze lub przeleje na konto:) w złotówkach jeśli może byc? Tylko że ja będę w PL pod koniec września dopiero, może być z opóźnieniem?:oops:

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']ja też mogę o taki kliker prosić (jeden jeśli tak można?)? Oddam pieniądze lub przeleje na konto:) w złotówkach jeśli może byc? Tylko że ja będę w PL pod koniec września dopiero, może być z opóźnieniem?:oops:[/quote]

Asia spoko to ja "zamówię" więcej dla Ciebie ok?

Posted

gibbon - jak ja mało wiem o zwierzętach :evil_lol:
a ile ten klikerek kosztuje? zastanawiam się,czy by z Tajdziorem nie spróbować klikać. Ona łasuch przeogromny a jej akurat rozwinięcie świadomości własnego ciała bardzo by się przydało bo po chorobie jest strasznie ciapowata, ciekawe czy by sie to sprawdziło.

Posted

Ni ma:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:, baterie się ładuja, może coś jutro lub dziś jeszcze zrobię.

Od-Nowa jeden kliker to 1,49 dollara czyli ok. 4 złotych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Paula&Goofi'][B][URL]http://images25.fotosik.pl/260/4c5b04ea8362d92e.jpg[/URL]
Jak fajnie leży :loveu:[/B][/quote]
Jak śpi to taka słodka dziewczynka jest:cool3::evil_lol::eviltong:

Posted

To ja tez sie pisze na dwa:)

W koncu to dzieki mnie- bo gdybym nie napisąła o kilkaniu, Władczyni nie zauwazyła by Twojego kilkera, a Ty bys nie mowila skad go masz i nikt by nie miał super amerykanskich klikerow:D