Od-Nowa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 dzięki wielkie :loveu: a Xantuś chyba się znalazł, jeszcze nie wiadomo na 100% czy to on ale taki pies trafił wczoraj na Paluch. Właścicielka pojedzie go odebrać po pracy więc się wtedy na 100% okaże. Mam nadzieję,że to on.byłby to cud. Quote
Mudik Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Od-Nowa']dzięki wielkie :loveu: a Xantuś chyba się znalazł, jeszcze nie wiadomo na 100% czy to on ale taki pies trafił wczoraj na Paluch. Właścicielka pojedzie go odebrać po pracy więc się wtedy na 100% okaże. Mam nadzieję,że to on.byłby to cud.[/quote] Oby trzyam za to kciuki!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: [B]Asiu[/B] dzięki za rady i miło mi ,że sie podobają portreciki(to tak na szybciutko było robione:oops:) Quote
Crazy Lab Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Bzikowa']A w ogóle to Crazy Lab i Władczyni mają prawie identyczne avatary :lol: Ten sam tunel , podobna pozycja psa, tylko gabaryty różne :lol:[/quote] rzeczywiście. Aniu cóż za spostrzegawczość :lol: [URL]http://images34.fotosik.pl/338/dce6e4aa41327151.jpg[/URL] a cóż tam w trawie słychać ? Quote
Od-Nowa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Delik ma najpiękniejszy uśmiecha na świecie. Zdjęcie z zawieszoną na szyi małpką (??) bomba :lol: Quote
Russellka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ale piękne :loveu: A ja tu czekam na zdjęcia a tu nic :mad: Dopiero teraz wstawiasz :lol: Prześliczny Deliczek! [url]http://www.fotosik.pl/[/url] "Mój misio! Co się tak patrzysz?" :loveu::loveu::loveu: Quote
Onomato-Peja Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 slodziusie psioczki wymiziaj je ode mnie Quote
Mudik Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Witamy, witamy ,a to coś na Delika szyji, to nie misio to małpka, a dokładniej gibbon:-) Quote
Onomato-Peja Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 jak patrzalam w podpis , to myslalam , ze kundelek , wchodze , patze , a tu najprawdziwszy rasowiec! Quote
Mudik Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 No nie da sie ukryć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a teraz spadam z piesami na spacerek, pa! Quote
WŁADCZYNI Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Crazy Lab']pogadam dzisiaj z rodzicami... tylko oni będą tam dopiero we wrześniu.[/QUOTE] ja też mogę o taki kliker prosić (jeden jeśli tak można?)? Oddam pieniądze lub przeleje na konto:) w złotówkach jeśli może byc? Tylko że ja będę w PL pod koniec września dopiero, może być z opóźnieniem?:oops: Quote
Mudik Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']ja też mogę o taki kliker prosić (jeden jeśli tak można?)? Oddam pieniądze lub przeleje na konto:) w złotówkach jeśli może byc? Tylko że ja będę w PL pod koniec września dopiero, może być z opóźnieniem?:oops:[/quote] Asia spoko to ja "zamówię" więcej dla Ciebie ok? Quote
Od-Nowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 gibbon - jak ja mało wiem o zwierzętach :evil_lol: a ile ten klikerek kosztuje? zastanawiam się,czy by z Tajdziorem nie spróbować klikać. Ona łasuch przeogromny a jej akurat rozwinięcie świadomości własnego ciała bardzo by się przydało bo po chorobie jest strasznie ciapowata, ciekawe czy by sie to sprawdziło. Quote
Crazy Lab Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 spoko jeszcze się dogadamy z tymi klikerami;) Quote
Mudik Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Ni ma:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:, baterie się ładuja, może coś jutro lub dziś jeszcze zrobię. Od-Nowa jeden kliker to 1,49 dollara czyli ok. 4 złotych:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula&Goofi Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [B][URL]http://images25.fotosik.pl/260/4c5b04ea8362d92e.jpg[/URL] Jak fajnie leży :loveu:[/B] Quote
Mudik Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='Paula&Goofi'][B][URL]http://images25.fotosik.pl/260/4c5b04ea8362d92e.jpg[/URL] Jak fajnie leży :loveu:[/B][/quote] Jak śpi to taka słodka dziewczynka jest:cool3::evil_lol::eviltong: Quote
Od-Nowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 to bym prosiła dwa jakby była taka możliwość ;) Quote
Mudik Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Zapamiętam moje 4 , Twoje dwa, Asi jeden razem 7 sztuk. Quote
prittstick08 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 To ja tez sie pisze na dwa:) W koncu to dzieki mnie- bo gdybym nie napisąła o kilkaniu, Władczyni nie zauwazyła by Twojego kilkera, a Ty bys nie mowila skad go masz i nikt by nie miał super amerykanskich klikerow:D Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [url]http://images32.fotosik.pl/338/494e560e2ae90486.jpg[/url] jaki szczęśliwy:loveu::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Crazy Lab Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 rany jaka hurtowa ilość... mam nadzieję, że moi rodzice znajdą ten sklep... a jeśli jednak by im się nie udało to można chyba zamówić przez internet... Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Mudik']Zapamiętam moje 4 , Twoje dwa, Asi jeden razem 7 sztuk.[/quote] a macie link do tych klikerów????:razz: Quote
Recommended Posts