Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dzojuniu - wiesz widziałam sie ostanio z pania doktor , ktora cie leczyla i tak sobie troche powspominałysmy - tyle czasu a to tak bardzo boli....i bolec chyba bedzie juz zawsze .

Posted

Rozumiem Ciebie doskonale. Nie sposób zapomnieć Przyjaciela. I to nawet wtedy gdy są już następni. Ilekroć zajrzę tutaj > [URL]http://www.dognet.pl/flower.php?fid=439[/URL] to łza w oku i gardło ściska. Tm bardziej teraz gdy odszedł kolejny.

Posted

Dżojuniu - śnisz mi sie ostatnio tak często , choc we snie jestem szczesliwa , bo jestesmy razem .Po przebudzeniu czar jednak szybko pryska .... tak tęsknie.:-(

• 2 weeks later...
Posted

witaj, przepraszam ze pisze tutaj na tym watku, ale pomyslalam sobie, ze Ci ktorzy tak bardzo kochali psiaki, ktorych juz nie ma, moga otworzyc swoje serce dla psiej potrzebujacej bidy. 17.02 znalazlam przy drodze szybkiego ruchu malego, czrnego kudlacza. Ma okolo 5 lat. Jest obecnie u mnie, bo nie mialam sumienia go zostawic w schronisku. Ja mam tez bernardyna (rowniez znajde) - nie potrafia sie zgodzic, musze je izolowac. Do tego dziecko, prace i meza niechetnego tej sytuacji. Musze znalezc malemu dobry dom. Jesli jestes choc troche zainteresowana daj znac, jesli nie z gory przepraszam. Malego psiaka moge dowiezc do Wroclawia. Moj adres [email][email protected][/email]

• 2 weeks later...
Posted

Dżojciuś mamy Swięta - kolejne bez Ciebie kochany !
Mam nadzieję , że tam za Tęczowym Mostkiem poświętujesz choć troszkę z innymi psiaczkami .Czekaj na mnie Przyjacielu mój i pamiętaj :NA ZAWSZE SOBIE WIERNI<NA ZAWSZE W SOBIE ZAKOCHANI<NA ZAWSZE W SIEBIE ZAPATRZENI
Kocham Cię maleństwo moje i płacze po Tobie!

• 3 weeks later...
Posted

Ewa,ja tak,jak Ty odmierzam dni miesiące i lata.Mojej Jackie nie ma już 3 lata,a wciąż mi jej brak.Tęskni ę za nią bardzo.Oddałabym wiele aby móc ją dotknąc,przytulic.Ale wierzę że kiedyś się spotkamy.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dżojciuś przyjacielu :
[COLOR="Red"][SIZE="5"]NA ZAWSZE SOBIE WIERNI , NA ZAWSZE W SIEBIE ZAPATRZENI , NA ZAWSZE W SOBIE ZAKOCHANI [/SIZE][/COLOR]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Maleństwo moje kochane - bądź przy mnie blisko przyjacielu , proszę !
Wszystko co robie - robię z myślą o Tobie serduszko moje .
Do zobaczenia Dżojuniu - "czekusiaj na mnie grzeczniutko "