Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ona bidulka tak by chciała szaleć z moim hebanem a on ją totalnie olewa :eviltong: żadnej współpracy przy opiece nad nią :shake: darmozjad jeden :mad: w ogóle się nie wywiązuje ze swojego wujostwa :oops:

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jej ulubionym miejscem do spania jest głowa i szyja cioci, w zyciu bym nie uwierzyła ze pies moze tak spac :crazyeye: normalnie lezy mi na poduszce a jak klade sie obok to za sekunde mam psa na głowie :evil_lol: i potrafi tak pol nocy spać. a jak sie znudzi to kładzie sie na moich plecach :eviltong:

Posted

robocze imię małej to Szajba :evil_lol:

zdjęcia robione komórką więc jakość nienajlepsza, jak widać ze jak śpi to aniołek

chyba że układa mi się na głowie albo szyi i pupe i nogi podtyka mi pod nos :-o:eviltong:

Posted

szaliczkiem od dziś będzie się delektować nowa pani z sosnowca :loveu::cool3::multi:bardzo kochany domek to będzie. sunia będzie miala na imię Dasza. brano tez pod uwage Miłka na cześć poprzedniej suni, ale jednam dasza zostala przeglosowana

Posted

Wandul, można zmienić tytuł wątku, wszytkie szczeniorky w nowych domkach :loveu:
Jotka, jakbyś była taka miła i zadzwoniła do tej pani od której te szczeniaki są że już koniec akcji, bo ja zgubiłam jej nr tel

:lol: