HebaNova Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 ona bidulka tak by chciała szaleć z moim hebanem a on ją totalnie olewa :eviltong: żadnej współpracy przy opiece nad nią :shake: darmozjad jeden :mad: w ogóle się nie wywiązuje ze swojego wujostwa :oops: Quote
halbina Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 no nieładnie... mój Platon wzorowo wywiązuje się z obowiązków niani dla tymczasowiczów... wylizuje, pieści, ogrzewa i zabawia... sie nimi... :evil_lol: Quote
HebaNova Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 przynajmniej jest współpraca, a Heban to tylko oczami przebiera i luka gdzie uciec żeby się nią nie zajmować :evil_lol: Quote
HebaNova Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 jej ulubionym miejscem do spania jest głowa i szyja cioci, w zyciu bym nie uwierzyła ze pies moze tak spac :crazyeye: normalnie lezy mi na poduszce a jak klade sie obok to za sekunde mam psa na głowie :evil_lol: i potrafi tak pol nocy spać. a jak sie znudzi to kładzie sie na moich plecach :eviltong: Quote
halbina Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 a moja 4-tygodniowa tymczasowiczka ssie moje włosy w nocy... normalnie ciumla... i wyobraź sobie, jak ja wyglądam, kiedy wstanę... :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Właściwie trzeba zmienic tytuł, jeszcze jedna przylepka czeka:multi::multi: Może jakieś nowe fotki przylepy>?;) Quote
HebaNova Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 robocze imię małej to Szajba :evil_lol: zdjęcia robione komórką więc jakość nienajlepsza, jak widać ze jak śpi to aniołek chyba że układa mi się na głowie albo szyi i pupe i nogi podtyka mi pod nos :-o:eviltong: Quote
HebaNova Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 szaliczkiem od dziś będzie się delektować nowa pani z sosnowca :loveu::cool3::multi:bardzo kochany domek to będzie. sunia będzie miala na imię Dasza. brano tez pod uwage Miłka na cześć poprzedniej suni, ale jednam dasza zostala przeglosowana Quote
halbina Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Gratulujemy Daszy! Gratulujemy też sprawnej akcji adopcyjnej! :multi::multi::multi: Quote
jotka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Czyli Asia zasłużyła na szampańską zabawę sylwestrową! Dosiego Roku!:multi: Quote
HebaNova Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wandul, można zmienić tytuł wątku, wszytkie szczeniorky w nowych domkach :loveu: Jotka, jakbyś była taka miła i zadzwoniła do tej pani od której te szczeniaki są że już koniec akcji, bo ja zgubiłam jej nr tel :lol: Quote
Rybka_39 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Oby się dobrze wiodlo szczeniorom w nowych domkach!:multi::multi::loveu: Quote
Recommended Posts