Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wściec sie można, w trakcie pisania posta wywala z logowania i cała praca na marne.
wklejam jeszcze raz zdjecia!
sunia 1

sunia 2 i 3 one są podobne:

ludzie! pomóżcie szukać domków! tam jest ponad 10 zwierząt! sama opieka nad nimi zabiera cały czas poza pracą!

Posted

one maja już po 6 tygodni, są samodzielne. Nie ma widoków na zaden domek, a ich opiekunka już nie ma siły. Dzisiaj przysłała mi smsa, ze odda je do schroniska, bo już sobie rady nie daje

Posted

Kulfony są u mnie :Dog_run::Dog_run::Dog_run:

mój pies po raz pierwszy w życiu zobaczył szczeniaki i to 3 na raz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

te gałgany z początku myślały że to ich mama i chciały się zabrać do ssania cyca :evil_lol:
Heban: :oops: ojej ratunku co one mi robią? tylko żeby nie odgryzły :smhair2:

afera na całego :eviltong:
na razie rezydują w kuchni, kluchy jedne

Jotka czy one mają imiona? bo zapomiałam zapytac :razz:

Posted

Mają imiona, Wiera, Nadzieżda, Lubov.
Podejrzewam, ze im jeszcze wszystko jedno.
A to maluchy z dzisiaj:

Dla mnie też był to dzień pełen wrażeń. Cieszę sie bardzo, że szczeniory trafiły do HebaNovej.:laugh2_2::bigcool:Lepszych tymczasów ze świecą szukać.:modla::modla::angel:

Posted

już dziś w nocy mniej płakały, jutro pewnie będzie jeszcze lepiej, wiadomo że tęsknią za mamusią. apetycik mają, kluchy jedne :lol:

może na gwiazdkę dostaną nowe domki, czego wszystkim bidom życzymy:loveu:

Posted

tylko ciemny gałganek do wzięcia !!!
nie miałam czasu wczoraj rozwinąć tematu: wczoraj zaraz po wigilii przyjechał pan, umówiony poprzedniego dnia, wziąć łaciatego do nowego domku do sosnowca !!! będzie miał fajną rodzinkę i podobnie jak siostrunia, 5-letniego małego pana do zabawy. państwo nie obawiają się wycia małej syrenki w nocy bo już wcześniej mieli pieska i wiedzą czym to pachnie ;) zapomnialam tylko dowiedzieć się jak się bedzie nazywać, jak zadzwonie to podpytam

Posted

Asia, Ty masz rękę do psich bid! Cieszę sie, ze tak poszło. Mam nadzieję, ze po ostatnia psinkę też rychło ktoś sie zjawi. Jakbyś miała nadmiar chętnych to melduj. Już kolejna nędza szczeniacka znaleziona w koszu na śmieci w naszym "urokliwym" mieście i znalazca chce ja wywieźć do schronu!:placz: