kakadu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 a i powiedzcie mi prosze czy mala sie zmiesci do budki z 'podloga' o wymiarach 34 na 34, wysokiej tez na jakies trzydziescipare centymetrow? ba mam taka i moglabym ja dac tej pani, wtedy nie trzeba by bylo kupowac dla psinki poslanka; i ile w ogole mala wazy? czy ktos wie? tak z ciekawosci pytam tylko; Quote
Hotel KADIF Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [SIZE=6][COLOR=Black][COLOR=Red]DIF bierze oba Pycholki :loveu::loveu::loveu::loveu:!!![/COLOR] [/COLOR][SIZE=2] Nie wiem jeszcze jak, ale biorę!!! To ogromna szansa dla obu sunieczek :multi:! Jedziemy w niedzielę, z dwójką małych dzieci (będą miały przygodę i edukację pro-zwierzęcą :evil_lol:). Z Warszawy ruszmy ok. 9, powrót ja wiem... gdzieś 16-17. Dogadujcie się!!! [/SIZE][/SIZE] Quote
Becia66 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Kakadu, mała jest drobniutka i leciutka, no taka sarenka. Ale budka o dł.34 cm będzie chyba za krótka...:roll: Quote
kakadu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 a, to trudno kupi sie inna, a do dif juz wyslalam smsa wiec kontakt w pewnym sensie nawiazany; o wlasnie dostalam smsa, ze moze zabrac mala! to wspaniale; to teraz ja juz sie z nia dogadam :) dif, jak trasa bedzie do ciebie za trudna to pojade miejska komunikacja bo mi szkoda samochodu rozwalic ;) teraz lece na spacer z psami pa Quote
Hotel KADIF Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='kakadu']dif, jak trasa bedzie do ciebie za trudna to pojade miejska komunikacja bo mi szkoda samochodu rozwalic ;) [/quote] Jeszcze nie wiem jaka trasa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:! A komunikacja warszawska (miejska czyli) z malutkim, nieznanym Ci psem to nie jest dobry pomysł :shake:! Coś pomyślimy.....;) Quote
SZPiLKA23 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Jak cudownie:):):) Dif i kakadu dziekiiiii :):):) Quote
Becia66 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Nie cieszę się jeszcze bo nie chce zapeszyc... boję sie tylko czy albiemu odnajdzie jutro Sarenkę w schronisku ponieważ za każdym razem jak tam przyjeżdżamy to ona jest w innym boksie. A pytać o nią nie ma kogo bo tam nigdy nikt nic nie wie...:roll: Quote
kakadu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='becia66']boję sie tylko czy albiemu odnajdzie jutro Sarenkę w schronisku ponieważ za każdym razem jak tam przyjeżdżamy to ona jest w innym boksie. A pytać o nią nie ma kogo bo tam nigdy nikt nic nie wie...:roll:[/quote] o rany...:-o, az tak zle? Quote
albiemu Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 jak się wciśnie w budę w jakimś boksie bo nie będzie w swoim to mamy problem - ja narazie tez cieszę się umiarkowanie bo dopiero jak będę miała jest w aucie zacznię się cieszyć Quote
Hotel KADIF Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 A dlaczego ona tak wędruje po tych kojcach? :crazyeye::shake: Quote
Becia66 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 bo tam wszędzie są dziury w płotach, boksach, budach i gdzie tylko chcesz..../patrz zdjęcia strone wcześniej/. Jak się gdzieś wcisnie w kąt to nie znajdzie. Nie mówiąc o tym że horda psów schroniskowych gania po polach, poza terenem schroniska. Quote
albiemu Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [B][SIZE=4][COLOR=red]KAKADU - PROSZĘ PRZEŚLIJ MI SMS-EM NASTĘPUJĄCE DANE [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]IMIĘ NAZWISKO, ADRES ZAMIESZKANIA, NR DODOWDU OSOBISTEGO, NR TELEFONU KONTAKTOWEGO.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][/SIZE][/B] [COLOR=black]WYślij na 608 424 460 - dzięki. Potrzebuje tych danych do umowy adopcyjnej. Dif da dwie, obydwie do podpisu w tym jedna będzie Twoja druga do odesłania do schronsika.[/COLOR] Quote
Hotel KADIF Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [COLOR=Red][SIZE=6][SIZE=3]Kakadu!! Dane dla albiemu do umowy adopcyjnej..... i to JUŻ !!!:loveu::evil_lol:[/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black] Rozmawiałam przed chwilą z Kasią. Jest prawie w schronisku! Trzymajcie kciuki, żeby znalazła Sarnę!!!!! [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR] Quote
Hotel KADIF Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='becia66']bo tam wszędzie są dziury w płotach, boksach, budach i gdzie tylko chcesz..../patrz zdjęcia strone wcześniej/. Jak się gdzieś wcisnie w kąt to nie znajdzie. Nie mówiąc o tym że horda psów schroniskowych gania po polach, poza terenem schroniska.[/quote] Myślę, że w większości schronisk tak jest!!! Tylko MOJA świadomość nie dopuszcza takiej myśli! Tragedia, po prostu! Quote
Becia66 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Już jadą...!!!:multi::multi::multi: jadą do mnie obie sunie !!!! :multi: Albiemu mówi że w drodze bardzo grzeczne...:loveu: Quote
kakadu Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 wlasnie rozmawialam z kasia przez telefon, ale juz glupia jestem i nie wiem czy to becia czy albiemu czy szpilka czy jeszcze ktos inny; kto by nie byl - szalenie mily :) wiem juz, ze sunia sie znalazla :) w nowym domku czekaja na nia, ja ja tam odwioze w poniedzialek; teraz sie tylko musze dogadac z dif, ale mamy ze soba kontakt wiec nie bedzie problemu; uff, jaka ulga, ze sie udalo ja znalezc... Quote
Becia66 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 kakadu, rozmawiałaś z albiemu która pojechala po suczki...:eviltong: A teraz one są u mnie czyli u Beci...:evil_lol: Własnie trzymam malutką na kolanach, jest taka słodka i kochana...:loveu: Quote
kakadu Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='becia66'] Własnie trzymam malutką na kolanach, jest taka słodka i kochana...:loveu:[/quote] ale ci beciu zazdroszcze, ja tez ja jutro wyprzytulam zanim zawioze do babic; zebym tylko chciala ja oddac, bo mnie tz wymelduje na klatke schodowa ;) Quote
anula1959 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Cieszę się , że Sarenka poza schronem jednocześnie melduję, że dołączył się trzeci obserwator:lol:;). Quote
Hotel KADIF Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ale ulga!!!! :multi: Dobrze, że udało się "odłowienie"!!!! Ależ się cieszę :ghost_2::ghost_2::ghost_2:!!! Teraz pytanko-kto, gdzie (adres w Kielcach) i o której przekaże mi suńki? Będziemy w Kielcach myślę ok. 12-13. Quote
kakadu Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 beciu, co tam u malutkiej? pewnie spi caly czas cieszac sie, ze jej w koncu cieplo :) Quote
Ulka18 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='DIF']Teraz pytanko-kto, gdzie (adres w Kielcach) i o której przekaże mi suńki? Będziemy w Kielcach myślę ok. 12-13.[/QUOTE] Dziewczyny z Kielc szukaly pilnie transportu z Kielc do Wawy dla mlodego bokserka. Moze by sie znalazlo miejsce dla niego? Kontakt Erka na watkach kieleckich. Quote
Becia66 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Sarenka jest cuuuuuudna, bardzo grzeczna, spokojniutka i tylko sie tulic chce...:loveu:. Nie zdawalam sobie sprawy,że jest lekka jak piórko - bez problemu można ją podnieśc nad głowę na jednej ręce...straszna drobineczka....:loveu: Teraz już wykąpana i pojedzona spi w swoim łóżeczku...:loveu: [IMG]http://img442.imageshack.us/img442/1380/dscn5845jo1.jpg[/IMG] [IMG]http://img260.imageshack.us/img260/193/dscn5844pr8.jpg[/IMG] Quote
Hotel KADIF Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Ulka18']Dziewczyny z Kielc szukaly pilnie transportu z Kielc do Wawy dla mlodego bokserka. Moze by sie znalazlo miejsce dla niego? Kontakt Erka na watkach kieleckich.[/quote] Nie mogę :placz:!!!! Jedziemy we czworo,z dwójką małych dzieci i transportuję dwa pieski!!! :-( Quote
Recommended Posts