Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a i powiedzcie mi prosze czy mala sie zmiesci do budki z 'podloga' o wymiarach 34 na 34, wysokiej tez na jakies trzydziescipare centymetrow? ba mam taka i moglabym ja dac tej pani, wtedy nie trzeba by bylo kupowac dla psinki poslanka;
i ile w ogole mala wazy? czy ktos wie? tak z ciekawosci pytam tylko;

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=6][COLOR=Black][COLOR=Red]DIF bierze oba Pycholki :loveu::loveu::loveu::loveu:!!![/COLOR]

[/COLOR][SIZE=2]
Nie wiem jeszcze jak, ale biorę!!! To ogromna szansa dla obu sunieczek :multi:!
Jedziemy w niedzielę, z dwójką małych dzieci (będą miały przygodę i edukację pro-zwierzęcą :evil_lol:). Z Warszawy ruszmy ok. 9, powrót ja wiem... gdzieś 16-17.
Dogadujcie się!!!

[/SIZE][/SIZE]

Posted

a, to trudno kupi sie inna, a do dif juz wyslalam smsa wiec kontakt w pewnym sensie nawiazany; o wlasnie dostalam smsa, ze moze zabrac mala! to wspaniale; to teraz ja juz sie z nia dogadam :)
dif, jak trasa bedzie do ciebie za trudna to pojade miejska komunikacja bo mi szkoda samochodu rozwalic ;)
teraz lece na spacer z psami pa

Posted

[quote name='kakadu']dif, jak trasa bedzie do ciebie za trudna to pojade miejska komunikacja bo mi szkoda samochodu rozwalic ;)
[/quote]

Jeszcze nie wiem jaka trasa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:! A komunikacja warszawska (miejska czyli) z malutkim, nieznanym Ci psem to nie jest dobry pomysł :shake:!
Coś pomyślimy.....;)

Posted

Nie cieszę się jeszcze bo nie chce zapeszyc... boję sie tylko czy albiemu odnajdzie jutro Sarenkę w schronisku ponieważ za każdym razem jak tam przyjeżdżamy to ona jest w innym boksie. A pytać o nią nie ma kogo
bo tam nigdy nikt nic nie wie...:roll:

Posted

[quote name='becia66']boję sie tylko czy albiemu odnajdzie jutro Sarenkę w schronisku ponieważ za każdym razem jak tam przyjeżdżamy to ona jest w innym boksie. A pytać o nią nie ma kogo
bo tam nigdy nikt nic nie wie...:roll:[/quote]

o rany...:-o, az tak zle?

Posted

jak się wciśnie w budę w jakimś boksie bo nie będzie w swoim to mamy problem - ja narazie tez cieszę się umiarkowanie bo dopiero jak będę miała jest w aucie zacznię się cieszyć

Posted

bo tam wszędzie są dziury w płotach, boksach, budach i gdzie tylko chcesz..../patrz zdjęcia strone wcześniej/. Jak się gdzieś wcisnie w kąt to nie znajdzie. Nie mówiąc o tym że horda psów schroniskowych gania po polach, poza terenem schroniska.

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=red]KAKADU - PROSZĘ PRZEŚLIJ MI SMS-EM NASTĘPUJĄCE DANE [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]IMIĘ NAZWISKO, ADRES ZAMIESZKANIA, NR DODOWDU OSOBISTEGO, NR TELEFONU KONTAKTOWEGO.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B]
[COLOR=black]WYślij na 608 424 460 - dzięki. Potrzebuje tych danych do umowy adopcyjnej. Dif da dwie, obydwie do podpisu w tym jedna będzie Twoja druga do odesłania do schronsika.[/COLOR]

Posted

[COLOR=Red][SIZE=6][SIZE=3]Kakadu!! Dane dla albiemu do umowy adopcyjnej..... i to JUŻ !!!:loveu::evil_lol:[/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black]
Rozmawiałam przed chwilą z Kasią. Jest prawie w schronisku! Trzymajcie kciuki, żeby znalazła Sarnę!!!!!

[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='becia66']bo tam wszędzie są dziury w płotach, boksach, budach i gdzie tylko chcesz..../patrz zdjęcia strone wcześniej/. Jak się gdzieś wcisnie w kąt to nie znajdzie. Nie mówiąc o tym że horda psów schroniskowych gania po polach, poza terenem schroniska.[/quote]

Myślę, że w większości schronisk tak jest!!! Tylko MOJA świadomość nie dopuszcza takiej myśli! Tragedia, po prostu!

Posted

wlasnie rozmawialam z kasia przez telefon, ale juz glupia jestem i nie wiem czy to becia czy albiemu czy szpilka czy jeszcze ktos inny; kto by nie byl - szalenie mily :)
wiem juz, ze sunia sie znalazla :) w nowym domku czekaja na nia, ja ja tam odwioze w poniedzialek; teraz sie tylko musze dogadac z dif, ale mamy ze soba kontakt wiec nie bedzie problemu;
uff, jaka ulga, ze sie udalo ja znalezc...

Posted

kakadu, rozmawiałaś z albiemu która pojechala po suczki...:eviltong:
A teraz one są u mnie czyli u Beci...:evil_lol:
Własnie trzymam malutką na kolanach, jest taka słodka i kochana...:loveu:

Posted

[quote name='becia66']
Własnie trzymam malutką na kolanach, jest taka słodka i kochana...:loveu:[/quote]

ale ci beciu zazdroszcze, ja tez ja jutro wyprzytulam zanim zawioze do babic; zebym tylko chciala ja oddac, bo mnie tz wymelduje na klatke schodowa ;)

Posted

Ale ulga!!!! :multi:
Dobrze, że udało się "odłowienie"!!!! Ależ się cieszę :ghost_2::ghost_2::ghost_2:!!!

Teraz pytanko-kto, gdzie (adres w Kielcach) i o której przekaże mi suńki? Będziemy w Kielcach myślę ok. 12-13.

Posted

[quote name='DIF']Teraz pytanko-kto, gdzie (adres w Kielcach) i o której przekaże mi suńki? Będziemy w Kielcach myślę ok. 12-13.[/QUOTE]
Dziewczyny z Kielc szukaly pilnie transportu z Kielc do Wawy dla mlodego bokserka. Moze by sie znalazlo miejsce dla niego? Kontakt Erka na watkach kieleckich.

Posted

Sarenka jest cuuuuuudna, bardzo grzeczna, spokojniutka i tylko sie tulic chce...:loveu:. Nie zdawalam sobie sprawy,że jest lekka jak piórko - bez problemu można ją podnieśc nad głowę na jednej ręce...straszna drobineczka....:loveu:
Teraz już wykąpana i pojedzona spi w swoim łóżeczku...:loveu:

[IMG]http://img442.imageshack.us/img442/1380/dscn5845jo1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img260.imageshack.us/img260/193/dscn5844pr8.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ulka18']Dziewczyny z Kielc szukaly pilnie transportu z Kielc do Wawy dla mlodego bokserka. Moze by sie znalazlo miejsce dla niego? Kontakt Erka na watkach kieleckich.[/quote]

Nie mogę :placz:!!!! Jedziemy we czworo,z dwójką małych dzieci i transportuję dwa pieski!!! :-(