Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok, umowilam sie wlasnie z panem doktorem na sterylizacje neski na poniedzialek 14. stycznia na 19:00; trzymajcie kciuki, zeby mala nie dostala cieczki bo to nigdy nic nie wiadomo; w poniedzialek po sie odezwe, chociaz moze nawet wczesniej bo sie bede denerwowac, a latwiej sie denenrwowac z wami ;)
[SIZE=4][B]wielkie podziekowania dla [U]pani stachowicz[/U] z fundacji sfora i [U]tosi2[/U], dzieki ktorej udalo sie to zalatwic tak szybko[/B][/SIZE] :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Świetne wiesci :):):) Kakadu to dzieki Twojej determinacji i darowi przekonywania sie uda ze sterylka i nowym domem:)

Bazarek na Orzechowce :
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103223&highlight=szpilka23[/URL]

Posted

szpilko, bede chyba potrzebowala kilku lekcji jak zrobic taki wspanialy bazarek, bo wlasnie zaczynam akcje 'operacja frodka' gdyz okazalo sie, ze niepelnosprawnego pieska, ktory jest u mnie na dt mozna operowac!!!
wczoraj dowiedzialam sie tego i kombinuje jak tu zdobyc fanty na aukcje; operacja jest kosztowna (koszt 'naprawy' jednej nogi to 1100-1200 zlotych...) i bez pomocy nie dam rady :shake:

Posted

:crazyeye: koszt naprawdę spory, przyznam szczerze ze to moje bazarowe debiuty :oops:
(2 pierwsze bazarki) jeżeli będziesz miała jakieś pytanie ja chętnie odpowiem możemy sie umówić na gg, wiele informacji jest w dziale Aukcje/ Bazarek :)

Posted

szpilko wyslalam ci maila z pewna prosba :oops:
dziewczyny, prosze o kciuczki bo dzis o 19 godzina zero ;)
pani doroty siostra wlasnie zwalcza operacyjnie ropomacicze u swojej sunki wiec pani dorota laskawiej patrzy na zabieg sterylizacji w tym swietle;
ja sie juz denerwuje bo to malenki pieseczek, ale wasze pozytywne fluidy pomoga i wszystko bedzie jak trzeba;
do wieczora
kakadu

Posted

przepraszam was, ze wczoraj nie napisalam, ale mialam taki stres z ta moja aukcja na okruszka frodka, ze jak wroxilismy po oddaniu malenkiej od pani doroty, to wklejalam zdjecia do 00:40 i..... zapomnialam;
mala byla kolowata, ucieszyla sie, ze jest w domku, pani dorotka sie nia troskliwie zajela; dalismy jej na noc kolnierz po frodku ale jest za duzy, i maja z nia dzisiaj isc do weta po ubranko pooperacyjne; na razie nie dzwonie bo pewnie malo spali dzis w nocy, ale na pewno wszystko ok bo inaczej juz bym miala telefon;
bede informowac na biezaco, nic sie nie martwcie, najgorsze juz chyba za neska (tfu tfu odpukac)

Posted

[SIZE=3][COLOR=red][B]bierzemy udział w głosowaniu krakvetu - błagam o głosy, zaznaczam, że trzeba się tam zalogować aby móc oddać głos - BARDZO PROSZĘ - dla psiaków z Orzechowców[/B][/COLOR][/SIZE]

[URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=6739[/URL]

Posted

dzwonilam dzis do pani doroty, neska ma juz zdjety kolnierz i wczoraj pierwszy raz byla ze swoim panciem na spacerze w lesie; ladnie sie pilnowala, zatrzymywala na kazdym rozwidleniu drog i czekala w ktora strone pancio pojdzie; podobno sa w siebie zapatrzeni, a maz pani dorotki, ktory do tej pory nie wpuszczal psow do lozka, mowi tylko do neski lezacej obok niego: no i co ja mam z toba zrobic? :)
neska musi swoje odwyc pod brama kiedy pan ryszard wychodzi do pracy, ale potem sie uspokaja i zachowuje normalnie;
jak byla u mnie przez sekunde w drodze na zabieg to tz cyknal jej fotki, ale takie jakies byle jakie wyszly;
jesli sie tylko bedziemy wybierac do babic ogladac dom mojej przyjaciolki, ktory stoi nieopodal pani doroty, to wezme aparat i zrobie jej zdjecia
najwazniejsze, ze jest wysterylizowana; teraz mozemy odetchnac :)