Becia66 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 chyba Neska zdaje się.....:eviltong: Quote
albiemu Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Beciu zmień tytuł a ja bardzo się cieszę!!! :D Quote
kakadu Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ok, umowilam sie wlasnie z panem doktorem na sterylizacje neski na poniedzialek 14. stycznia na 19:00; trzymajcie kciuki, zeby mala nie dostala cieczki bo to nigdy nic nie wiadomo; w poniedzialek po sie odezwe, chociaz moze nawet wczesniej bo sie bede denerwowac, a latwiej sie denenrwowac z wami ;) [SIZE=4][B]wielkie podziekowania dla [U]pani stachowicz[/U] z fundacji sfora i [U]tosi2[/U], dzieki ktorej udalo sie to zalatwic tak szybko[/B][/SIZE] :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
SZPiLKA23 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Świetne wiesci :):):) Kakadu to dzieki Twojej determinacji i darowi przekonywania sie uda ze sterylka i nowym domem:) Bazarek na Orzechowce : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103223&highlight=szpilka23[/URL] Quote
malagos Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Brawo, Kakadu! :multi: :multi: Kciuki zaciskamy! Quote
Becia66 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Nasza Kajunia która pojechała miesiąc temu do Wielunia też właśnie została ciachnięta.... Domki słowa dotrzymują....:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nowy bazarek!!!!!!!!!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103335[/URL] Quote
kakadu Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 szpilko, bede chyba potrzebowala kilku lekcji jak zrobic taki wspanialy bazarek, bo wlasnie zaczynam akcje 'operacja frodka' gdyz okazalo sie, ze niepelnosprawnego pieska, ktory jest u mnie na dt mozna operowac!!! wczoraj dowiedzialam sie tego i kombinuje jak tu zdobyc fanty na aukcje; operacja jest kosztowna (koszt 'naprawy' jednej nogi to 1100-1200 zlotych...) i bez pomocy nie dam rady :shake: Quote
SZPiLKA23 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 :crazyeye: koszt naprawdę spory, przyznam szczerze ze to moje bazarowe debiuty :oops: (2 pierwsze bazarki) jeżeli będziesz miała jakieś pytanie ja chętnie odpowiem możemy sie umówić na gg, wiele informacji jest w dziale Aukcje/ Bazarek :) Quote
kakadu Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 szpilko wyslalam ci maila z pewna prosba :oops: dziewczyny, prosze o kciuczki bo dzis o 19 godzina zero ;) pani doroty siostra wlasnie zwalcza operacyjnie ropomacicze u swojej sunki wiec pani dorota laskawiej patrzy na zabieg sterylizacji w tym swietle; ja sie juz denerwuje bo to malenki pieseczek, ale wasze pozytywne fluidy pomoga i wszystko bedzie jak trzeba; do wieczora kakadu Quote
malagos Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 no pewnie, ze suczydło ma nasze wsparcie myślowo-kciukowe :razz: Quote
SZPiLKA23 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Oby wszystko sie udało... to taka kruszyna.... Kakadu nie dostałam maila... wyslij prosze jeszcze raz:) Quote
kakadu Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 neska zostala u pana doktora, usnela mi na rekach, potem przywiazalismy ja do stolu i sobie poszlam, mamy ja odebrac o 21, a potem zawieziemy do domku do babic :) Quote
kakadu Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 przepraszam was, ze wczoraj nie napisalam, ale mialam taki stres z ta moja aukcja na okruszka frodka, ze jak wroxilismy po oddaniu malenkiej od pani doroty, to wklejalam zdjecia do 00:40 i..... zapomnialam; mala byla kolowata, ucieszyla sie, ze jest w domku, pani dorotka sie nia troskliwie zajela; dalismy jej na noc kolnierz po frodku ale jest za duzy, i maja z nia dzisiaj isc do weta po ubranko pooperacyjne; na razie nie dzwonie bo pewnie malo spali dzis w nocy, ale na pewno wszystko ok bo inaczej juz bym miala telefon; bede informowac na biezaco, nic sie nie martwcie, najgorsze juz chyba za neska (tfu tfu odpukac) Quote
SZPiLKA23 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Nesca i Maja w podobnej sytuacji... nasze dzielne dziewczyny Orzechowskie... Quote
Becia66 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 I teraz jeszcze Basiunia orzechowska na dniach będzie sterylizowana...:roll: Quote
albiemu Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [SIZE=3][COLOR=red][B]bierzemy udział w głosowaniu krakvetu - błagam o głosy, zaznaczam, że trzeba się tam zalogować aby móc oddać głos - BARDZO PROSZĘ - dla psiaków z Orzechowców[/B][/COLOR][/SIZE] [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=6739[/URL] Quote
kakadu Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ale ja sie zalogowalam i nie moge znalezc miejsca do oddania glosu; jak sie kliknie w ten link to tylko widac wyniki :-( Quote
kakadu Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 pardon, jak weszlam drugi raz to juz byla lista i zaglosowalam na orzechowce; to jestesmy na pierwszym miejscu!!! kiedy sie konczy glosowanie? Quote
Becia66 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Nocka już pewnie wydobrzała po zabiegu, tak Kakadu ? :lol: Quote
kakadu Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 dzwonilam dzis do pani doroty, neska ma juz zdjety kolnierz i wczoraj pierwszy raz byla ze swoim panciem na spacerze w lesie; ladnie sie pilnowala, zatrzymywala na kazdym rozwidleniu drog i czekala w ktora strone pancio pojdzie; podobno sa w siebie zapatrzeni, a maz pani dorotki, ktory do tej pory nie wpuszczal psow do lozka, mowi tylko do neski lezacej obok niego: no i co ja mam z toba zrobic? :) neska musi swoje odwyc pod brama kiedy pan ryszard wychodzi do pracy, ale potem sie uspokaja i zachowuje normalnie; jak byla u mnie przez sekunde w drodze na zabieg to tz cyknal jej fotki, ale takie jakies byle jakie wyszly; jesli sie tylko bedziemy wybierac do babic ogladac dom mojej przyjaciolki, ktory stoi nieopodal pani doroty, to wezme aparat i zrobie jej zdjecia najwazniejsze, ze jest wysterylizowana; teraz mozemy odetchnac :) Quote
Recommended Posts