Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='albiemu']kakadu widziałaś reportarz o Orzchowcach w Interwncji w Polsacie???[/quote]

:crazyeye::crazyeye: o rany, nie widzialam, a kiedy byl? czy mozna go znalezc gdzies w sieci? zaraz poszukam - dzieki

Posted

o jezusie, znalazlam; poplakalam sie ogladajac; macie dziewczyny duzo hartu, ze znosicie to co tam sie dzieje i robicie co mozecie zeby pomoc;
wielki szacunek dla was
kakadu klania sie w pas :modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

ciesze sie, ze choc tyle moglam zrobic;
a propos sunki, to jednak nie bedzie miala na imie nocka tylko neska; bardzo przepraszam za te zawirowania z imieniem, ale takie imie to przeciez wazna rzecz i musi pasowac, wiec sie staraja :)
co to tego sniadanka to mam sprostowanie, bo dzwonila wlasnie moja przyjaciolka; neska nie zjadla kanapek, tylko........ szyneczke z wierzchu; az sie tata przyjaciolki zastanawial, czy sobie polozyl cos na ten chleb, ale jak zobaczyl rozowy jezor oblizujacy czarnego buziaka to juz nie mial watpliwosci co sie stalo :) :) :) :)
neska nie lubi wychodzic na dwor sama tylko z pancia albo z panciem; jeszcze sie oswaja, ale juz broni pani doroty choc wystarczy podniesc reke zeby poprawic czapke, zeby sie wystraszyla; jeszcze sie rozkreci, jak zobaczy, ze nikt jej tam nie krzywdzi;
mialam tego nie pisac, ale napisze: mysle, ze mala tam zostanie; ale niech to tymczasem zostanie miedzy nami ;)

Posted

[quote name='kakadu']ciesze sie, ze choc tyle moglam zrobic;
a propos sunki, to jednak nie bedzie miala na imie nocka tylko neska; bardzo przepraszam za te zawirowania z imieniem, ale takie imie to przeciez wazna rzecz i musi pasowac, wiec sie staraja :)
co to tego sniadanka to mam sprostowanie, bo dzwonila wlasnie moja przyjaciolka; neska nie zjadla kanapek, tylko........ szyneczke z wierzchu; az sie tata przyjaciolki zastanawial, czy sobie polozyl cos na ten chleb, ale jak zobaczyl rozowy jezor oblizujacy czarnego buziaka to juz nie mial watpliwosci co sie stalo :) :) :) :)
neska nie lubi wychodzic na dwor sama tylko z pancia albo z panciem; jeszcze sie oswaja, ale juz broni pani doroty choc wystarczy podniesc reke zeby poprawic czapke, zeby sie wystraszyla; jeszcze sie rozkreci, jak zobaczy, ze nikt jej tam nie krzywdzi;
mialam tego nie pisac, ale napisze: mysle, ze mala tam zostanie; ale niech to tymczasem zostanie miedzy nami ;)[/quote]
:) :) :)
trzymamy ciuki żeby mała tam została

Posted

:tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1:
w imieniu neski znanej w niektorych kregach jako sarenka i jej nowej panci przekazuje wszystkim ciotkom najsereczniejsze zyczenia z okazji swiat
:tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1:

Posted

Dziekujemy bardzo i strasznie się cieszymy że Neska swoich pierwszych Świąt nie musi spędzać w schronie.... zresztą wyobrażcie ją sobie teraz
zmarzniętą i głodną w schroniskowej, dziurawej budzie / u nas minus 12 /:shake:

Posted

[quote name='becia66']Kakadu czy Sarenka-Nocka zostaje u Państwa ? bo miałam maila w jej sprawie i szkoda byłoby domek przegapić...:roll:[/quote]

beciu dawaj na tapete tego braciszka, bo ja nic nie wiem o tym, zeby cos zlego sie dzialo u neski, a okazji na domek nie ma zbyt wiele a psy z orzechowcow potrzebuja pilnie pomocy

Posted

:BIG::drink1::BIG::drink1::BIG::drink1::BIG::drink1::BIG:
kiszka nie kiszka, sylwestrowa noc sie zbliza i od neski oraz jej panci - pani dorotki przekazuje wam najserdeczniejsze zyczenia na nowy rok; oby byl jeszcze bogatszy w szczesliwe adopcje! ciotki trzymajcie sie bo bez was swiat bylby duzo gorszy
:BIG::BIG::BIG::laola::BIG::BIG::BIG:

Posted

[quote name='baffi2']to już wiadomo czy Sarenka zostaje na stałe??[/quote]
wlasnie dzwonilam do pani doroty, powiedziala, ze mala zostaje; wszyscy bardzo ja polubili i ona tez sie dobrze tam czuje;
najwazniejsze jest jednak, ze z pomoca niezrownanej tosi2 udalo sie zorganizowac calkowicie bezplatna sterylizacje sunki; po 6. stycznia bede dzwonic do pana doktora zeby umowic sie na konkretny termin i wtedy tez podpisze z pania dorota umowe adopcyjna; dopiero po tym wszystkim ta adopcja bedzie kompletna;
balam sie, ze pani dorota bedzie stawiala opor, bo jest raczej nieprzychylnie nastawiona do tego typu zabiegow, ale na szczescie sie zgodzila; mam nadzieje, ze nic sie nie zmieni (tfu tfu odpukac); w poniedzialek dzwonie, umawiam wizyte, zabieram psa z babic i przywoze juz wysterylizowanego;
przy okazji jesli moge prosic: sterylizacja odbedzie sie za posrednictwem fundacji sfora; gdyby ktos mial zbede nawet 5 zlotych, to prosze was o wplaty (sama tez sie dolacze) bo oni robia duzo dobrego dla zwierzatek i kazda zlotoweczka im sie przyda;
ponizej link do ich strony
[url]http://www.sfora.org.pl/[/url]
i numer konta:
Fundacja Na Rzecz Opieki Nad Zwierzętami [B]„SFORA”[/B]
ul. Hołówki 3 lok. 116
00-749 Warszawa
[B]Bank PKO BP SA I Oddział Centralny w Warszawie
76 1020 1013 0000 0702 0108 5752[/B]

moze zaplatala wam sie na koncie jakas zbedna piateczka? bede bardzo wdzieczna za pomoc

pozdrawiam was

Posted

ja tez sie ciesze, bo mialam troche stracha, ze sie nie uda; tzn. nie balam sie, ze jej nie beda chcieli zatrzymac, tylko, ze sie nie beda chcieli zgodzic na sterylke;
bede wam donosic na biezaco co sie u neski dzieje :); bo nocka, to juz szpilko droga, imie dawno nieaktualne od wczoraj ;)