albiemu Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 kakadu widziałaś reportarz o Orzchowcach w Interwncji w Polsacie??? Quote
kakadu Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='albiemu']kakadu widziałaś reportarz o Orzchowcach w Interwncji w Polsacie???[/quote] :crazyeye::crazyeye: o rany, nie widzialam, a kiedy byl? czy mozna go znalezc gdzies w sieci? zaraz poszukam - dzieki Quote
kakadu Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 o jezusie, znalazlam; poplakalam sie ogladajac; macie dziewczyny duzo hartu, ze znosicie to co tam sie dzieje i robicie co mozecie zeby pomoc; wielki szacunek dla was kakadu klania sie w pas :modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
albiemu Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 dobrze że zobaczyłaś - teraz wiesz, że taka drobina nie miała tam szans - tym większa moja wdzięczność dla Ciebie! Quote
kakadu Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ciesze sie, ze choc tyle moglam zrobic; a propos sunki, to jednak nie bedzie miala na imie nocka tylko neska; bardzo przepraszam za te zawirowania z imieniem, ale takie imie to przeciez wazna rzecz i musi pasowac, wiec sie staraja :) co to tego sniadanka to mam sprostowanie, bo dzwonila wlasnie moja przyjaciolka; neska nie zjadla kanapek, tylko........ szyneczke z wierzchu; az sie tata przyjaciolki zastanawial, czy sobie polozyl cos na ten chleb, ale jak zobaczyl rozowy jezor oblizujacy czarnego buziaka to juz nie mial watpliwosci co sie stalo :) :) :) :) neska nie lubi wychodzic na dwor sama tylko z pancia albo z panciem; jeszcze sie oswaja, ale juz broni pani doroty choc wystarczy podniesc reke zeby poprawic czapke, zeby sie wystraszyla; jeszcze sie rozkreci, jak zobaczy, ze nikt jej tam nie krzywdzi; mialam tego nie pisac, ale napisze: mysle, ze mala tam zostanie; ale niech to tymczasem zostanie miedzy nami ;) Quote
SZPiLKA23 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Jak dobrze czytac takie rzeczy :):):) Quote
Becia66 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Ja od początku przypuszczałam że mała tam zostanie...:eviltong:' jej poprostu nie sposób oddać.. Quote
SZPiLKA23 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ona sama sie nie odda ..... przylepka ;) Quote
baffi2 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='kakadu']ciesze sie, ze choc tyle moglam zrobic; a propos sunki, to jednak nie bedzie miala na imie nocka tylko neska; bardzo przepraszam za te zawirowania z imieniem, ale takie imie to przeciez wazna rzecz i musi pasowac, wiec sie staraja :) co to tego sniadanka to mam sprostowanie, bo dzwonila wlasnie moja przyjaciolka; neska nie zjadla kanapek, tylko........ szyneczke z wierzchu; az sie tata przyjaciolki zastanawial, czy sobie polozyl cos na ten chleb, ale jak zobaczyl rozowy jezor oblizujacy czarnego buziaka to juz nie mial watpliwosci co sie stalo :) :) :) :) neska nie lubi wychodzic na dwor sama tylko z pancia albo z panciem; jeszcze sie oswaja, ale juz broni pani doroty choc wystarczy podniesc reke zeby poprawic czapke, zeby sie wystraszyla; jeszcze sie rozkreci, jak zobaczy, ze nikt jej tam nie krzywdzi; mialam tego nie pisac, ale napisze: mysle, ze mala tam zostanie; ale niech to tymczasem zostanie miedzy nami ;)[/quote] :) :) :) trzymamy ciuki żeby mała tam została Quote
kakadu Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 :tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1: w imieniu neski znanej w niektorych kregach jako sarenka i jej nowej panci przekazuje wszystkim ciotkom najsereczniejsze zyczenia z okazji swiat :tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1: Quote
Becia66 Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Dziekujemy bardzo i strasznie się cieszymy że Neska swoich pierwszych Świąt nie musi spędzać w schronie.... zresztą wyobrażcie ją sobie teraz zmarzniętą i głodną w schroniskowej, dziurawej budzie / u nas minus 12 /:shake: Quote
Becia66 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Kakadu czy Sarenka-Nocka zostaje u Państwa ? bo miałam maila w jej sprawie i szkoda byłoby domek przegapić...:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 beciu jak ona zostaje to moze jej braciszka zechca sa praktycznie identyczni tylko ma wasy takie na pyszczku:) Quote
kakadu Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='becia66']Kakadu czy Sarenka-Nocka zostaje u Państwa ? bo miałam maila w jej sprawie i szkoda byłoby domek przegapić...:roll:[/quote] beciu dawaj na tapete tego braciszka, bo ja nic nie wiem o tym, zeby cos zlego sie dzialo u neski, a okazji na domek nie ma zbyt wiele a psy z orzechowcow potrzebuja pilnie pomocy Quote
Becia66 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 niestety nie mam zdjęć braciszka....:shake::oops: Quote
SZPiLKA23 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 becia ale ona jest takiej samej postury i masci tylko ma troszeczke dłuzsza siersc.... opisz go ;) moze sie skusza:) Quote
Becia66 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Szpilka, my tak do końca nie wiemy czy to jest pesek czy suczka...:oops: Quote
kakadu Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 :BIG::drink1::BIG::drink1::BIG::drink1::BIG::drink1::BIG: kiszka nie kiszka, sylwestrowa noc sie zbliza i od neski oraz jej panci - pani dorotki przekazuje wam najserdeczniejsze zyczenia na nowy rok; oby byl jeszcze bogatszy w szczesliwe adopcje! ciotki trzymajcie sie bo bez was swiat bylby duzo gorszy :BIG::BIG::BIG::laola::BIG::BIG::BIG: Quote
auraa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 chyba tytuł trzeba zmienić a braciszkowi lub siostrzyczce założyć nowy wątek.:roll: Quote
baffi2 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 to już wiadomo czy Sarenka zostaje na stałe?? Quote
kakadu Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='baffi2']to już wiadomo czy Sarenka zostaje na stałe??[/quote] wlasnie dzwonilam do pani doroty, powiedziala, ze mala zostaje; wszyscy bardzo ja polubili i ona tez sie dobrze tam czuje; najwazniejsze jest jednak, ze z pomoca niezrownanej tosi2 udalo sie zorganizowac calkowicie bezplatna sterylizacje sunki; po 6. stycznia bede dzwonic do pana doktora zeby umowic sie na konkretny termin i wtedy tez podpisze z pania dorota umowe adopcyjna; dopiero po tym wszystkim ta adopcja bedzie kompletna; balam sie, ze pani dorota bedzie stawiala opor, bo jest raczej nieprzychylnie nastawiona do tego typu zabiegow, ale na szczescie sie zgodzila; mam nadzieje, ze nic sie nie zmieni (tfu tfu odpukac); w poniedzialek dzwonie, umawiam wizyte, zabieram psa z babic i przywoze juz wysterylizowanego; przy okazji jesli moge prosic: sterylizacja odbedzie sie za posrednictwem fundacji sfora; gdyby ktos mial zbede nawet 5 zlotych, to prosze was o wplaty (sama tez sie dolacze) bo oni robia duzo dobrego dla zwierzatek i kazda zlotoweczka im sie przyda; ponizej link do ich strony [url]http://www.sfora.org.pl/[/url] i numer konta: Fundacja Na Rzecz Opieki Nad Zwierzętami [B]„SFORA”[/B] ul. Hołówki 3 lok. 116 00-749 Warszawa [B]Bank PKO BP SA I Oddział Centralny w Warszawie 76 1020 1013 0000 0702 0108 5752[/B] moze zaplatala wam sie na koncie jakas zbedna piateczka? bede bardzo wdzieczna za pomoc pozdrawiam was Quote
SZPiLKA23 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ciesze sie ze nocka ma domek na satałe i ze bedzie poddana sterylizacji to naprawde cudne wiesci :):):) Quote
kakadu Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 ja tez sie ciesze, bo mialam troche stracha, ze sie nie uda; tzn. nie balam sie, ze jej nie beda chcieli zatrzymac, tylko, ze sie nie beda chcieli zgodzic na sterylke; bede wam donosic na biezaco co sie u neski dzieje :); bo nocka, to juz szpilko droga, imie dawno nieaktualne od wczoraj ;) Quote
Recommended Posts