Ulka18 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Super, ze tak ida sterylizacje :multi: oby tak dalej i zeby wszystkie zwierzaki znalazly domy :kciuki: Quote
Therion Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jak dobrze pojdzie jutro kolejna partia kotek pojdzie do sterylizacji . Quote
Ulka18 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Dobrze, ze sterylki ida... na poczatku marca wplace na kolejny zabieg. Mam nadzieje, ze nie ja jedyna.... Quote
fona Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 oczywiscie ciagle mysle o zwierzakach missieek, kiedys robilam bazarek, teraz jakos watek mi umykal poniewaz moj bazarek sterylkowy dla Sopotu idzie super, mam nadzieje, ze jak zaloze dla tych zwierzaczkow, tez szybko sie zbierze spora suma ile kotek i suczek czeka na sterylke? musze sie odpowiednio zmotywowac ;) na jedną kicię to juz chyba mam nawet kaskę :) Quote
Therion Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Suczki do sterylizacji zostały jeszcze 3 ,ale przybyla bernardynaka i dzis w nocy ktos podrzucił nastepna czyli 5 suk i 8 kotek, w srode byly kolejne sterylizacje kotek, w poniedzialek bernardynka. Quote
hesia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Wplacilam na sterylke 1 suni (u zaprzyjaznionego weta;)). Quote
Therion Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Bernardynka Bajka juz po zabiegu, bardzo miła z niej psica, jak dobrze pojdzie w sobote jedzie do nowego domu. Quote
Ulka18 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Dobra wiadomosc, oby wszystkie sunieczki znalazly dobre domy :kciuki: Quote
jayo Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='missieek']bardzo dziekuje ciezko sie dowiedziec kto-ile na AFN wplacil juz :roll: EDIT sprostowanie okazuje sie ze jest troszke inaczej :loveu: hesia (155zl - 20 zl oplaty, czyli 135zl do wykorzystania) I. (500zl - 50zl oplaty, czyli 450zl do wykorzystania) Misieek - czdemu nie podasz swojego konta? ja chetnie wspomoge jesli jeszcze potrzeba, ale beposrednio. Rozumiem, ze AFN tez musi zyc, ale to jest kasa na konkretny cel dla konkretnej osoby, do ktorej mamy zaufanie jak sadze, a kazda zlotowka "operacyjna" Fundacji zmniejsza fundusz na sam zabieg. Prosze o nr konta na [email protected] Quote
Ulka18 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ja tez wysylam bezposrednio. Utrata 50 zl i 20 zl to strata srodkow na jedna sterylke. Missieek znam od dawna i wiem, ze zwierzaki pod Jej opieka zdrowieja, sa socjalizowane i znajduja domy. Quote
hesia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Dziewczyny, ja tez mam zaufanie do Missieek, ale procz zaufania potrzebny tez numer konta, a tego niestey nie mam. Dlatego wplacalam na numer podany na pierwszej stronie watku. Quote
Therion Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Od momentu założenia tego wątku Missieek wysterylizowała 5 suczek Lotke, Psotke, Jage , Bairre i Bajke-bernardynke, 14 kotek, 8 kocurów. Reszta towarzystwa psio-kociego tez niebawem pojdzie pod "noż ". Quote
missieek Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='jayo']Misieek - czdemu nie podasz swojego konta? ja chetnie wspomoge jesli jeszcze potrzeba, ale beposrednio. Rozumiem, ze AFN tez musi zyc, ale to jest kasa na konkretny cel dla konkretnej osoby, do ktorej mamy zaufanie jak sadze, a kazda zlotowka "operacyjna" Fundacji zmniejsza fundusz na sam zabieg. Prosze o nr konta na [email protected] a czy to jest legalne wogole? :cool1: wiem ze wiele osob przyjmuje kase na prywatne konto ale czy nie da sie przypadkiem do tego doczepic? ale ok chetnie bede podawac konto na pw bo czasami bez faktur pewne rzeczy latwiej da sie zalatwic w tym momencie jesli dobrze licze jest w skarpecie na savane, na malte i chyba na jeszcze jedna starczy to co wplynelo na moje konto bedzie na fride powiem szczerze ze teraz pilniejszy wydatek to karma bo mi sie konczy :oops: Quote
anetta Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Bazarek dla zwierzaków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9670386#post9670386 :))) Quote
Aska25 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ile jeszcze zwierzakow zostalo do "ciachniecia" ?? Na jakie konto wplacac ?? Quote
Therion Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Aska 25 na pierwszej stronie missieek pisze ile jeszcze suczek zostało i kotek. Quote
Therion Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dziś zostały wysterylizowane 2 suczki Miki i Sara. Quote
fona Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 to jak sie przedstawia obecnie stan/ ile zwierzakow jest do kastracji. przesylalam pieniadze na fride, juz po czy czeka jeszcze na zabieg/ co jest missieek potrzebne jeszcze/ /nie mam znakow zapytania/ Quote
Recommended Posts