Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wystraszona Małgosia -
po cichu liczy na dom..

[SIZE=2]Małgosia jest małą, młodą suczką. Ma ok 3 lat. Nie znamy jej przeszłości ale z pewnością ma za sobą przykre przeżycia ponieważ bardzo boi się ludzi. Stopniowo staramy się ją oswajać jednak w schronisku możemy poświęcić jej bardzo niewiele czasu. Dlatego prosimy o dobry dom dla Małgosi u osoby o wielkim sercu, która poswięci jej czas , otoczy opieką i pokaże że nie ma się czego bać.
[SIZE=2]Małgosia jest bardzo łagodna, pozwala człowiekowi zrobić ze sobą wszystko. Bardzo łatwo ją jednak wystraszyć. W tej chwili podchodzi już do człowieka, jednak widać strach w jej oczkach. Na szczęście ciekawośc jest wieksza. Najbardziej Małgosia boi się ludzkiej ręki - z pewnością bardzo się jej źle kojarzy - kiedy chcę ją pogłaskać , zamyka oczka i przywiera do ziemi całym ciałem jakby chciała zniknąć.
[SIZE=2]Małgosia potrafi już chodzić na smyczy. Jestem pewna że jeśli znajdzie się osoba która da jej ciepły bezpieczny dom oraz miłośc - sunia zmieni się nie do poznania.
W schronisku przebywa w najmniejszym kojcu a raczej małej klatce :(
razem z jeszcze bardziej wystraszonym Jasiem..

kontakt w sprawie adopcji:
na dogo _bubu_ lub : Hund
tel 515-242-723 lub 604-950-574
[email protected]

[SIZE=2]
tak wyglada kiedy chcę ją pogłaskać.. wystraszona z zamkniętymi oczkami, przyklejona do ziemi..

[SIZE=2]

[SIZE=2]

[SIZE=2]

[SIZE=2]

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=2]I dzisiejsze postępy na spacerku.. początkowo było tylko czołganie :-( Ale teraz zaczynamy chodzić na wyprostowanych nóżkach :smile:

[SIZE=2]

[SIZE=2]

[SIZE=2]

[SIZE=2]

Posted

Nie wiadomo. Jednakże ona nie jest z tych co dziko pędzą przed siebie. Myślę że potrzebowaaby kilku dni aby nabrać pewności i nie chować się po kątach.