_bubu_ Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 wystraszona Małgosia - po cichu liczy na dom.. [SIZE=2]Małgosia jest małą, młodą suczką. Ma ok 3 lat. Nie znamy jej przeszłości ale z pewnością ma za sobą przykre przeżycia ponieważ bardzo boi się ludzi. Stopniowo staramy się ją oswajać jednak w schronisku możemy poświęcić jej bardzo niewiele czasu. Dlatego prosimy o dobry dom dla Małgosi u osoby o wielkim sercu, która poswięci jej czas , otoczy opieką i pokaże że nie ma się czego bać. [SIZE=2]Małgosia jest bardzo łagodna, pozwala człowiekowi zrobić ze sobą wszystko. Bardzo łatwo ją jednak wystraszyć. W tej chwili podchodzi już do człowieka, jednak widać strach w jej oczkach. Na szczęście ciekawośc jest wieksza. Najbardziej Małgosia boi się ludzkiej ręki - z pewnością bardzo się jej źle kojarzy - kiedy chcę ją pogłaskać , zamyka oczka i przywiera do ziemi całym ciałem jakby chciała zniknąć. [SIZE=2]Małgosia potrafi już chodzić na smyczy. Jestem pewna że jeśli znajdzie się osoba która da jej ciepły bezpieczny dom oraz miłośc - sunia zmieni się nie do poznania. W schronisku przebywa w najmniejszym kojcu a raczej małej klatce :( razem z jeszcze bardziej wystraszonym Jasiem.. kontakt w sprawie adopcji: na dogo _bubu_ lub : Hund tel 515-242-723 lub 604-950-574 [email protected] [SIZE=2] tak wyglada kiedy chcę ją pogłaskać.. wystraszona z zamkniętymi oczkami, przyklejona do ziemi.. [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] Quote
_bubu_ Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 [SIZE=2]I dzisiejsze postępy na spacerku.. początkowo było tylko czołganie :-( Ale teraz zaczynamy chodzić na wyprostowanych nóżkach :smile: [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] Quote
_bubu_ Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 zonia napisał(a):Śliczna Małgosia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! śliczna jest - to prawda! tylko czy ktoś ją pokocha? :( Quote
Hund Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Jest malutka śliczna i mŁoda ;) domek znajdzie się ale mam nadzieję że nie u Baby Jagi. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Co ja widzę, Małgosia wyszła do ludzi... :) W górę malutka! Piękna jesteś! :loveu: :multi: Quote
Hala Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Musze przyznać, że fotograf małgosi ma dobre oko. Zdjecia są piękne. Quote
malagos Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Hala napisał(a):Musze przyznać, że fotograf małgosi ma dobre oko. Zdjecia są piękne. bo wszystkie Małgosie są piekne! :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Małgosia nasza kochana :loveu: W górę, ślicznotko! Quote
Hund Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 MaŁgosia pewnie śpi przytulona do Jasia ;) Quote
Hala Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A ja to bym chciała zobaczyćzdjecia Jasia. :diabloti: Quote
_bubu_ Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 oto i Jas, jest tej samej wielkości co Małgosia Quote
Agnieszka Co. Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Niestety one nie żyją ze sobą w pełnej zgodzie, co jakiś czas dochodzi do przepychanek. To być może jest spowodowane zbyt małą przestrzenią na której żyją (chyba ok 1m kw.) Quote
Hund Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 MaŁa przestrzeń powoduje że nie mogą się obrucić nie deptając po drugim...:( naprawdę tam jest niewiele miejsca. Quote
Hala Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Nie wiadomo jak by się Małgosia w mieszkaniu zachowywała... :cool3: Quote
Hund Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Nie wiadomo. Jednakże ona nie jest z tych co dziko pędzą przed siebie. Myślę że potrzebowaaby kilku dni aby nabrać pewności i nie chować się po kątach. Quote
_bubu_ Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 czy ktoś mógłby pomóc ogłaszać Małgosię? wystarczy kopiować allegro na inne portale. jedna tylko uwaga - jeśli trzeba podawać lokalizację to proszę podawać Bielsko-Biała. tutaj jest allegro: http://www.allegro.pl/item280374772_mala_wystraszona_malgosia_po_cichu_liczy_na_dom.html Quote
[email protected] Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ...no Gocha na przód!!!:razz: Quote
Hund Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kruszynka pewnie teraz wspólnie z Jasiem marzą o domku trzęsąc się z zimna kiedy wiatr wpada do nieogrzewanej budy :( Quote
_bubu_ Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Małgosia ma jedną osobę obserwującą na allegro.. dzwońce ludzie zanim zaczną się znowu mrozy! Ponawiam prośbę o pomoc w wystawianiu ogłoszeń! Quote
Hala Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 No i masz Ci los...cisza wciaż. Ale ja wiem, że wszyscy zabiegani i szał przedświąteczny nas ogarnia. Nie zapominajmy jednak o Małgosi. Quote
Recommended Posts