kaaskaa_b Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 No my juz w domku, ale bez Suni (zapomniałam z wrażenia zapytać jak ma na imie...). Jeszcze nie chcieli jej wydać, bo jest po operacji, cos tam sie niby nie goiło, oprócz sterylizacji usunęli jej jeszcze dwa guzki z listwy mlecznej, jest w kołnierzu, mamy sie jutro dowiedzieć czy można ją bedzie już wziąć. Jest dalej bardzo smutna, pracownik ją musiał nam przyprowadzić, nie chcialam jej stresować, ale chcielismy ja zobaczyc. Zrobilismy szybko dwa zdjęcia, ale wrzuce je potem. W ogole nie reagowała na cmokanie. To chyba tyle. Quote
Inez Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Nic nie wiedziałam o zabiegu, biedna, znowu ją cieli :-( .... Czekamy na zdjęcia. Kasiu, czy nadal jesteście zdecydowani stworzyc jej tymczas? Quote
madzia828 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 bidulka:-( mam nadzieje ze szybko wróci do zdrówka;) Quote
kaaskaa_b Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Narazie i tak nie można jej stamtąd zabrać, jutro może się dowiemy. Jeśli nikt inny się nie znajdzie to myślę, że ich namówie. Jeśliby była pewnośc, że to tylko do 17-tego to tym bardziej. Zdjęcia mam dwa, jakośc taka sobie bo telefonem robione, ale nie umiem wrzucić. Może przesłałabym Wam na meila? Albo poprosze o szybką instrukcje i sama wrzucę. Quote
madzia828 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 kaaskaa możesz przesłąć mi na e-maila [email protected] to wrzucę;) włąśnie czytałam na forum Szansy, że są jeszcze 2 propozycje Dt także sunia już niedługo powinna wyjść ze schronu bedzie dobrze;) Quote
Inez Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Świetnie. W takim razie ja pogadam z wetką. ;) Quote
AnkaRa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='kaaskaa_b']Zdjęcia mam dwa, jakośc taka sobie bo telefonem robione, ale nie umiem wrzucić. /QUOTEJeśli nikt inny sie nie zglosi wczesnej to slij foty do mnie to wkleje. Tylko, ze będę w domu dopiero po 18tej. Mój mail: ankara@hot. Quote
kaaskaa_b Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Przesłałam i Madzi i Ani (choć Ani nie wiem czy na dobry meil). I barrrdzo sie ciesze, że poza Nami ktos chcę ja zabrać, w takim razie my ustawiamy się ostatni w kolejce:eviltong:, bo choć się na tym nie znam, to mysle, ze dla Suni z deprechą lepszy będzie spokojniejszy domek, ale jak coś to Brembuś (ich 1,5 letni Goldi) i Filip (kocio) czekają na Niuniez utesknieniem :loveu: Quote
Inez Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 A skąd sa pozostałe DT? Czy dochodzi równiez problem transportu? Quote
madzia828 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Inez napisał(a):A skąd sa pozostałe DT? Czy dochodzi równiez problem transportu? nie wiem gdzie są te Dt Ankara pewnie napisze co i jak ;) Quote
AnkaRa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 W sprawie domkow tymczasowych: agiza deklarowala, ze zabierze sunie do siebie jutro po pracy. Tylko czy ja jej wydadza? Czy ktos ze schroniskowych wolontariuszy rozmawial ze schroniskowym wetem w sprawie możliwego terminu wydania suni?? W razie gdyby ten domek nie wypalil, w co watpie to mamy jeszcze w odwodzie polecona osobe z Trojmiast. Ale to dopiero od piatku. Quote
madzia828 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 właśnie tylko czy wydadzą sunie wcześniej:roll: Inez działaj ;) Quote
kaaskaa_b Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Dziś sie dowiedziałam, że dopiero za tydzien można ja zabrać... Quote
agiza Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Postaramy się ubłagać aby nam ją wydali. Jeśli nie, to i tak na nią poczekamy. U nas domek będzie miała tak długo aż dojdzie do siebie i jak znajdzie się kochający domek stały. Jutro kończę pracę o 15 i pędem do schroniska. W najgorszym wypadku odezwę się przed 17. Jeśli nie to znaczy że będziemy mocno zajęci:lol:. Trzymajcie kciuki aby wyszła już jutro. Quote
Inez Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Dziś prosto z uczelni pojechałam do schroniska. WECI ZGODZILI SIE WYDAĆ SUNIE. :) Quote
madzia828 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 no to super:multi::multi: czyli sunia jest już u agizy:cool3: Quote
kaaskaa_b Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ale fajowo:p no to teraz z niecierpliwością czekamy na wieści jak sie Niuńka w domku czuje :multi: Quote
Inez Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 W ogóle wyciągneliśmy ją z boksu na badania, po raz pierwszy widziałam jak sunia macha ogonkiem, jak sie łasi i domaga głaskania. A jaka była spokojna, w ogole się nie wyrywała. Jest wspaniała! Niestety rana nie wygląda za dobrze, trzeba będzie ją przemywać i smarować ale agiza z pewnością dostanie wskazówki od weta co i jak, napewno sobie poradzi. Quote
madzia828 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 no to nie jest tak źle jak sunia macha ogonkiem:p na pewno wydobrzeje pod okiem Agizy;) Quote
Inez Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Tylko czy Agiza napewno po nią pojechała? Jeju, siedze jak na szpilkach. :eviltong: Quote
madzia828 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 aha no z tego co pisała to miała jechać do schronu:cool3: poczekamy aż się odezwie:roll: Quote
agiza Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Pojechała:lol: I wróciliśmy w trójkę. Trochę musieliśmy ją doprowadzić do dobrego stanu. Inez bardzo dziękuję za pomoc. Nie umiem wstawiać zdjęć więc niech Ktoś poda swojego e-maila to wyślę kilka. Dziewczynka ma na imię Pepsi , padła zmęczona:evil_lol::evil_lol:. Z naszą dwójką chyba się dogada. Oprócz ran o których wiadomo ma dosyć mocno pogryzioną łapę. I, co mnie bardzo martwi nie ma z przodu kilku dolnych zębów oraz ma starte do połowy przednie:shake::shake:. Nie mam zielonego pojęcia co Ona przeszła. Bardzo potrzebuę porządny ochraniacz na brzuch . bo z prześcieradłem to będzie głupio wyglądała Quote
Inez Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Bardzo sie ciesze że Pepsi już jest poza schroniskiem, dziekuje! Zdjęcia możesz przesłać na [email protected] Quote
Recommended Posts